stanabol
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » stanabol
- This topic has 8 replies, 5 voices, and was last updated 22 years, 4 months tagasi by
mr.muscle.
-
AutorPostitused
-
september 18, 2003 at 4:56 p.l. #1427
wladek123
MemberTere, kas saaksite(oskaksite) mulle rääkida natuke stanabolist. Olen 17 ja 2,5 aastat korralikult trenni teinud. Tahaksin seda võtma hakata ja mis oleks siis võimalikud ohud? Kas see sisaldab ka meeshormoone N.androgeen?? ja aks on äkki oht sellega üledoseerimisel?
Kas keegi on ise ka proovinud??
september 19, 2003 at 5:14 e.l. #34050Arnold
MemberSellega kaasnebi ainult üks suur oht : täielikult sandistuda . Tervet iga sulle siis !!!
september 19, 2003 at 5:19 e.l. #34051wladek123
Membermilles see väljendub?? aga kui ma võtan kõike täpselt nii angu ette nähtud ja ei doseeri millegagi üle??
september 19, 2003 at 11:17 e.l. #34052Kaido
MemberVaata äkki leiad infi http://www.steroid.ee või http://www.bodybuilding.ee Aga muud pole öelda, kui mõttetu mees oled wladek, soovin sulle head teed…pane lõpuni välja
september 19, 2003 at 9:32 p.l. #34053wladek123
Memberaga kas see pole mitte suhteliselt süütu asi??on ju tegu üsna lahja värgiga?
september 19, 2003 at 9:32 p.l. #34054wladek123
MemberArnold, ehk täpsustad, mida sa täpsemalt mõtled?
september 20, 2003 at 7:58 e.l. #34055CONAN HÄVITAJA
MemberKulla noormees, ei ole olemas süütuid steroide ja üleüldse, miks on sul vaja kasutada selliseid vahendeid. Sa oled 17 aastat vana ja sinu organism toodab piisavalt meessuguhormoone, milleks seda taset veres üritada veel tõsta? Ilma igasuguste keemiliste preparaatideta peaksid sa jõudsalt arenema veel vähemalt 5-6 aastat kui mitte rohkem. Kui su areng aga seisab on asi lihtsalt selles, et treenid valesti. Otsi põhjusi sealt või ka oma toitumisest. Loomulikult ei saa sind keegi keelata teha endaga mida iganes soovid, aga äkki siiski lased oma organismil saada n.ö. küpseks naturaalselt mitte väetisega. MÕTLE!!!
september 20, 2003 at 8:16 e.l. #34056wladek123
Memberok aitäh conan. ma mõtlesin ja mõtlesingi ümber hetkel:)aga nii palju kui usa foorumites kirjutatakse ja rahvalt küsinud olen, pole sellest kellelgi tulnud kõrvalmõjusid ja british dragon pidavat olema suht hea ja kõik kiidavad. vb mingil määral kahjustab maksa. aga tänks ikka hea suhtumise eest..ja
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)september 20, 2003 at 10:30 e.l. #34057mr.muscle
MemberHakkad keemiat panema ja küsid foorumis nõu, teadmata kes sulle vastab või soovitab???!!! Mis tähendab seda, et sa sellest valdkonnast midagi ei tea. Kui soov kindlasti panema kakata siis ole hea mees, pea nõu ikka spetsialistiga kes tõesti teab, kuigi jah tõeline spetsialist soovitab sul eemale hoida, eriti veel nii noorelt nagu sina.
Väga vale on kuulata müüjaid või punaste silmadega ja vinnilisi härgasid kes arvavad enamasti, et mida rohkem seda parem!!!
Edu ikkagi!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.