Skip to main content

spordisaal+paksud???

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » spordisaal+paksud???

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 67 total)
  • Autor
    Postitused
    x900zwi002
    Member

Mida te arvate inimestest kes l2hevad spordisaali ja on paksud nt. sellised http://imway2fat.files.wordpress.com/2009/…tight-dress.jpg

1.)mida te arvate sellistest tydrukutest, kes on h2sti paksud ja l2hevad spordisaali.2.)Kas spordisaalis kus teie k2ite on palju pakse inimesi v6i peaaegu k6ik on saledad???3.)Kui te n2eksite spordisaalis mingit v2ga v2ga paksu tydrukut, kas te hakaksite naerma tema yle.

Ise olen sale, aga mu s6branna on v2ga t2issale ja ta tahab spordisaali minna aga ta ei julge, sest ta arvab, et k6ik hakkavad tema yle naerma ja n2puga n2itama.Ta arvab, et spordisaalis on k6ik h2sti vormis ja et kui ta spordisaali l2heb, siis on ta k6ige paksem.

Ise pole ma kunagi spordisaalis k2inud ja ei tea mis inimesed seal on(paksud,peenikesed, musklites jne.)

Ma ytlen alati s6brannale, et ta v6iks spordisaali minna ja ta tahabki aga ei julge.Mida teha palun aidake ja palun vastake mu kysimustele, mis on eespool nimetatud. :o

LB
    Member

Ma küll aru ei saa miks sellise asja üle naerma peaks, või mis seal üldse naljakat on. Trenni tehaksegi ju parema elu nimel ja ka parema välimuse, hea on kui üldse mõni nii ülekaaluline inimene viitsib end kätte võtta ja rasvaga võitlema hakata.

Minu poolt go-go sellele tüdrukule.

ranger
    Member

Ma küll aru ei saa miks sellise asja üle naerma peaks, või mis seal üldse naljakat on. Trenni tehaksegi ju parema elu nimel ja ka parema välimuse, hea on kui üldse mõni nii ülekaaluline inimene viitsib end kätte võtta ja rasvaga võitlema hakata.

Minu poolt go-go sellele tüdrukule.

eks see on õige jh,eks nad kuskil peavad kaalu ju vähendama.

matjusm
    Member

Spordisaalis leidub igasuguseid inimesi ning mitte keegi ei hakka naerma paksude üle. Pigem austatakse neid, kes on otsustanud midagi oma kehaga ette võtta.

Lexusl
    Member

Minu meelest ka andku minna.

Noh need kes naeravad, on alaarenenud ja ega nad seal saalis trenni teegi vist, vaid jälgivad teisi ja kommenteerivad.

Ma ei saa öelda, et klubi kus ma käin on kõige ideaalsem aga seal on inimesi igast kaalukategooriast ja enamik paistab suhtuvat neisse ükskõikselt e. siis ei tee suurt numbrit.

LaurL
    Member

1.)mida te arvate sellistest tydrukutest, kes on h2sti paksud ja l2hevad spordisaali.2.)Kas spordisaalis kus teie k2ite on palju pakse inimesi v6i peaaegu k6ik on saledad???3.)Kui te n2eksite spordisaalis mingit v2ga v2ga paksu tydrukut, kas te hakaksite naerma tema yle.

Minumeelest respekt neile tüsedatele inimestele kellel on kindel eesmärk minna trenni ja viia oma kaal jälle normaalsuse piiridesse! Enamus lööks käega ja elaks samasugust elu edasi ning ajaks sisse kõike mis meeldib!

Kindlasti ma ei naera inimeste üle kes on tulnud trenni tegema ja vaeva nägema ( sellejaoks ju spordisaal ongi ) :o

Raul23
    Member

Ka meie saalis käivad mõned ülekaalulised naisterahvad kuid mina pole selles küll midagi halba näinud ja ka kuulnud et keegi oleks midagi kuskil haukunud.

