Südameprobleemid
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Südameprobleemid
- This topic has 187 replies, 79 voices, and was last updated 10 years, 5 months tagasi by
Miku18.
-
AutorPostitused
-
veebruar 13, 2006 at 2:17 p.l. #70769
painkiller
MemberTõesti piir on väike! Aga sa arsti juures oled käinud, võib-olla ta annab sulle mingit rohtu. Mul tuttaval oli südame lihaste põletik, siis ta puhkas korralikult ja nüüd pole eriti midagi viga ainult higisena ei tohi tuult saada!
veebruar 13, 2006 at 2:22 p.l. #70770AA
MemberPlaanis minna nüüd perearstile ja siis ehk kunagi saab ka südamearsti juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eelmisel kevadel oli viimati jamam südamega ja siis panin südamearstile aja koormustestiks. Esimene aeg oli mingi sügise kanti ja siis juba olemine hea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mitmed soovitanud sellist ravimit nagu “riboksiin” aga paraku seda saavat vaid venemaalt. Kas keegi teab, kas eestist saab kellegi käest osta?
Täna ostsin apteegist mingi viirpuu ekstraktiga tablette “Chronocard”. Eks lähen arsti juurde ka
ei ürita ise diagnoosida ja ravida aga mingid üldised looduslikud asjad ju võiks olla head.veebruar 13, 2006 at 2:34 p.l. #70773painkiller
MemberTuttav tegi mitu erinevat koormustesti. Ja siis sõi mingeid looduslike ravimeid.
veebruar 13, 2006 at 3:17 p.l. #70779crawe
Membertavaliselt tulevadki rütmihäired puhkeolekus, nüüd oleneb kui pikad need on, kui korraks on ebameeldiv tunne südames, või süda teeb ühe vahelöögi pole veel kõige hullem aga kui rütmihäired on pikemad siis ikkagi on tõsine trauma ning soovitan konsulteerida erinevate arstidega! Näiteks Mustamä haiglas dr. Ventsli või Pirital Kehakultuuri teaduskonna õppejõud dr. Olm-iga… Aga eks häid südame arste on veel! Kas sul muidu ultraheli on tehtud?
veebruar 13, 2006 at 6:34 p.l. #70813AA
MemberViimati uuriti mingi 7 aastat tagasi põhjalikumalt. Huvitav oli ka see, et tavaline EKG ei näidanud midagi. Aga olek oli nii, et sure ära. Ja ka ultrahelis kõik ok. St klapid pidasid ja norm suurus ja vett ei olnud südames ega midagi.
Ainus mis siis näitas oli kui hakkasin koormusega EKG-d tegema, siis taas tuli kohe alguses tunne, et ärasõit. Siis pandi mingid värgid veel külge, mis näitasid, et südame pumba funktsioon vähenes ainuüksi lamades asendist püsti tõustes 40%. Imelik, et teed trenni aga mootor ei lähe paremaks. Vaja ikka aeroobsega kõva vundament teha ilmselt!
PS! Kas keegi teab, kedagi kardioloogi tartust soovitada, kuhu saaks nt raha eest jutule, et ei peaks 2 kuud ootama?
veebruar 13, 2006 at 6:38 p.l. #70814painkiller
MemberTuttaval oli sama et südamefilm midagi ei näidanud selle pärast tehtigi mitu erinevat testi ja lõpuks saadi põhjus teada.
veebruar 13, 2006 at 7:42 p.l. #70826AA
MemberMis sel tuttaval siis leiti lõpuks ?
veebruar 13, 2006 at 8:12 p.l. #70832Baracus
MemberKas ennm igat trenni 7 minutit ergomeetrit tehes oleks norm südamele et mingeid jamasid ei tuleks kui süda muiud suht korras vahest löövad mingid valud aga see mingi hingamisviga vms.
veebruar 13, 2006 at 8:16 p.l. #70836pumper
MemberReuma on v2ga t6sine asi. Kuulub autoimmuunhaiguste hulka nagu paljud teised (reuma, reumatoidartriit, iriit jne). Organismi immuunsysteem hakkab inimese enese mingi organi v6i systeemi vastu v6itlema ja lahti sellest ei saa.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis seda p6hjustab, seda ei osata paljude autoimuunhaiguste puhul 8elda. Pakutakse pekki l2inud vaktsineerimist, keskkonna saastatust…. Nagu t2nap2eval kombeks, v2lja ei suudeta ravida, aga leevendada ikka osatakse.Siin yks sissejuhatav artikkel teemasse: LINK. Midagi r66mustavat selles kirjelduses pole
Mul endal ka yks nendest vigadest kyljes. Op-il k2idud liigestega ja puha. Millest k6ik alguse sai, seda ei oska keegi seletada. Liigne sportimine v6ib olla yks lisategur aga mitte peap6hjus ise.
