Süda
- This topic has 17 replies, 11 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by
Bonsuna.
-
AutorPostitused
-
august 30, 2007 at 10:39 e.l. #123896
gmaster
MemberTervitused kõikidele siinolijatele!Registreerisin end täna ja ennäe – teema minu jaoks kui rusikas silma auku.
Nimelt käisin just eile arsti juures täpselt sama teemaga. Valusümptomid üsna sarnased eelpooltoodule. Igaks juhuks tegi arst mulle EKG ja ütles, et süda tervel kui purikal. Ja mida ta mulle siis ütles? Tegelikult ei osanud ta mulle mitte tattigi öelda millest see tuleneb, soovitas vaid valuvaigisteid manustada ja küllap see üle läheb!
Eilsetes Seitsmestes uudistes näitas aga lugu sellest noorest Hispaania jalgpallikoondise mängijast, kes ka oma elu mänguväljakule jättis (neid on ju viimastel aastatel päris mitu olnud ja minu teada üks säärane juhtum ka Eestis ühe noormängijaga juhtunud). Novot, seda värki olevat mingit Taani inimesed uurinud ja jõudnud järeldusele, et noored mehed treenivad väga agaralt, samas tuleb ette ka vigastusi, kuid nad püüavad valu peita valuvaigistitega, et mitte põhimeeskonnast välja kukkuda. Samas valuvaigistite tarbimisel pidavatki süda langema ataki eelsesse seisundisse, ning kui samal ajal treenida tekib seal ju meeletu konflikt. Sellest tulenevalt ka noorte meeste surm!
Seega valuvaigistite teed ma tallama ei asu. Õnneks pole ka see valu nii väljakannatamatu.
Jah, tundub, et see valu tuleneb ka minul roiete vahelt.
Seega küsimus meestele, kes selle probleemiga maadelnud on: kuidas te sellest probleemist jagu saite ja kaua see aega võttis?
üldiselt peale kiropraktiku juures käimist möödub mõne päevaga, mõnel koheselt:)
mõnel pole ka seda vaja, vaid piisab vaid ühest valuvaigisti kuurist
aidata võib ka massaaž v valuvaigistavad/põletikuvastased kreemid. mõnele sobib fastum, mõnele deep heat
raskematel juhtudel võib aastagi kesta, nagu minul, aga ma ei hakka teid siin sellega hirmutama
august 30, 2007 at 11:08 e.l. #123899Existence
MemberNo ütleme et mul on see üle läinud ,mul tuli meelde et kui mul oli põlvetrauma siis kontrollisid arstid kõik üle ,sealjuures ka SÜDAME,arst ütles et südamega on kõik korras ,terve ja noor süda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see kindlasti roiete vahel olevast närvist ,tekkis vaid siis kui olin imelikus asendis ja hingasin sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 30, 2007 at 12:22 p.l. #123900Bonsuna
MemberNo ütleme et mul on see üle läinud ,mul tuli meelde et kui mul oli põlvetrauma siis kontrollisid arstid kõik üle ,sealjuures ka SÜDAME,arst ütles et südamega on kõik korras ,terve ja noor süda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see kindlasti roiete vahel olevast närvist ,tekkis vaid siis kui olin imelikus asendis ja hingasin sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahelihase kerge põletik või venitus. Hoidke ennast just nüüd sügisel peale trenni soojana. Olgugi, et võib tunduda palav peale trenni, võib juba väike tuuletõmme sellise asja põhjustda. On endalgi algusaastatel peale treeningut sama asi esinenud ja mitmel-mitmel mu tuttaval samuti. Valu kaob iseenesest vähamalt nädala jooksul.
Suhtuge oma tegemistesse profesionaalselt!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.