Skip to main content

süda

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • Autor
    Postitused
    maza
    Member

kas kulturism on elule ohtlik <_<“> ? kui tahad ikka väga kõvaks teglaseks saada N:Colemani suguseks

kriskoixx
    Member

On ja ei ole ka, oleneb mida sa endale sisse sööd või kuskilt mujalt kaudu kehasse transpordid ning samuti kuidas trenni teed jne.

kame
    Moderator

kõige tähtsam on toitumine ja trenn + teadmised aga need ookeani tagused tipud nüüd ainult valgust küll koos ei seisa! <_<“>

maza
    Member

noo ütleme et ma ei kavatsegi ennast süstima hakata,kindlasti oleks kõige kasulikum saada kõik valgud saada toidust…aga see pole ju eriti mingi hetk enam võimalik kuna toidust ei saa enam nii palju kätte kui vaja <_<“> ,kuid kas kreatiinid proteiinid jne pulbrite ja tablettidena võtmine on kahjulik kui võtta seda eraldi?

a.p.
    Member

Ma kahtlustan, et kõigist su pingutustest ja tervise rikkumistest hoolimata ei õnnestu sul Colemani sarnaseks kunagi saada <_<“> …mõtle parem ümber.

ROtter
    Member

kas kulturism on elule ohtlik <_<“> ? kui tahad ikka väga kõvaks teglaseks saada N:Colemani suguseks

Nii ja naa.Kõige rohkem võivad saada kannatada neerud,maks ja süda.Aga samuti liigesed saavad ülemäärase koormuse,mis võib tunda anda vanaduses.

cyre
    Member

palju see kulturistide keskmine eluiga on? <_<“>

erxs11
    Member

noo ütleme et ma ei kavatsegi ennast süstima hakata,kindlasti oleks kõige kasulikum saada kõik valgud saada toidust…aga see pole ju eriti mingi hetk enam võimalik kuna toidust ei saa enam nii palju kätte kui vaja <_<“> ,kuid kas kreatiinid proteiinid jne pulbrite ja tablettidena võtmine on kahjulik kui võtta seda eraldi?

Saab küll toidust kätte…usu mind…aga pead korralikult sööma…

Ise söön päevas 5-6 korda ja valke ca 180g päevas

bacardi
    Member

vaatasin just dexteri lehele ja seal kirjas ett asööb umbes 2.5 grams of protein per pound, niiet teeb kokku umbes 580 grammi valku päevas niiet sellist asja küll vist toidust kätte ei saa, kui just imetoit pole:)

Makaveli
    Member

vaatasin just dexteri lehele ja seal kirjas ett asööb umbes 2.5 grams of protein per pound, niiet teeb kokku umbes 580 grammi valku päevas niiet sellist asja küll vist toidust kätte ei saa, kui just imetoit pole:)

Oleks endal MuscleTech sponsor lükkaksin ka NitroTechi söögi alla ja peale <_<“>

CCB
    Member

minu teada protein ja kreatiin kyll tervist ei kahjusta ja isegi kui kahjustab, selle peale mõtlen ma vanaduses

joey
    Member

senikaua kui on müügis ja legaalne, siis ei tohiks kahjulik olla.

ROtter
    Member

Kõik sõltub kogusest.Isegi vesi võib tappa ,kui teda juua 10 l korraga.

dopingukytt
    Member

Noo.. raskuste tõstmine mõjub veits liigestele, aga kui nii mõelda leiad, et iga asi on ju tegelt kuidagi kahjulik.

sheffnaster
    Member

Artiklis räägiti, et igasugune treening on südamele hea. Kui sa saad Colemani suguseks, siis ma ei usu, et sa tahad sellest vanaduses loobuda ja treenid uhkelt vanaduses edasi ja lõpuks suredki kangi all ära ja puusärgis oled õlitatuna ning jalas poseerimis stringid. Nii võttes, jah, kulturism tapab : >

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.