Statistika
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Statistika
- This topic has 13 replies, 13 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
LaurL.
-
AutorPostitused
-
juuli 24, 2009 at 7:38 p.l. #17729
Tarvi123
MemberTervitused
Kuna selline vihmane ilm, midagi ei toimu ja trenni puhkepäevad ees tekkis selline statistika idee. Tundub, et siin on koos selline lahe tervise ja jõu kommuun, siis uuriks natuke;
1. Kaua olete treeninud süstemaatiliselt?
2. Milline on olnud kõige pikem paus treeningust ja miks?
3. Kas ei ole tekkinud frustratsiooni ja mõlgutanud mõtteid ala vahetada ning mis selle tulemus oli?
Oleks lihtsalt huvitav teada. Jõudu ja edu kõigile!
juuli 24, 2009 at 9:18 p.l. #208994Jarmo Oberst
Member1. Süstemaatiliselt ehk mõtestatud trenni olen teinud umbes poolteist aastat.
2. Kõige pikem paus treeningust on olnud paar nädalat kuna olin haige, muidugi on vahepeal ka mõningaid trenne ära jäänud, kuid üldiselt olen ikka iga trennipäev kohal.
3. Ei ole tekitanud, raskuste tõstmine tekitab minus hea tunde. Kõige parem on ikka suvel, teed õhtul tugeva trenni ja siis vaikselt lähed rahulolevana kodu poole. Väga hea tunne. Ala vahetamisest pole küll eriti mõelnud, alguses tahtsin rohkem lihasmassi, tegin pikemaid seeriaid kuid viimasel ajal olen korduseid baasharjutustes vähendanud ja jõudu on rohkem juurde tulnud. Samas ei saa väita, et lihasmassi oleks ka vähem juurde tulnud. Pigem vastupid.
juuli 24, 2009 at 10:10 p.l. #208999Capricorn
Member1. Treeninud 2a ja 6 kuud
2. Kõige pikem paus oli 5 nädalat (sel talvel, see võttis ikka arengus üsna tublisti tagasi). Jala ja sõrmede vigastuse (mitte jõusaaliga seotud) tõttu.
3. Oleneb mida alaks nimetada, kas jõusaalis treenimine on üks nö. ala või mitte. Jõusaalis treenimise välja vahetamist mõne muu alaga pole väga tõsiselt kaalunud (on väike soov kunagi kui kaalu alla võtan, proovida ära kas suudan oma kunagi kooliajal tehtud sprindi ja kaugushüppe tulemused üle lüüa, aga see ei tähenda seda et ma siis jõusaalis ei treeniks enam), pigem on eelistus selles osas kõikunud, et kas treenida kulturismi või jõutõstmise põhimõtete järgi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 24, 2009 at 10:24 p.l. #209000bohemianrhapsody
Member1. Kui saab nimetada süstemaatiliseks, siis mingi 7-8 aastat umbes (aastast 2002 ka mingi treeningpäeviku jupp), kokku aga vast mingi 10 aastat. Jep, masendav tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda siis kulturimi trenni kohta, muid asju tegin ka varasemast ajast.2. Vist mingi 10-14 päeva puhkasin täielikult sportlikust tegevusest eelmise aasta kevadel kui põlve opereeriti ja vahetult enne seda ka rebestasin natuke trapetslihast. Üldiselt tuleb aastas üks pikem paus, mis kestab umbes 7-10 päeva.
3. Väga tihti ei teki, kuna ma treenin treenimise pärast, mitte lõpptulemuse pärast (ilma eesmärkideta muidugi sportlikku treeningut ei saa olla, kuid ei mõtlegi seda). See on ka siiamaani ainus selline ala, millega tegelenud olen ja enda silmis mingeid tulemusi saavutanud.
juuli 25, 2009 at 8:15 e.l. #209028tereummikust
MemberTervitusedKuna selline vihmane ilm, midagi ei toimu ja trenni puhkepäevad ees tekkis selline statistika idee. Tundub, et siin on koos selline lahe tervise ja jõu kommuun, siis uuriks natuke;
3. Kas ei ole tekkinud frustratsiooni ja mõlgutanud mõtteid ala vahetada ning mis selle tulemus oli?
1) Süstemaatiliselt jõusaali treeningut vaid 4 kuud.
