Steroidisõbrad avasid oma portaali
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Steroidisõbrad avasid oma portaali
- This topic has 289 replies, 92 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
detsember 7, 2009 at 4:03 p.l. #240492
asdfghjkl
Member“Bodybuilding.ee”-foorum on äärmiselt ebamugav, tektsipõhine nö, Bonsuna-foorum aga on tehniliselt palju parem, saab enam-vähem normaalselt suhelda. Ise olengi imestanud siiani, miks nad siiani oma foorumit normaalseks muutnud pole. Mis seal keerukat on. Kuna nüüd on keemia-teemaline inimlikum foorum olemas, siis minuarust see on hea.
Samas tehniline hinnang kogu Bonsuna-saidile on loomulikult ilmselgelt selline, et tegu tehniliselt äärmiselt kehva käkerdusega, justnagu oleks see põhikoolijunsu eilne veebisepistus. Kunagi paluti mul saidile “http://spetsialistid.ee/” tulla nö spetsialistiks, ala Spetsialistide Team-i liige olla, seal oli samasugune junsu-tasemel sait, et logises ta siit ja sealt, ja nii ka ütlesin, et tehke sait ikka normaalselt enne korda, siis otsige alles Team-i liikmeid. Siis soovitaks sellele saidile sama, et võiks selle normaalseks teha. Selles osas nagu negatiivne esmamulje Bonsuna-saidile paljudel ilmselt.
Uudise pealkirja ma muudaks ära, eksitab.
detsember 7, 2009 at 4:07 p.l. #240493fatness.ee
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kalmus, kutsu värnik, kanter ka oma “tiimi”, saad rohkem feimi ja sulli
detsember 7, 2009 at 4:09 p.l. #240494Xero
MemberTegelt ajab üks asi närvi. Miks see f**ing ajakirjandus teeb foorumist copy-paste. Nagu muud tõesti ei ole teha. Foorum ja teatud teemad võiks vaadatav olla ainult sisselogituna !
detsember 7, 2009 at 4:18 p.l. #240495runts
MemberTegelt ajab üks asi närvi. Miks see f**ing ajakirjandus teeb foorumist copy-paste. Nagu muud tõesti ei ole teha. Foorum ja teatud teemad võiks vaadatav olla ainult sisselogituna !see küll midagi ei muudaks
detsember 7, 2009 at 4:19 p.l. #240497hehee
MemberTegelt ajab üks asi närvi. Miks see f**ing ajakirjandus teeb foorumist copy-paste. Nagu muud tõesti ei ole teha. Foorum ja teatud teemad võiks vaadatav olla ainult sisselogituna !Arvad, et ajakirjanik ei ole võimeline kontot tegema ja sisse logima?
detsember 7, 2009 at 4:31 p.l. #240500Annika Pärtel
Member“Bodybuilding.ee”-foorum on äärmiselt ebamugav, tektsipõhine nö, Bonsuna-foorum aga on tehniliselt palju parem, saab enam-vähem normaalselt suhelda. Ise olengi imestanud siiani, miks nad siiani oma foorumit normaalseks muutnud pole. Mis seal keerukat on. Kuna nüüd on keemia-teemaline inimlikum foorum olemas, siis minuarust see on hea.Samas tehniline hinnang kogu Bonsuna-saidile on loomulikult ilmselgelt selline, et tegu tehniliselt äärmiselt kehva käkerdusega, justnagu oleks see põhikoolijunsu eilne veebisepistus. Kunagi paluti mul saidile “http://spetsialistid.ee/” tulla nö spetsialistiks, ala Spetsialistide Team-i liige olla, seal oli samasugune junsu-tasemel sait, et logises ta siit ja sealt, ja nii ka ütlesin, et tehke sait ikka normaalselt enne korda, siis otsige alles Team-i liikmeid. Siis soovitaks sellele saidile sama, et võiks selle normaalseks teha. Selles osas nagu negatiivne esmamulje Bonsuna-saidile paljudel ilmselt.
Ma pole küll foorumite loomises nö kodus ja ei tea sellest ka halligi, aga mulle selline lihtsus meeldib nagu Bonsuna puhul on rakendatud. Samalaadset ülesehitust kasutab ka näiteks GetBig foorum. Lihtne, loogiline ja arusaadav igaühele, ilma liigsete moodsate iluvidinateta.
detsember 7, 2009 at 4:40 p.l. #240502mahezo
MemberLasteaed. Keda kotib mis ühel on ja teisel ei ole, kui ei meeldi ära käi ja kõik. Miks veel poriga loopima hakata jääb mõistmatuks? Iga ühe oma asi mida joob, sööb või keda paneb, järsku on vaja kõigil karjuvvajadus oma arvamus kõva häälega välja ütelda!
detsember 7, 2009 at 4:45 p.l. #240504LaurL
MemberSellise lihamäe ja silikoonide otsas küll mitte:pAga eks igal ühel oma maitse.
