Steroidisõbrad avasid oma portaali
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Steroidisõbrad avasid oma portaali
- This topic has 289 replies, 92 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
detsember 7, 2009 at 7:59 e.l. #240326
Annika Pärtel
MemberÜks kuri moderaator kustutas kõik steroidipostitused ära, teine kuri moderaator kommenteeris erootilist kalendrit, nüüd tuleb ruttu teha uus portaal, kus saab rääkida steroididest ja seksist. Hurraaa, seltsimehed!Ära võta nii isiklikult kõike
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2009 at 8:06 e.l. #240327ROtter
Member5 lauset ja 5 viga. Tase.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2009 at 8:11 e.l. #240330Annika Pärtel
Member5 lauset ja 5 viga. Tase.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei oska kommenteerida kahjuks, tegemist ei ole Bonsuna.com poolt koostatud uudisega.
detsember 7, 2009 at 8:14 e.l. #240332Rain 6 kanget
Memberkui ainult steroididele keskenduda Bonusna.com lehel, siis võib lugeda ka seda postitust, mille on pannud üles M. Kalmus ise: http://www.bonsuna.com/forum/index.php?topic=22.0 ühe kasutaja pihtimus, mis oli kunagi üleval ka siin lehel.
Vaadates foorumi reegleid bonsuna.com`is, siis erinevalt fitnessi lehest peab seal kasutama teadaolevat nime või nickname, mille all oled tuntud ja samuti avataris enda pilti. Fitness ee`s seda ei nõuta ja palju kasutajaid ei ole identifitseeritavad. Tundmatu nime alt on ju alati lihtsam lahmida nagu oli näha teemal EMV dopinguproov, kus algajaid kasutajaid tekkis nagu seeni peale vihma.
Ma ei poolda steroidide kasutamist, kuid asjadest peab rääkima nii nagu on, tuues välja teema positiivsed küljed, samas tuues juurde ka nende kõrvalmõjud ja negatiivse osa. Ka sexist võib ja peab rääkima nii nagu asjad on, mitte pead liiva alla peitma.
detsember 7, 2009 at 8:22 e.l. #240346Jackie
MemberÄra võta nii isiklikult kõike
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui aless ei tohi isiklikult asja võtta, siis tekib sel juhul küsimus, et miks TEIE alati kõike nii isiklikult võtate? Vihje näiteks ujujate teemale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Imelik, et see postitus on juba mitmeid kordi siit aktivisti poolt ära kustutatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2009 at 8:23 e.l. #240347Annika Pärtel
MemberKui aless ei tohi isiklikult asja võtta, siis tekib sel juhul küsimus, et miks TEIE alati kõike nii isiklikult võtate? Vihje näiteks ujujate teemale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Imelik, et see postitus on juba mitmeid kordi siit aktivisti poolt ära kustutatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teemavälised postid kuuluvadki kustutamisele…
detsember 7, 2009 at 8:26 e.l. #240348antz
MemberKas steroidisõbraks saamiseks positiivset dopingtesti ei peagi tegema?Aga üldiselt, minu arvamus teie üritusest: kellelgi on steroidid katuse ära viinud. Tehke trenni, süstige vähem ja mõelge peaga. See on selle aasta kõige suurem FAIL.
Ise käid raudselt salaja lugemas seal ja end harimas. Sul päris looma tulemused, annab nendeni jõuda niisama, sellise ajaga.
detsember 7, 2009 at 8:26 e.l. #240349joker
MemberAvastasin ka oma nime sealt, ise küll ei tea, et olen registreerinud kasutajaks.Kui aga rääkida informatiivsest poolest siis juba esmavaatlusel avastasin mitmeid eksitavaid vigu.
