Skip to main content

Südameprobleemid

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Südameprobleemid

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 188 total)
  • Autor
    Postitused
    Wire
    Member

Võta lisaks veel viirpuu vedelekstrakti.

Kust seda saab ja milleks hea on?

ROtter
    Member

Kust seda saab ja milleks hea on?

Saab igast apteegist, kõrvaldab südame rütmihäired, parandab veresoonte talitust.

Liiv
    Member

Nüüd on selline asi et kui mingis kindlas asendis olla või punnitada siis lööb valu südame juurde, muidu ei ole mingit pistmist või sellist, ! valu on nagu lihase vms.

Mul oli endal täpselt samamoodi. Lõpuks peale kuid arstide juures käimist oli diagnoos: äge roietevaheliste lihaste põletik. Algul polnud ka mul treeningute ajal valu, sest siis läheb see lihas soojaks ning ei tekita piina. Hiljem läks põletik aina suuremaks, et ka kirjutamine oli valus. Mulle kirjutati ühte sellist geeli mille nimi on “Hobusegeel”. Pidin ka suu kaudu ibumaxi neelama, sest see likvideerib põletikku. 2 nädalaga oli kõik ideaalne. Trenni muidugi ei tohi taastumise perioodil teha, muidu ei ole sellest määrimisest ja neelamisest kasu.

Liiv
    Member

Mul oli endal täpselt samamoodi. Lõpuks peale kuid arstide juures käimist oli diagnoos: äge roietevaheliste lihaste põletik. Algul polnud ka mul treeningute ajal valu, sest siis läheb see lihas soojaks ning ei tekita piina. Hiljem läks põletik aina suuremaks, et ka kirjutamine oli valus. Mulle kirjutati ühte sellist geeli mille nimi on “Hobusegeel”. Pidin ka suu kaudu ibumaxi neelama, sest see likvideerib põletikku. 2 nädalaga oli kõik ideaalne. Trenni muidugi ei tohi taastumise perioodil teha, muidu ei ole sellest määrimisest ja neelamisest kasu.

hobusegeel on mul kodus olemas, hakkan peale määrima!

abcde
    Member

Ennem pole tundnud,et süda klopiks, nüüd viimasel ajal pikemat maad jookstes või käies hakkab kohe süda kloppima. Iga kord peale jooksmist pean võtma kindlasti validooli, sest rinnus süda hüppab. Validool teeb enesetunde paremaks, siis süda ei klopi nii palju. Puhkeolekus ei tunne üldse, et süda klopiks, aga kui jooksta kilomeeter maad, siis kohe tunda, et süda klopib. Tarvitan küll vererõhurohtusid, aga sportimise juures süda klopib nii hirmsasti,et tahab rinnust välja hüpata.

tereummikust
    Member

Ennem pole tundnud,et süda klopiks, nüüd viimasel ajal pikemat maad jookstes või käies hakkab kohe süda kloppima. Iga kord peale jooksmist pean võtma kindlasti validooli, sest rinnus süda hüppab. Validool teeb enesetunde paremaks, siis süda ei klopi nii palju. Puhkeolekus ei tunne üldse, et süda klopiks, aga kui jooksta kilomeeter maad, siis kohe tunda, et süda klopib. Tarvitan küll vererõhurohtusid, aga sportimise juures süda klopib nii hirmsasti,et tahab rinnust välja hüpata.

Oli kunagi samasugune jama, kui mul esinesid vererõhu ja südameprobleemid. Siis avastasin enda jaoks spordi ja sai üks päev natuke liiga tehtud. Õhtul süda kloppis nii hullusti, et mingist unest polnud tolkugi ja muudkui värisesin, asi lõppes kiirabiga. Edaspidi üritasin oma võimete piiresse jääda ja aegamööda kasvasin sellest probleemist lihtsalt välja.

Mingeid soovitusi kahjuks öelda ei oska, kui juba isegi vererõhurohtusid võtad, oled ilmselt ka palju arstide nõu kuulnud. Ehk peaksid siis neilt endilt uurima – mis aitaks, kui üldse aitaks?

Aile
    Member

Mis aitab sydamekloppimise vastu? Treening … individualse treeningprogrammi j2rgi. Koorust tuleb t6sta j2rk j2rgult. Ostke pulsikell, see aitab teil koormust valida.

Ei armasta rohtusid ja ei taha neid ka soovitada.

K6rge verer6hk on reguleeritav ka toitumise ja treeninguga.

Validoolini treenimine tuleb 2ra unustada. Jooksmise asemel k6ndige ja v6imelge.

j6mm
    Member

Ehk tuleks teha mingi pikem periood rahulikul pulsil aeroobset..nii et säiliks hea enesetunne ja siis jah järk-järgult tõsta koormust. Treenimata süda ei peagi vastu kui kohe suur koormus taha panna ju.

siimukas
    Member

esiteks käi ikka päris arsti juures ära ja siis hakka mõtlema kuidas ja mida treenida.

Whiterider
    Member

Tervist!

Olen hetkel kodureziimil südamelihasepõletikuga ei ravinud korralikult välja ja nüüd ka rütmihäired.

Küsimus selline ,et millal võin jätkata uuesti jõu- ja lihasekasvatus trenni pärast haigust? Ja kuidas peaks alustama esimesi trenne???

Ette tänades… Ermo

Seda oleks mõistlik raviva arsti käest küsida, mitte foorumist.

AlanBStard
    Moderator

Tasub ikka küsida ka spordiga seotud inimestelt. Arstidele on sport ja selle füsioloogilised mõjud tihti väga tume maa.

Ise kahjuks südamest palju ei tea.

Arnold
    Member
    vernerfo
    Member

Tervist! Mina soovitakse sul minna Ida-Tallinna Keskhaigasse kardioloogi poolt. Näieks dr.Mäeots. Teine võimalus on Lääne-Tallinna Keskhaiglasse, dr.Lapidus.

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 188 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.