Stevia
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Stevia
- This topic has 35 replies, 18 voices, and was last updated 14 years, 8 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
september 14, 2010 at 3:55 p.l. #276164
Kristjan-Johannes Konsap
Member“Kosmeetikas kasutamiseks” on teda võimalik Eestis osta aga vähestes kohtades… äkki Kirbu ekopoes ka ?Hmm. Pole uurinud. Kuskilt on nagu kõrva jäänud, et Eestis väga saada poel võimalik. Nagu heade asjadega ikka. Seega pole üldse uurima hakanudki. Aga küsin…
Ei viitsi praegu, ei näe stevia järgi nii suurt vajadust ja huvituda on praegu paljudest muudest asjadest – nt. sellest, millega toidulaual tatar asendada, sest seda ei pidavat ju poest enam saama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tatar on mu põhiline süsivesikuallikas. Ma elan infosulus, keegi teab, mis pull selle defitsiitsusega on?september 14, 2010 at 3:59 p.l. #276165Arx07
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tatar on mu põhiline süsivesikuallikas. Ma elan infosulus, keegi teab, mis pull selle defitsiitsusega on?Venemaa ja Ukraina lõpetasid teravilja ekspordi, hakatakse esialgu mujalt importima tatart eestisse, ilmselt ka hind siis suts kõrgem…
september 14, 2010 at 4:00 p.l. #276166martin1333
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tatar on mu põhiline süsivesikuallikas. Ma elan infosulus, keegi teab, mis pull selle defitsiitsusega on?september 15, 2010 at 5:30 e.l. #276183AlanBStard
ModeratorHmm. Pole uurinud. Kuskilt on nagu kõrva jäänud, et Eestis väga saada poel võimalik. Nagu heade asjadega ikka. Seega pole üldse uurima hakanudki. Aga küsin…Viimati ostsin Tartus mingist uue Konsumiga ühes majas elutsevast ekopoekesest.
september 15, 2010 at 7:06 e.l. #276187soomusk
MemberViimati ostsin Tartus mingist uue Konsumiga ühes majas elutsevast ekopoekesest.Kõlab nagu Lembitu Konsum. Ökopoe link peaks olema see: http://www.vianaturale.ee/epood/?p=p_14&am…hkrud,-siirupid
september 15, 2010 at 7:26 e.l. #276189Aile
MemberEi viitsi praegu, ei näe stevia järgi nii suurt vajadust ja huvituda on praegu paljudest muudest asjadest – nt. sellest, millega toidulaual tatar asendada, sest seda ei pidavat ju poest enam saama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ausalt öeldes olen ka varem eelistanud pigem Leedu tatart. Kui jutt on juba kuumtöödeldud variandist. Vaatan täna teema uuesti üle, mis seis on.
Viimane tatar, mis ma ostsin oli Itaalia päritoluga Probios…siis kuumtöötlemata ja kooritud kujul.
Üks tatrakasvataja Eestis on Kaarli talu. Olen ostnud (Viru keskuse Maa) sealt koorimata varianti ja idandanud (lisasin leiva sisse…väga hää sai
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )september 15, 2010 at 2:38 p.l. #276246Kristjan-Johannes Konsap
Member“Kosmeetikas kasutamiseks” on teda võimalik Eestis osta aga vähestes kohtades… äkki Kirbu ekopoes ka ?Öeldi, et poe valikus hetkel ei ole, aga annab tellida, kui soovijaid on. On siis keegi konkreetselt huvitatud?
aprill 13, 2011 at 12:26 p.l. #297250ontika
MemberStevia on siin müügil, USA poes – vedelik stevia iherb.com e-poest Seal on palju teist firmat, aga soovin KAL stevia, vedelvorm on kõige mugavaim. Kui oskate vene keel, siis palun siia – lisainfo vene keeles – community.livejournal.com/iherb_pro/
Et tellida iherbist, olge palun ettevaatlikum, et postikulud on ainult $4 kui kaal on kuni 1360 g. Kui arve maksumus on üle $30, siis ka toll tahab käibemaksu!
Võib kasutada minu kood PIL293 et saama $5 allahindlust esimesest tellimusest.
aprill 13, 2011 at 12:47 p.l. #297251AlanBStard
ModeratorMulle vihjati et toll ei lase läbi, kuidas sellega on ?
aprill 13, 2011 at 1:15 p.l. #297264ontika
MemberLaseb küll kuna see on taimeekstrakt mis kasutatatkse toidulisandina, ma juba ise tegin deklari ja võtsin nõu ravimiametist ja tollikoodide spetsalistidelt.
Palun vabandust kui kirjutan sõnad valesti, ei oska eesti keel väga hästi.
aprill 13, 2011 at 9:17 p.l. #297340AlanBStard
ModeratorMulle Ravimiamet ütles et ei saa. Pole toidulisandina EL-is lubatud.
Aga ma küsisin palju asju ka ja siis see tibi läks kole närvi ja tegi siis järelikult isegi kaks valenegatiivset. Üks pakk saadeti tagasi ühe valenegatiivse peale ja mina maksin päris hea summa postikulu.
Siis leidsin nimekirjast et taim on ikka lubatud, tibi ütles et näe on jah, saadeti uuesti.
aprill 13, 2011 at 9:21 p.l. #297341gmaster
MemberMulle Ravimiamet ütles et ei saa. Pole toidulisandina EL-is lubatud.Aga ma küsisin palju asju ka ja siis see tibi läks kole närvi ja tegi siis järelikult isegi kaks valenegatiivset. Üks pakk saadeti tagasi ühe valenegatiivse peale ja mina maksin päris hea summa postikulu.
Siis leidsin nimekirjast et taim on ikka lubatud, tibi ütles et näe on jah, saadeti uuesti.
Ei vea sul selle Ravimiametiga. Aga kui pommi paned siis anna enne teada, et ma parajasti just sealt mööda ei kõnniks, tean siis toas olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2011 at 7:06 e.l. #297367ontika
MemberSee ongi see asi, jah. Mina praegu ootan ka steviaga saadetis ja juba kaua ootan…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tuleb, kirjutan siia.
aprill 14, 2011 at 9:21 e.l. #297397AlanBStard
ModeratorEesti tolliga suheldes kõige vastikum ongi see, et sulle ei öelda midagi. Sina jääd lihtsalt pakki igavesti ootama.
aprill 14, 2011 at 9:23 e.l. #297398AlanBStard
ModeratorEi vea sul selle Ravimiametiga. Aga kui pommi paned siis anna enne teada, et ma parajasti just sealt mööda ei kõnniks, tean siis toas olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis peaks praktiliselt kõigile riigiametitele panema tegelikult. Kõigis on sadu ametnikke, kellel on igav ja suur enesetõestamisvajadus.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.