Stressi mõju lihaskasvule / kaalualandamisele
- This topic has 24 replies, 13 voices, and was last updated 14 years, 8 months tagasi by
Bulletproof.
-
AutorPostitused
-
juuni 2, 2011 at 9:38 e.l. #304887
jorsik
MemberAjukeemia on väga lihtsalt ainete poolt mõjutatav.See on väga individuaalne. mina olen näiteks vist peaaegu kõik antidepressandid järgi proovinud ja ainult mõnel oli mingigi märgatav mõju, elukvaliteeti ei muutnud eriti ükski. Niiet depreka puhul tuleb nagu iga teise haigusega tegeleda põhjusega, mitte tagajärgedega.
juuni 2, 2011 at 9:48 e.l. #304890Aile
MemberKodus, sülditegemise puhul, sea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kellel huvi, leidsin kuugeldades ka ühe retsepti:
Soojad ajuvõilevad
50g saia
40g ajusid
10g sibulat
10g võid
soola, pipart
Vasika- või seaajud keeta soola ja äädikaga maitsestatud vees. Eemaldada kile, hakkida peeneks, lisada sool, peen pipar, võis praetud sibulad ja segada hästi läbi.
Valmis mass määrida saiaviiludele ja küpsetada praeahjus helepruuniks.
(Kokaraamat. M. Peterson, A. Pasopa. Latgosisdat, Riga, 1960)
Bon appetit!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Delikatess
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole söönud, kuid ma usun terve looma ärasöömise vajalikkusesse.
See on väga individuaalne. mina olen näiteks vist peaaegu kõik antidepressandid järgi proovinud ja ainult mõnel oli mingigi märgatav mõju, elukvaliteeti ei muutnud eriti ükski. Niiet depreka puhul tuleb nagu iga teise haigusega tegeleda põhjusega, mitte tagajärgedega.Meie räägime aiast, sina aiaaugust. No, kes siis tablette söögi pähe tarbib?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnne uuringutel leiti, et ainult 10% sõltub välistest teguritest.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 2, 2011 at 9:50 e.l. #304891AlanBStard
ModeratorSee on väga individuaalne. mina olen näiteks vist peaaegu kõik antidepressandid järgi proovinud ja ainult mõnel oli mingigi märgatav mõjuEestis pole eriti midagi proovidagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik vähegi normaalse toimemehhanismiga asjad on siin registreerimata.
juuni 2, 2011 at 9:58 e.l. #304894Ciisuc
MemberMa vist ei söö nüüd mõnda aega enam midagi lugedes siin seda ilusat ajudelikatessi teemat!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma soovitaks ka pigem leida üles need faktorid mis stressi tekitavad ja selle kallal töötada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 2, 2011 at 10:05 e.l. #304895AlanBStard
ModeratorÜks faktor on geenid nagu juba öeldud.
Ja üks on tänapäeva ühiskond, stressimehhanism ei ole üldse selle jaoks mõeldud.
juuni 2, 2011 at 11:20 e.l. #304901jorsik
MemberMeie räägime aiast, sina aiaaugust. No, kes siis tablette söögi pähe tarbib?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Õnne uuringutel leiti, et ainult 10% sõltub välistest teguritest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei tea millest SINA räägid aga R0tter rääkis vist ikka antidepressantidest. Või on mingeid toiduaineid, mis väga lihtsalt mõjutavad ajukeemiat? Tahaks teada.
juuni 2, 2011 at 11:40 e.l. #304902Okk
MemberÕnne uuringutel leiti, et ainult 10% sõltub välistest teguritest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnne uuringutel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kas sellistest uuringutest mingisugust kokkuvõtet ei ole võimalik lugeda ? Tundub , et oleks päris mõnus meelelahutus…juuni 2, 2011 at 12:15 p.l. #304905AlanBStard
ModeratorMa ei tea millest SINA räägid aga R0tter rääkis vist ikka antidepressantidest. Või on mingeid toiduaineid, mis väga lihtsalt mõjutavad ajukeemiat? Tahaks teada.Toidulisandid mõjutavad ja eks toiduained ka, eriti toores aju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 2, 2011 at 12:36 p.l. #304911Aile
MemberMa ei tea millest SINA räägid aga R0tter rääkis vist ikka antidepressantidest. Või on mingeid toiduaineid, mis väga lihtsalt mõjutavad ajukeemiat? Tahaks teada.Loomulikult m6jutab toit ajubiokeemiat.
juuni 2, 2011 at 7:26 p.l. #304939Bulletproof
MemberSiinkohal oleks ehk paslik lugeda ja meelde tuletada: Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.