Steroidisõbrad avasid oma portaali
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Steroidisõbrad avasid oma portaali
- This topic has 289 replies, 92 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
detsember 11, 2009 at 12:21 p.l. #241496
MargoL
MemberMaitseasi ma ütleks sellepeale. Kes tahab see vaatab, paljud peavad kulturisi keha ka koledaks, aga see on juba nende mure.
detsember 11, 2009 at 12:24 p.l. #241499matti
MemberTundub, et sm. Stalini õpetusele on taas elu sisse puhutud

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2009 at 1:06 p.l. #241503extacy
Memberhttp://sport.postimees.ee/?id=199715Kisub päris jaburaks juba. Samas reklaam missugune nii Bonsunale ja ka Fitness.ee`le.
edit: külastades korraks seda Bonsuna lehte, siis leidsin, et sinna siiski kontot tegema ei hakka. Tore, et seal seksi teema on, aga “augu-eri” hirmutas nii ära, et ei suutnud seal enam olla. Mõned lingid olid siiski liiast.
kuidas sa pilte näha said, kui kontot ei ole teinud??????????
detsember 11, 2009 at 1:14 p.l. #241505gmaster
Member“Antud portaali esilehel on suurelt ja loetavalt kirjas, et leht ei propageeri mingilgi moel steroide, vaid pöörab tähelepanu nende kasutamisest tulenevatele kõrvalmõjudele, ning ükski meeskonna liige pole teinud ühtegi postitust, mis soovitaks kellelgi midagi keelatud kasutada”
Ei näe küll….
(isegi kirjutasin siin teemas et bonsuna.com PEAKS sellise asja sinna panema, aga ei võetud kuulda:))
detsember 11, 2009 at 1:21 p.l. #241507Jarmo Oberst
MemberNo mis huumor siin riigis nüüd toimub.
detsember 11, 2009 at 2:11 p.l. #241515Wire
MemberMillest selline kära, ma ei saa aru.. Bodybuilding.ee foorumis lausa müüakse steroide ja ei ole viga midagi
detsember 11, 2009 at 2:29 p.l. #241517albre3
MemberPalju huvitavat seal lehel…
detsember 11, 2009 at 2:36 p.l. #241521Amarillo
Memberma vaatasin neid kõrvalmõjusi seal steroididel, need on nii tühised ja kirjutatud nii et pole arvestatud äärmusi ning ebarealistlikult , see propageerib kasutama
detsember 11, 2009 at 2:41 p.l. #241522Vägivaldur
Member“Bonsuna.com’i külastavad treenerid jäävad litsentsist ilma” http://sport.postimees.ee/?id=199715
Ajakirjandus muidugi vassib selle teema veel rõvedamaks kui teema on. No keda kus on mingi lehe külastamise eest ähvardatud?
detsember 11, 2009 at 3:17 p.l. #241532Erkko
Memberedit: külastades korraks seda Bonsuna lehte, siis leidsin, et sinna siiski kontot tegema ei hakka. Tore, et seal seksi teema on, aga “augu-eri” hirmutas nii ära, et ei suutnud seal enam olla. Mõned lingid olid siiski liiast.Vassid ja valetad nagu ajakirjanik!?
detsember 11, 2009 at 3:17 p.l. #24153447
MemberOlen nüüd ka mõnel korral bonsuna.com’i külastanud. Minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt on “avalikult rääkimisest” ja “paljastustest” asi üpris kaugel. Parimal juhul keskpärane suvalise möla ajamise koht. Vilets moderaatoritöö pealekauba. Enne, kui normaalset contenti ei suuda toota, pole mõtet veebisaiti püsti upitada.
Sel, kes väga nõela otsa tahab kukkuda, soovitaks netis ringi uurida ja leida pädevamat infot kui mainitud lehel.
detsember 11, 2009 at 3:24 p.l. #241535Vilps
MemberVassid ja valetad nagu ajakirjanik!?Ei, absoluutselt mitte. Jah, tean, et seal peab konto olema, et pilte näha. Aga tavalisi linke näeb ikka, kui nende peale klikkida. Ja minu arust pole normaalne näha sellist pilti, kus üks mees on teise mehe jalgavahel. Ma olen võib-olla kiiksuga, et selline kraam peale ei lähe.
detsember 11, 2009 at 3:28 p.l. #241538CKY
MemberEnne, kui normaalset contenti ei suuda toota, pole mõtet veebisaiti püsti upitada.Sa mõtled foorumit?Kas sa oled mõnda suuremat välismaa foorumit näinud?Näiteks foorum,mida mina külastan,Getbig on väga lihtsa väljanägemisega.Kas see peatab inimesi mitte seal suhtlema ?Kõik on ikka kinni inimeses.Ja ma arvan et kui tehti fitness.ee foorum,polnud ta ka kohe selline nagu ta praegu on(parandage mind kui eksin).
detsember 11, 2009 at 4:20 p.l. #241547Annika Pärtel
Member“Antud portaali esilehel on suurelt ja loetavalt kirjas, et leht ei propageeri mingilgi moel steroide, vaid pöörab tähelepanu nende kasutamisest tulenevatele kõrvalmõjudele, ning ükski meeskonna liige pole teinud ühtegi postitust, mis soovitaks kellelgi midagi keelatud kasutada”Ei näe küll….
(isegi kirjutasin siin teemas et bonsuna.com PEAKS sellise asja sinna panema, aga ei võetud kuulda:))
Väljavõte Bonsuna.com-ist:
“Vasakult leiate nimekirja erinevatest steroididest, mis on enimkasutatavad
Nende kasutamisest, kõrvaltoimetest jne.
Bonsuna Team ei propageeri steroide vaid pigem üritab ära hoida nende
väärkasutamist. Kui inimene on otsustanud kasutada, siis vähemalt tehku seda
“õieti” kui nii saab öelda.
NB! Steroidide kasutamine on kahjulik su tervisele!
Rohkem infot steroididest Bonsuna Foorumis või info@bonsuna.com“
On veel küsimusi?
detsember 11, 2009 at 4:24 p.l. #241548Annika Pärtel
Memberma vaatasin neid kõrvalmõjusi seal steroididel, need on nii tühised ja kirjutatud nii et pole arvestatud äärmusi ning ebarealistlikult , see propageerib kasutama
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.