2) Vähese treeningperioodi tõttu polegi veel pausi tulnud.
3) Frustratsiooni ei ole tulnud, kuid enne jõusaaliga tegelemist olin tegelenud juba pikemat aega taipoksiga. Praeguseni ei suuda otsustada, kummale neist kahest panna rõhk, sest ilmselgelt koos neid väga edukalt treenida ei saa, armastan aga mõlemat.
juuli 25, 2009 at 8:45 e.l. #209038-AJ-Styles
Member1, süstemeetiliselt olen treeninud 3 aastat,
2,suviti jääb paar kuud vahele, kuna võimalusi vähe kus treenida, kuna kohalik spordihoone puhkusel.
3,frustratsioon tekib siis, kui suvi hakkab jõudma ja ei ole võimalik trenni väga teha, aga mitte sporti tehes.
juuli 25, 2009 at 9:27 e.l. #209044Lexusl
MemberJõusaalitrenni olen teinud alates 14. eluaastast, kuid ei ole teinud seda sellestajast järjepidevalt.
See, et ma ikka ja jälle kuidagi jõuan selle ala juurde, tähendab, et see sobib mulle.
Järjepidevalt ja süstemaatiliselt olen nüüd trenni teinud oma 8 ja pool kuud.
Pikem paus tuli sisse alles hiljuti, kui käisin sugulastel külas Kuusikul.
Ausalt öeldes käis mõte läbi, et uuriks kas seal ka mingit võimalust trenni teha on aga läks nii kiireks, et ei jõudnud vaadata.
Aga ega ma siis seal päris niisama ka ei olnud.
Sõitsin ratast igapäev u. 20km.
Ala vahetamise peale ei ole isegi mõelnud, kuigi soovitatud on. Olin vist mingi kolm kuud saalis käinud kui üks päev tööjuures käis täiesti tühja koha peal
õlaliigesest selline raks läbi, et mõtlesi, et nüüd on kõik. Tegin nädal aega trenni läbi valu ja osa harjutusi ei saanud üldse teha (sellel ajal leidsin aga mitmeid häid alternatiive mida kasutan tänini).
Lõpuks käisin siis ortopeedi juures, kes ütles, et unusta jõusaal ära ja hakka ujuma. Põhjuseks tõi ta selle, et mul on õlaliigeste luustruktuur geneetiliselt eriline, st. et kõhrede vahe on väga väike. Peale sellist dignoosi olin täielikus šokis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ala mida mulle meeldib teha ja mida tahan võibolla terve ülejäänud elu teha ei tohi ma enam teha. Arst ütles seepeale, et tahaks ka olla 20 aastat noorem ja, et tal ei oleks 5-te last. Siis mõtlesi, et pean konsulteerima inimestega kes on selliste probleemidega rohkem kodus. Rääkisin paari omaala spetsialistiga kes mind maha rahustasid ja ütlesid, et kõik ei ole veel läbi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhimõtteliselt jah ei saa ma teha teatud harjutusi mis nõuavad suurt amplituudi, aga see ei tähenda midagi, kuna alternatiivharjutusi jagub kuhjaga.
Harjutuste juures peab tähele panema lihtsalt seda, et sa ei teeks liigesele liiga, kui on valus või käib naks läbi siis ära tee seda ja otsi mingi teine harjutus.
Kõigile kulturismi harrastajatele jõudu ja jaksu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 25, 2009 at 12:34 p.l. #209081matti
Member1. Kaua olete treeninud süstemaatiliselt? peaaegu 4 aastat
2. Milline on olnud kõige pikem paus treeningust ja miks? 3 kuud,esimsel juhul totaalne depressioon, teisel juhul vigastus.