Ega minugiarust see ilus polnud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2009 at 5:48 p.l. #240516Alexander Andrusenko
ModeratorMa arvan, et te – endine(?) fitness.ee tiim – võiksite korralikult läbi mõelda, mida te teete, enne kui selliste kahtlaste portaalidega liituma hakkate. Mingite teisitimõtlejate portaali tiimi liige olemine võib mõne mehe/naise reputatsiooni ära rikkuda. Vaadake neid liikmeid seal – enamik ongi tuntud keemikud ja siis mõned üksikud oleksid nagu juhuslikult sinna ära eksinud arusaamatutel põhjustel. Mõelge ikka veelkord üle.
Ja noh, aukude pildid on muidugi tippsaavutus teil, mille üle uhked olla.
detsember 7, 2009 at 5:51 p.l. #240517fatness.ee
MemberMa arvan, et te – endine(?) fitness.ee tiim – võiksite korralikult läbi mõelda, mida te teete, enne kui selliste kahtlaste portaalidega liituma hakkate. Mingite teisitimõtlejate portaali tiimi liige olemine võib mõne mehe/naise reputatsiooni ära rikkuda. Vaadake neid liikmeid seal – enamik ongi tuntud keemikud ja siis mõned üksikud oleksid nagu juhuslikult sinna ära eksinud arusaamatutel põhjustel. Mõelge ikka veelkord üle.kui steroidid on järgmine samm, siis tasub ju infot õigest kohast hankida, mitte kahtlastelt saitidelt. Bonsuna on oma ala ekspert!
detsember 7, 2009 at 5:55 p.l. #240520Alexander Andrusenko
Moderatorkui steroidid on järgmine samm, siis tasub ju infot õigest kohast hankida, mitte kahtlastelt saitidelt. Bonsuna on oma ala ekspert!Esiteks, mille poolest Bonsuna teistest keemikutest teistes portaalides suurem ekspert keemia vallas on? Teiseks, mille poolest teised saidid on kahtlasemad kui see kahtlane bonsuna.com? Kolmandaks, minu arust väitis Bonsuna siin, et kedagi steroide võtma õpetama ei hakka. Aga noh, seda on muidugi raske ette arvata, kuidas härra Bonsuna oma sõna peab..
detsember 7, 2009 at 6:07 p.l. #240523Annika Pärtel
MemberEsiteks, mille poolest Bonsuna teistest keemikutest teistes portaalides suurem ekspert keemia vallas on? Teiseks, mille poolest teised saidid on kahtlasemad kui see kahtlane bonsuna.com? Kolmandaks, minu arust väitis Bonsuna siin, et kedagi steroide võtma õpetama ei hakka. Aga noh, seda on muidugi raske ette arvata, kuidas härra Bonsuna oma sõna peab..Ära nüüd nii hirmsasti ärritu eks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2009 at 6:08 p.l. #240524antz
MemberEsiteks, mille poolest Bonsuna teistest keemikutest teistes portaalides suurem ekspert keemia vallas on? Teiseks, mille poolest teised saidid on kahtlasemad kui see kahtlane bonsuna.com? Kolmandaks, minu arust väitis Bonsuna siin, et kedagi steroide võtma õpetama ei hakka. Aga noh, seda on muidugi raske ette arvata, kuidas härra Bonsuna oma sõna peab..Minu arvates on väga hea, et selline sait tehtud on. Seal on korralikku eesti keelset lugemist nendele, kes on otsustanud tarvitada aineid. Ja kui keegi on sellise otsuse teinud, las ta siis saab infot ja tarvitab õigel viisil, mitte ei keera teadmatusest oma tervist puhta nahka.
detsember 7, 2009 at 6:10 p.l. #240527v6sa1991
MemberIse liitusin ka ja arvan, et midagi hullu selles küll pole, aga hea, on see elu käib foorumites.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2009 at 6:11 p.l. #240171rait83
MemberMina näiteks ei söö isegi valgupulbrit ja olen 177,5kg ära surunud ja sedagi ilma särgita.200 surun ära, hakkan kreatiini võtma ja kui 250 surun ära hakkan steroidi panema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma arvan, et kannata ikka 275-ni ära, siis steroidi pääle
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.