Riboksiin – tegemist on ysna kaua tuntud ravimiga. Parandab sydame vereringlust ja sydame ainevahetust. V2hemalt vanasti oli retseptiravim ja minule manustati seda systide kujul. Aitas ilusasti.
Aga sydametegevust toetavaid preparaate on veel. Tuntumad kindlasti on panangiin ja Q-vitamiin ehk Q10. Neid saab apteegist vabalt.
Tartus v6iks soovitada Maarjam6isa Polikliinikus olevaid spordiarste – oskavad EKG-d v2ga h2sti lugeda. Samas hoones ka spetsiaalsed reumaarstid, aga nende juurde p22semiseks peab kyll olema perearsti saatekiri ja v2gaspetsiifilised vereanalyysid tehtud.
Sorry, et t2ppideta. Hommikul panen t2pid.
veebruar 13, 2006 at 8:38 p.l. #70850AA
MemberSuured tänud põhjaliku vastuse eest!
veebruar 13, 2006 at 8:46 p.l. #70853painkiller
MemberLeiti südame lihastepõletik.
veebruar 14, 2006 at 7:49 e.l. #70860ROtter
MemberSüdamereuma on kahjuks üks väga jama haigus. Südamelihase põletik kulgeb üksikute hajusate kolletena, lõpeb sidekoeliste naastude moodustumisega südamelihases, mis asendavad põletikust kahjustatud lihaskiude. See põhjustab südame jõudluse vähenemist. Reumatismil on kalduvus taaspuhkeda: vanades sidekoenaastudes arenevad ägedad värsked põletikulised muutused, mis kahjustavad jälle uusi südamelihase osi.
Meie niiskes ja külmas kliimas on sellest haigusest täiesti lahti saada võimatu. Tuleb edasi elada teadmises, et maksimumi lähedasi tulemusi ei saavuta enam kunagi. Mina pööraksin edaspidi rohkem tähelepanu aeroobsele treeningule.
märts 19, 2006 at 8:19 p.l. #76371kent
MemberUmbes 1,5 aastat tagasi hakkasin käima jõusaalis ja pool aastat tagasi hakkasin kasutama proteiini. Nüüdseks on mul aga selline jama, et kui ma olen peale trenni proteiini ära joonud siis paari päeva pärast on selline äraminemise tunne, et kohe kukun kokku. Varem sellist jama ei olnud, aga nüüd on järsku tekkinud.
Väiksena ma käisin ka ujumas (u 7 aastat) ja hetkel olen pikalt tegelenud võistlustantsuga, mis on väga koormav, nii et süda peaks nagu raskusega harjunud olema.
Millest küll selline jama olla võib? Kas äkki kasvuraskusest?Või äkki muudab see proteiin kuidagi südame töö raskemaks? Olen 15
märts 19, 2006 at 8:23 p.l. #76375theONE1
MemberUmbes 1,5 aastat tagasi hakkasin käima jõusaalis ja pool aastat tagasi hakkasin kasutama proteiini. Nüüdseks on mul aga selline jama, et kui ma olen peale trenni proteiini ära joonud siis paari päeva pärast on selline äraminemise tunne, et kohe kukun kokku. Varem sellist jama ei olnud, aga nüüd on järsku tekkinud.Väiksena ma käisin ka ujumas (u 7 aastat) ja hetkel olen pikalt tegelenud võistlustantsuga, mis on väga koormav, nii et süda peaks nagu raskusega harjunud olema.
Millest küll selline jama olla võib? Kas äkki kasvuraskusest?Või äkki muudab see proteiin kuidagi südame töö raskemaks? Olen 15
Kasvuiga võib seda põhjustada küll!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 19, 2006 at 8:30 p.l. #76376kent
MemberUmbes 1,5 aastat tagasi hakkasin käima jõusaalis ja pool aastat tagasi hakkasin kasutama proteiini. Nüüdseks on mul aga selline jama, et kui ma olen peale trenni proteiini ära joonud siis paari päeva pärast on selline äraminemise tunne, et kohe kukun kokku. Varem sellist jama ei olnud, aga nüüd on järsku tekkinud.Väiksena ma käisin ka ujumas (u 7 aastat) ja hetkel olen pikalt tegelenud võistlustantsuga, mis on väga koormav, nii et süda peaks nagu raskusega harjunud olema.
Kasvuiga võib seda põhjustada küll!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kas ma saan sellest kiiremini lahti, siis kui ma lõpetan proteiini tarbimise ning teen rohkem aeroobset treeningut?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.