3. Kas ei ole tekkinud frustratsiooni ja mõlgutanud mõtteid ala vahetada ning mis selle tulemus oli? Otseselt ala vahetada mitte,küll on aga kindel plaan jätta jõusaal tahaplaanile ja võtta peamiseks mingi teine spordiala. Üks on siiski kindel-jõusaal ei kao minu elust mitte kuhugi !!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 25, 2009 at 1:08 p.l. #209088Vilps
Member1. Süstemaatiliselt treeninud? Hea küsimus, mitte kunagi. Pole sellist võimalust olnud ja alati on midagi vahele tulnud. Samas praegu aretan midagi ja loodan, et nüüd aastaid ei tule selliseid paar kuu pikkuseid pause vahele. Üritan ka toitumist paremaks alati saada, kuna polnud sellest aimugi. Jõusaaliga tegin tutvust esimest korda, kui olin ilmselt 16. Praegu 22.
2. Pikkasid pause on nende aastate jooksul tulnud ette palju. Peaaegu iga suvi on vahele jäänud, kuna jõusaal suviti 4 korda nädalas imelikel aegadel lahti, tööga hõivatud ja pole aega olnud käia. Alles hiljuti sel aastal jäi vahele veebruar kuni mai lõpp. Ajateenistus segas, oli liiga palju metsa.
3. Teine ala millega tegelen on korvpall, mis on ilmselt nr.1 mu jaoks. Jään mõlemaga tegelema nii kauaks kuni jõudu ja jaksu on. Teen praegugi ilmselt liiga palju trenni. Kohati imestan, et taastun alati enam vähem ära. Eks aastatega on korralik põhi allalaotud. Korvpallurite kohta peaks olema normaalne rinnalt suruda 100+ ning kükkida veel rohkemaga, aga avevalt Eestis sellised korvpallureid on, kes sellega hakkama saavad.
juuli 25, 2009 at 5:15 p.l. #209120Bulletproof
MemberTervitusedKuna selline vihmane ilm, midagi ei toimu ja trenni puhkepäevad ees tekkis selline statistika idee. Tundub, et siin on koos selline lahe tervise ja jõu kommuun, siis uuriks natuke;
1. 8 aastat.
2. 2-3 kuud- alaselja vigastus.
3. ei ole küll kunagi mõelnud, et nüüd jätan jõusaalis käimise katki.
juuli 25, 2009 at 5:20 p.l. #209121Amarillo
Member1) käinud kokku 4a , 2a ilma pulbriteta, äkki siis 1.5a korraliku trenni lisadega
2) 3 kuud, suvel ei viitsind
3) mõtlesin minna kickboxi, aga soovin olla hammastega ja mõistuse juures
juuli 25, 2009 at 5:27 p.l. #209123Stenn
Member1) 2a
2) Mõningad pausid on olnud, kuid mitte pikad. mõned nädalad..sinnapaika
3) Algus tegin jalgpalli, nüüd otsustasin seda teha, mõtted ainult siin.
juuli 25, 2009 at 5:39 p.l. #209125timo116
Member1. Kaua olete treeninud süstemaatiliselt?
1: Aasta ja 7 kuud
2: Praegu ligi 2 kuud pole teinud korralikult, kool pooleli, ressurss puudub, et linnas trennis käia
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Maakohas elutsen..3: Ei ole tekkinud, kuid Poksi tahaks juurde õppida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 25, 2009 at 8:21 p.l. #209156LaurL
1. Treeninud süstemaatiliselt koos paus välja arvata 1 aasta ja 5 kuud
2.Kõige pikem paus oli treeningust 3 kuud, põlvevigastuse tõttu – põlvevigastus oli juba nooremast lapsepõlvest, kuid süvenes lõpuks niikaugele et olin sunnitud kolmeks kuuks pausi tegema ja rohte tarvitama..
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3. Eks algusepoole sai ikka selliseid mõtteid mõlgutatud, kui juba raskused suuremaks hakkasid minema ja trennid raskemaks hakkasid minema, teinekord ei jõud enne trenni süüa ja siis tuli küll ikka küsimus ” miks ma just selle ala valisin?” aga pärast põlvevigastuse väljaravimist tuli isu tagasi, ja hakkasin jälle hoolega trenni panema, kuni siiiamaani välja, enam ei tule pähegi ala vahetada, nagu harjumus juba sees käia trennis..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.