Südame kloppimine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Südame kloppimine
- This topic has 51 replies, 25 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
paha.
-
AutorPostitused
-
september 9, 2007 at 5:35 p.l. #124672
Samakamees
MemberÄkki peaks tablettide asemel midagi vanamoodset kasutama nagu näiteks soe piim meega või soe tee vms. Äkki midagi sellist aitaks
september 10, 2007 at 6:01 e.l. #124732marit
MemberÄkki peaks tablettide asemel midagi vanamoodset kasutama nagu näiteks soe piim meega või soe tee vms. Äkki midagi sellist aitaks
oktoober 10, 2007 at 8:41 p.l. #127521Ardivaba
MemberOlen ka kogenud seda aga see on olnud vaid 3-4 korda ja mitte rohkem kui pool tundi…suht võimatu on seda eirata jah. Esimene kord hirmutas täitsa ära ,et mis nüüd lahti on…aga noh…mul on südamega varemas eas ka probleeme olnud. Joosta ikkagi jaksan.
oktoober 11, 2007 at 12:02 e.l. #127536AlanBStard
ModeratorÄkki peaks tablettide asemel midagi vanamoodset kasutama nagu näiteks soe piim meega või soe tee vms. Äkki midagi sellist aitaks
jaanuar 8, 2009 at 10:56 e.l. #178461Mercy
MemberOlen viimased paar päeva tunnetanud tavapärasest häiritumat südame tagumist. Eile öösel vaatlesin selle tulemusena lage tund aega une asemel, täna tööl annab südame puperdamine endast samuti tavapärasest tugevamalt endast teada. Varem sellist muret pole olnud.
Järgin siinsete treenerite poolt kokku pandud toitumis- ja trennikavasid. Olen normaalkaalus 20 aastane naissoo esindaja. Umbes 3-4 kuud tehti ka põhjalik terviseuuring, sealhulgas kardiogramm ja stressitest. Toidulisanditena kasutan vaid Arthrostopi ja Omega-3e lisandit. Perekonnas leidub südamerikete ajalugu mõlemal pool.
Hiljuti pole trennikoormus märkimisväärselt muutunud, mainida võiks vast ainult olukorra sunnil tantsutundide vahetumist ellipsi/ratraa sõtkumise vastu. Trenni teen 6 korda nädalas, 3 päva jõusaali, 3 aeroobset. Samuti olen vähemalt viimased paar päeva korralikult öösel magada saanud, kuigi eelnev nädal oli nagu vast paljudel tugeva pidutsemise tähe all veedetud.
Siit siis küsimus, et millest see häiriv südametegevus tingitud võiks olla ning mida selle vastu peale hakata?
jaanuar 8, 2009 at 11:21 e.l. #178469marjasha
MemberOlen viimased paar päeva tunnetanud tavapärasest häiritumat südame tagumist. Eile öösel vaatlesin selle tulemusena lage tund aega une asemel, täna tööl annab südame puperdamine endast samuti tavapärasest tugevamalt endast teada. Varem sellist muret pole olnud.Järgin siinsete treenerite poolt kokku pandud toitumis- ja trennikavasid. Olen normaalkaalus 20 aastane naissoo esindaja. Umbes 3-4 kuud tehti ka põhjalik terviseuuring, sealhulgas kardiogramm ja stressitest. Toidulisanditena kasutan vaid Arthrostopi ja Omega-3e lisandit. Perekonnas leidub südamerikete ajalugu mõlemal pool.
Hiljuti pole trennikoormus märkimisväärselt muutunud, mainida võiks vast ainult olukorra sunnil tantsutundide vahetumist ellipsi/ratraa sõtkumise vastu. Trenni teen 6 korda nädalas, 3 päva jõusaali, 3 aeroobset. Samuti olen vähemalt viimased paar päeva korralikult öösel magada saanud, kuigi eelnev nädal oli nagu vast paljudel tugeva pidutsemise tähe all veedetud.
Siit siis küsimus, et millest see häiriv südametegevus tingitud võiks olla ning mida selle vastu peale hakata?
Kui see tugev pidutsemine Sul ka rohke alkoholiga möödus, siis pole ju imestada, kui tervis tunda annab. Mul kord on isegi mitte just väga suurest kogusest rummikoksi joomisest öösel süda puperdama hakanud… Teine variant, mis mulle pähe tuleb, on näiteks õhtune kohvi- või energiajoogi tarbimine. Samas mu mees on sellist asja kogenud paaril korral, kui tööl on pingerikas periood olnud ja ta mõne lahendust nõudva asja peale liiga palju mõtlema on hakanud.
jaanuar 8, 2009 at 11:27 e.l. #178471paha
MemberÄkki tuleneb see ületreenitusest.
Üks päev nädalas puhkamiseks võib väheks jääda.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.