No mees annab sõna mees võtab sõna – saame aru Marekike
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahjuks käib suure sisemise mässuhingega kaasas hiiresüda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja pealegi: kui see “steroidiportaal”, nagu EKFL on oma pooled võistlejad steroidihunnikuteks tituleerinud uudise pealkirjaga, siis kus krt sa tead, mis on informatiivne, mis mitte? Ega sa ometi paha peal pole ja valesse purki ei kiika?Et kes ei tea, milles probleem antud teemal, siis vaene mees on kutsutud vaibale, et julges natuke fitness.ee portaalis suud pruukida. Aga nii need asjad juba siin käivad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagu näha hirmupoliitika mõjub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Järelt asi töötab.Peace.
detsember 7, 2009 at 8:33 e.l. #240351Bonsuna
MemberEi oska kommenteerida kahjuks, tegemist ei ole Bonsuna.com poolt koostatud uudisega.Ma pakun, et uudise pani siia lehele mees kelle sõrmed hirmuerutusest värisesid ja sellest ka see pisike viga tekkinud on aga tuule eest tiibadesse – TÄNUD!
detsember 7, 2009 at 8:38 e.l. #240353MargoL
MemberNo vähemalt pealkirjas on kirjaviga parandatud:D, Aga edu tegijatel, kahtlemata tõsine konkurent fitness.ee lehele.
detsember 7, 2009 at 8:51 e.l. #240354rennosport
MemberJa mina juba kirjutasin pildimängu õigeks vastuseks steroidi tõbras:(
Usu veel teisi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2009 at 8:54 e.l. #240355Alexander Andrusenko
ModeratorIse käid raudselt salaja lugemas seal ja end harimas. Sul päris looma tulemused, annab nendeni jõuda niisama, sellise ajaga.Mina lisaks foorumis mölisemiseks teen veel trenni ka, kui te tähele pannud ei ole. Aga kui kellelgi on kahtlusi, siis tehke mulle dopingproov. Ma USAst ja Venemaa apteegist massilisajaid ostnud ei ole, ütlen kohe ette ära.
Aga teema juurde tagasi tulles… mind huvitab hetkel Tokko arvamus selle kulturismi viienda kolonni kohta. See ei ole ikka ilus, kui hammustatakse käest inimest, kes teid toidab. Mina ootaks küll inkvisitsioonilainet.
Ja kui te juba otsustasite rääkida “asjadest nii, nagu nad on”, siis palun rääkige endast isiklikult ka nii, nagu on – mida teie isiklikult manustate, kallid steroidisõbrad? EKFLi mustata te julgete, aga tahaks näha, kui julgelt te endast räägite.
detsember 7, 2009 at 8:58 e.l. #240356M.M.
MemberNo mees annab sõna mees võtab sõna – saame aru Marekike
Kahjuks käib suure sisemise mässuhingega kaasas hiiresüda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja pealegi: kui see “steroidiportaal”, nagu EKFL on oma pooled võistlejad steroidihunnikuteks tituleerinud uudise pealkirjaga, siis kus krt sa tead, mis on informatiivne, mis mitte? Ega sa ometi paha peal pole ja valesse purki ei kiika?Et kes ei tea, milles probleem antud teemal, siis vaene mees on kutsutud vaibale, et julges natuke fitness.ee portaalis suud pruukida. Aga nii need asjad juba siin käivad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagu näha hirmupoliitika mõjub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Järelt asi töötab.Peace.
Hakkab pihta. Sa möödaminnes ütlesid mulle saalis kui ma trenni tegin, et tuleb uus portaal. Sa ei selgitanud ju portaali sisu. Saatsid mu mailile kirja registreerimiseks ja sinnapaika see jäigi. Mis hiire südamest sa siin räägid. Kui mul oleks hiire süda siis ma ei oleks fitnessi lehel kommenteerinud teemat. Mina ei karda kedagi ja mul ei ole kaotada ka midagi.
Kui te panete vale info välja mis tutvustab erinevaid aineid siis see pole informatiivne? Nüüd küsi veel kus ma tean nende asjade kohta. Paraku treenerina pean ma teadma ka sellest poolest.
detsember 7, 2009 at 9:00 e.l. #240357rennosport
MemberMina näiteks ei söö isegi valgupulbrit ja olen 177,5kg ära surunud ja sedagi ilma särgita.
200 surun ära, hakkan kreatiini võtma ja kui 250 surun ära hakkan steroidi panema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2009 at 9:02 e.l. #240358Andree
MemberMina lisaks foorumis mölisemiseks teen veel trenni ka, kui te tähele pannud ei ole. Aga kui kellelgi on kahtlusi, siis tehke mulle dopingproov. Ma USAst ja Venemaa apteegist massilisajaid ostnud ei ole, ütlen kohe ette ära.Sorry aga kas sa ei saanud aru, et sind mõnitati?
See pole minu arust esimene kord
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.