Steroidisõbrad avasid oma portaali
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Steroidisõbrad avasid oma portaali
- This topic has 289 replies, 92 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
detsember 8, 2009 at 5:38 p.l. #240857
daemonium
MemberNo Voorumite Sõda kohe:
The Steroid Menace
Attack Of The Clones
Revenge Of Bonsuna
Toccomahhvia Strikes Back …
…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 8, 2009 at 6:40 p.l. #240872Sakurai
MemberFitte saab hästi koguda siin teemas. Ei mõista teie jaburat kära teema üle. Jumala hea et leht tehti, saab infot asjade kohta. Ja Kalmus on üldse teema sepp niiet ärge mölisege.
detsember 8, 2009 at 6:56 p.l. #240877P-A-U-L
MemberInternet on täis neid temaatilisi lehti, toksi ainult googlisse ja hakkab tulema: http://www.steroid.com/
detsember 8, 2009 at 6:59 p.l. #240880Sakurai
MemberInternet on täis neid temaatilisi lehti, toksi ainult googlisse ja hakkab tulema: http://www.steroid.com/No ja mis siis. Ulme asi mille pärast põrget otsida.
detsember 8, 2009 at 7:01 p.l. #240883detsember 8, 2009 at 7:04 p.l. #240884Sakurai
MemberMingid lambi vennad kuskil kommenteerisid jälle midagi.
detsember 8, 2009 at 7:27 p.l. #240890P-A-U-L
MemberNo ja mis siis. Ulme asi mille pärast põrget otsida.Sa kohe selline tegija naljamees! Mine otsi põrget, siis saad kommist aru ka äkki…
detsember 8, 2009 at 7:33 p.l. #240893timo116
MemberHull poleemika nüüd tekkinud, las see portaal olla, nokite ainult üksteise kallal..
Kerge lahendus pakkuda, kui ei meeldi, ära mõtlegi sinna minemisest..
Edit: Kirjaviga
detsember 8, 2009 at 8:15 p.l. #240910Sakurai
MemberSa kohe selline tegija naljamees! Mine otsi põrget, siis saad kommist aru ka äkki…Ma arvan et sa ei lõiganud hästi läbi mu keerulisest väljendist aga mis siis.
Ma sain kommentaarist väga hästi aru, aga mis halba see sulle teeb, kui selliseid lehti juurde tuleb kus räägitakse steroididest lähemalt (I). Kõik ei ole nii ultrahäkker kutid et sebivad mingeid inglisekeelseid lehti. Hea kui on eestikeelne infoallikas olemas.
Naljamees olen ma tõesti väga jõhker.
detsember 8, 2009 at 9:02 p.l. #240919vend vähk
ModeratorVäsimatud. Teid kõiki võiks mingiks ajaks dieedile panna- küll siis energiavarud kahanevad kiiresti ja keegi ei jõua enam kellegiga sõdida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 8, 2009 at 9:15 p.l. #240922Erkko
MemberKes sind torgib ? Oleks aeg maha rahuneda ehk juba ? Kui nimesid nii väga teada tahab, siis saada Alessandrole PM, mitte ära reosta foorumit.Torgibki see, et kui on julgust mingit kindlat väidet siin esitada, siis peaks olema ka mingid kindlad faktid. Antud juhul ma arvan, et vaevalt keegi nt. aktivisti kusagil WC’s süstla otsas istumas on näinud – või on ?
Ma olen vägagi maha rahunenud ! Äitäh muretsemast.
detsember 8, 2009 at 9:27 p.l. #240928Annika Pärtel
MemberTorgibki see, et kui on julgust mingit kindlat väidet siin esitada, siis peaks olema ka mingid kindlad faktid. Antud juhul ma arvan, et vaevalt keegi nt. aktivisti kusagil WC’s süstla otsas istumas on näinud – või on ?Ma olen vägagi maha rahunenud ! Äitäh muretsemast.
No kindlasti on näinud- nähakse ju seda mida tahetakse näha….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Inimesed, tehke trenni ja ärge mölisege, siis pole vaja ka küsima tulla, et oi, mis sa sööd, et sa niimoodi kasvad! Ja kes küsima tulla ei julge, see vahib niisama saalis silmanurgast kahtlasel ilmel…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 8, 2009 at 9:57 p.l. #240931Vägivaldur
MemberAntud juhul ma arvan, et vaevalt keegi nt. aktivisti kusagil WC’s süstla otsas istumas on näinud – või on ?Kes midagi sellist väitis?
detsember 8, 2009 at 10:12 p.l. #240936Erkko
MemberMa ei ole öelnud, et keegi seda on väitnud. See oli pigem küsimus – näe, isegi küsilause tunnus on lause lõpus.
Minu arvamus muidu pärines sellest alessandro mõttevälgatusest.
Ma arvan, et te – endine(?) fitness.ee tiim – võiksite korralikult läbi mõelda, mida te teete, enne kui selliste kahtlaste portaalidega liituma hakkate. Mingite teisitimõtlejate portaali tiimi liige olemine võib mõne mehe/naise reputatsiooni ära rikkuda. Vaadake neid liikmeid seal – enamik ongi tuntud keemikud ja siis mõned üksikud oleksid nagu juhuslikult sinna ära eksinud arusaamatutel põhjustel. Mõelge ikka veelkord üle.detsember 9, 2009 at 6:48 e.l. #240940-TANK-
MemberOota, millisest konkreetsest minu arvamusest sa nüüd aru ei saanud? Ma enda arust olen oma arvamust piisavalt selgelt ja otse väljendanud. Erinevalt neist, kes midagi arvavad, aga välja öelda ei julge, olen mina alati välja öelnud, kui mul midagi öelda on olnud. Ka praegu olen ma vist ainuke, kes julgeb öelda midagi muud peale “oh, äge, uus portaal, kus kuri moderaator postitusi ei kustuta!”.Mina julgen ka kõik välja öelda aga minu postitused kustutatakse alati ära.
Kui ma saaks korraks fitness.ee mySQL-i juurde annaks kohe käsu:
DELETE FROM posts WHERE user=alessandro;
no tegelikult tuleks seda käsku veidi kohendada vastavalt baasile aga saate mõttest aru.
Teisena kustutaks kõikide modede/kunnide postitused.
PS. aga peaks vist ka Bonsuna.com-i üle kolima – vast seal ei kustutata postitusi ära.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.