Ära tahaksin aga märkkida kaks niisugust toredat noormeest:Ehk siis kaks vennikest nad on vennad üks 17a ja teine vist 20a.Noorem vend kaalub vist mingi 150 w 160 kg :o täiesti õudne ja teine see vanem on kuskil 120kg.Kellelegi nad eriti ei meeldi kuna nad ise arvavad et nad on mingid räiged tegiad,teevad omastarust hullu trenni mis näeb välja nii et hästi suured raskused ja tehnika on täielikult vale ja üldse see mida nad teevad näeb väga tobe välja,mitmed inimesed on imestanud et nad pole ennast veel vigaseks tõmmanud mõne harjutusega.Aga ok need sooritused ja asjad on siis nagu on aga lausa viha tekitab see jut mida nad räägivad et kui kõvad mehed nad on.

No igaljuhul põhimõte on selline et kaks tõesti väga palju ülekaalus olevat inimest arvavad et nad on tegelikult ainukesed ja õiged KULTURISTID…….. no mina ei tea.

Usun et selliseid inimesi naerdakse saalides kui mitte isegi ei soovita et nad saalis käimise lõpetaksid.

Milehigh
    Member

Kui vaadata USA jõusaali kultuuri vs EESTI jõusaali “kultuuri” on räme vahe ikka sees. Ise ma USAS käinud pole,küll on aga üks perekonna tuttav Gold Gymi’s käinud. Seal ei vaadata oled sa paks, mistahes värvi, orentatsiooni või mida iganes,tullakse pigem juurde õpetama. Küll aga Eesti jõusaalides on piisavalt palju väärakaid kes teisi jälgivad ja siis jutustavad a la tehnika pole õige jms, ma liigitaks selllised idiootiteks kes teisi mehi trenni aeg passivad ja kommenteerivad kas siis tehnikat,välimust või mida iganes. Valet tehnikat näed siis mine ja õpeta mitte ära irnu taskusse nagu mingi naiselik ahv.

Tänud! :o

x900zwi002
    Member

ait2hhh vastanutele.Loodan, et s6branna ikka l2heb spordisaali.Proovin teda ymber veenda.Aga ta ikka p6eb.Kardab, et kui l2heb spordisaali siis teeb endale margi t2is.Ta kardab, et keegi ytleb talle midagi halvasti nt. vaadake milline paksmagu seal on, ja et mingised vormis tibid naeravad ta yle.Nii ta v2hemalt on mulle r22kind….Ta kardab isegi v2ljas k2ija, kui ma kutsun teda kinno v6i lihtsalt v2lja, siis ta ytleb, et ei tule, sest kardab.

Sakurai
    Member

Mitte kunagi ei naera ühegi ülekaalulise inimese üle, kes teeb trenni.

Pigem naeran pekinäo üle kes burksi sisse ajab

Anonüümne
    Guest

Ise olen näind ka paari sellist tüdrukut saalis nagu seal pildil(peaaegu sellist) , ega keegi neid vahi küll.

x900zwi002
    Member

Mu s6branna on nii tore tydruk, mul on tast t6esti kahju.Ta nii hea sydamega, aga tal probleeme kaaluga,ta koguaeg kurdab mulle, et tahab olla vormikas aga ei julge ja tahtmist pole nii palju. :o

Wire
    Member

Ma pole märkand kordagi, et kellegi üle naerdaks vms. Enamasti kõik teevad oma trenni ja ei pöörata teistele tähelepanu.

Muide, seal kus mina treenin, on täiesti erinevaid inimesi… tugevalt ülekaalulisi ja alakaalulisi ja vormis tegelasi.. Kõik esindatud.

Ärgu põdegu :o

x900zwi002
    Member

capo- iuuuuuu mis video, syda l2heb pahaks

Ma ei saa aru mida ma tegema pean, et s6branna n6ustuks spordisaali minema.

Ma l2heks hea meelega ise s6branna asemele spordisaali ja p6letaks ise tema rasvu temaeest heameelega, aga kahjuks v6i 6nneks pole see v6imalik :o

hehee
    Member

Ma ei saa aru mida ma tegema pean, et s6branna n6ustuks spordisaali minema.

Mine temaga kaasa.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 67 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.