Skip to main content

Süda läheb pahaks

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Süda läheb pahaks

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
    rantel
    Member

Tere

Minul näiteks läheb selle pärast süda pahaks, kui ma enne liiga mitu tundi enne trenni söönud.

Näiteks kui söön 4h enne trenni siis läheb süda ka pahaks, vastik kohe olla.

Aga kui näiteks söön mingi 2h enne trenni, siis on kõik korras.

Archangel
    Member

Tere

Minul näiteks läheb selle pärast süda pahaks, kui ma enne liiga mitu tundi enne trenni söönud.

Näiteks kui söön 4h enne trenni siis läheb süda ka pahaks, vastik kohe olla.

Aga kui näiteks söön mingi 2h enne trenni, siis on kõik korras.

Mul läheb konkreetselt süda pahaks, kui ma pole korralikult söönud mingi 3-4 tundi.

Oksendamiseni asi kunagi ei lähe aga jube sitt on olla. Pole päris kindel, mis teema on. Maomahlad vast panevad pidu, kuna toitu pole mida seedida.

Rookie21
    Member

Teinekord endalgi pärast retsi trenni jube sitt olla eks see suurest pingutamisest ole tingitud!

Jarmo Oberst
    Member

Teinekord endalgi pärast retsi trenni jube sitt olla eks see suurest pingutamisest ole tingitud!

Olen võib olla erand kuid mida raskem trenn on seda suurem rahulolu on ja meeldiv väsinud tunne. Vahest peale rasket trenni söön kõhu korralikult täis ja teen väikse uinaku. Suvel meeldis alati peale trenni vaikselt koju lonkida, väga mõnus.

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.