Skip to main content

Südameprobleemid

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Südameprobleemid

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 188 total)
  • Autor
    Postitused
    Liiv
    Member

Tegelen 6korda nädalas spordiga. Nendest 4 päeva teen aeroobset trenni, 2 korda jõusaal. Jõusaalis on personaalne juhendaja . Treeningud on rasked ja koormavad.

Siis hakkasid jamad, Kuna olen kasvueas poiss 16a., 198cm pikk, hakkasid mul vererõhu probleemid, peale jõusaali hakkas, paha , vererõhk läks kõrgeks, siis käisin spordiarsti juures, tegin EKG, saadeti mind ka südamefilmile., kõik oli korras!.

Nüüd kui vererõhuga on korras, siis juba mitmendat nädalat tunnen ma vahetevahel et nagu südamepiirkonnas pistab või valutab natuke… (valu ei ole tugev).

Nüüd olen jätnud ära 1jõusaali treeningu ja seal mis alles on seal teen kergelt, liigesed jne.

Aeroobse treeningu olen alles jätnud, söömist olen parandanud. aga ei ole ikka valu ära kadunud.

Tunnen muret, äkki on midagi väga valesti!

Aken
    Member

Ületrennist tekkinud stress? Proovi teha trennist nädal pausi. Kui ikka pole jaksu trenni minna, siis ei ole ka mõtet end sundida.

Liiv
    Member

Ületrennist tekkinud stress? Proovi teha trennist nädal pausi. Kui ikka pole jaksu trenni minna, siis ei ole ka mõtet end sundida.

Jaksu on ja tahan teha, aga lihtsalt väike valu kui trenni ei tee, treeningu ajal kõik korras, madalal pulsil on tunda südamepiirkonnas valu.

Arst on öelnud et süda korras, aga valutab, ja teen trenni ka edasi, äkki juhtub midagi tõsisemat?!?

explode
    Member

Soovitan kindlasti omega 3 kapsleid tarbida!

Liiv
    Member

Soovitan kindlasti omega 3 kapsleid tarbida!

Vitamiinidest tarbin, C-vitamiini, B-vitamiini ja Cardioace.

4Qlimax
    Member

Mina ei põeks, endal ka nii olnud…elan.

Wire
    Member

Endal oli ka nii, käisin ka südame uuringutel ja erinevate arstide juures aga öeldi, et kõik korras. See võib olla mingi roietevaheline lihas/närv mis valu teeb ja see mööduv valu. Ise kartsin ka midagi tõsist.Valu polnd küll väljakannatamatu ja väga tugev aga ikkagi kartsin. Kui arsti juures öeldi, et korras, siis ära muretse.

Xero
    Member

Kui öeldi et süda korras, siis ei pruugigi südamelihastest valu tulla. See võib tingitud olla ka ribidevahelistes närvi või lihasvaludest vms. Ei oska täpselt seda sõnastada.

Goleteral
    Member

Kas EKG tehti lamavas asendis? Mõni kord võivad südameprobleemid esineda ka ainult stressi/koormuse all, ehk tasub seda uurida lähemalt..

ROtter
    Member

Tegelen 6korda nädalas spordiga. Nendest 4 päeva teen aeroobset trenni, 2 korda jõusaal. Jõusaalis on personaalne juhendaja . Treeningud on rasked ja koormavad.

Siis hakkasid jamad, Kuna olen kasvueas poiss 16a., 198cm pikk, hakkasid mul vererõhu probleemid, peale jõusaali hakkas, paha , vererõhk läks kõrgeks, siis käisin spordiarsti juures, tegin EKG, saadeti mind ka südamefilmile., kõik oli korras!.

Nüüd kui vererõhuga on korras, siis juba mitmendat nädalat tunnen ma vahetevahel et nagu südamepiirkonnas pistab või valutab natuke… (valu ei ole tugev).

Nüüd olen jätnud ära 1jõusaali treeningu ja seal mis alles on seal teen kergelt, liigesed jne.

Aeroobse treeningu olen alles jätnud, söömist olen parandanud. aga ei ole ikka valu ära kadunud.

Tunnen muret, äkki on midagi väga valesti!

Mida see aeroobne trenn endast kujutab?

Arntz
    Member

on endal ka täpseelt sama asi olnud ja mulle arst ütles selle peale et lihtsalt ülekoormus on, pead puhkama ka korralikult mitte ennast 2 tulise roobiga peksma ja edasi andma kogu aeg

aivo1359
    Member

Ega selg haige ei ole?Minul tekkis ka kunagi torkeid südame juures ja tuli välja,et kiirgas seljanärvidest.

Liiv
    Member

Mida see aeroobne trenn endast kujutab?

korvpall, jooks

Liiv
    Member

Kas EKG tehti lamavas asendis? Mõni kord võivad südameprobleemid esineda ka ainult stressi/koormuse all, ehk tasub seda uurida lähemalt..

tegin koormustesti spordiarsti juures.

ROtter
    Member

Vitamiinidest tarbin, C-vitamiini, B-vitamiini ja Cardioace.

Võta lisaks veel viirpuu vedelekstrakti.

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 188 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.