sportlab lambad
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » sportlab lambad
- This topic has 22 replies, 19 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
stainless.
-
AutorPostitused
-
aprill 10, 2008 at 4:31 p.l. #149629
ion
Membervb natuke offtopic aga leidsin sealt sellise asja:
http://pood.sportlab.ee/product_info.php?m…products_id=392
…
26x tõhusam kui tavaline kreatiin. ???
Liiga mägedes tundub see 26x aga äkki kellelgi on kogemusi. On siis nii hea?
aprill 10, 2008 at 4:38 p.l. #149632EvilClown
Membervb natuke offtopic aga leidsin sealt sellise asja:http://pood.sportlab.ee/product_info.php?m…products_id=392
…
26x tõhusam kui tavaline kreatiin. ???
Liiga mägedes tundub see 26x aga äkki kellelgi on kogemusi. On siis nii hea?
Eks, igale asjale tuleb lisada mõni …??? x et paremini müüks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 10, 2008 at 4:39 p.l. #149634Hellboy
Memberma saan täitsa hea meelega neid sportlabi kirju aeg-ajalt … pole midagi paha öelda.. mõni üsna soodne pakkumine ka ikka leidunud.Sama siin, aga ega vastu tahtmist lisada pole ka mõttet..
aprill 10, 2008 at 4:50 p.l. #149638Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa sain ka MSNi postkasti ja imestasin.
Kord sain ka siin PM kaudu kelleltki vendvahk`ilt vms. sõnumi, et selle ja selle firma tooteid ta on kasutanud ja need on head ja sõbraliku soovitusena annab mulle selle lingi…
Et siis ilmselgelt püüdis keegi meie Imre kasutajanime veidi muudetud kujul oma äri reklaamida…
aprill 10, 2008 at 5:08 p.l. #149642hehee
MemberSportlab pole õnneks mind oma reklaamivääriliseks pidanud, aga tellimata reklaam ajab jube närvi küll. Täna oli näiteks Selver mulle meili saatnud (õnneks küll lingiga, millele vajutades sain edaspidistest makaroni sooduspakkumistest loobuda). Postkasti tulevast rämpsust ei vabanenud ma aga ka siis, kui spetsiaalselt Eesti Postilt rämpsuvastase kleebise tellisin, sest see vabastavat ainult Eesti Posti kojukandest, aga neid reklaamikandjaid on teisigi. Asi paranes alles siis, kui tarbijakaitsele kirja saatsin, et ei soovi maksta prügi eest, mida ma ise ei tekita. See sodi ju isegi ei põle, mida nad kasti topivad.
aprill 10, 2008 at 5:59 p.l. #149653brain
MemberMis sa MEE siin kärgid, kui sul mingi probleem või mure on siis helista või saada mail kristole sportlabist.
Ise olen tellinud asju nii siit kui sportlabist ja pole kumbagi kohta midagi paha öelda.
aprill 10, 2008 at 6:00 p.l. #149654Tuki
MemberMis sa MEE siin kärgid, kui sul mingi probleem või mure on siis helista või saada mail kristole sportlabist.Ise olen tellinud asju nii siit kui sportlabist ja pole kumbagi kohta midagi paha öelda.
kirjuta ikka teemasse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 10, 2008 at 8:25 p.l. #149688stainless
MemberKes siin veel sportlabist ja nende pakkumistest midagi ei teadnud, siis nüüd teavad kindlasti. Ju teemaalgataja MEE ikka selle taga on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ka antireklaam on reklaam jne -
AutorPostitused
- The topic ‘sportlab lambad’ is closed to new replies.