Skip to main content

Spordirinnahoidja

Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Spordirinnahoidja

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    Mari29
    Member

Kas keegi oskab öelda, kust saab mingit normaalset spordirinnahoidjat osta? Olen otsinud, aga tundub, et valik on suhteliselt kesine.

Anonüümne
    Guest

Mul on täpselt sama mure! Olen Ülemiste keskuse pesupoes küll näinud Sport bra-sid- aga nad olid kas liiga väikse korvi suurusega(A ja B korvid), või siis ei toetatud rinda üldse. Mul oleks vaja suurust 85 E. Soovitati tellida Netist, (ei mäleta, mingi Inglismaa firma oli) seal on küll olemas korralikud spordirinnahoidjad kuni J suuruseni, kui ma ei eksi, hind oli 28£.

Mina mahutan oma 80C ilusti Nike toppi:) Ei ole veel kuskile midagi ära rännanud:)

Kunagi oli vähemalt Tallinna kaubakas pesuosakonnas müüa väikeseid mikrokangast toppe-need hoiavad ka päris hästi ja on mugavad. Ja palju odavamad kui mingid sport-bra-d.

pinepearl
    Member

Et Sportlandis on vaga hea valik!!!

FILA pesu on minu lemmik uldiselt!

chrissifi
    Member

__

lauren
    Member

hm, ma ei sooviks imelik tunduda, kuid ostsin kaks aastat tagasi speedo ujukad; bokserilaadsed püksid ja ülaosa meenutab spordirinnahoidjat. no, paar korda käisin ujulas, see ülaosa jäi selga, ja siiani kasutan seda spordirinnahoidjana! sest see on tõsiselt mugav, nt. ostsin sportlandist fila spets-spordika, tiss ei püsi paigal, niiet jah

Razard
    Member

refixeq
    Member

olen sinuga …

Eestis on nüüd saadaval Shock Absorberi spordipesu, mis on väga kvaliteetne ning Euroopas enimmüüdud. Rinnahoidjaid on kõikidele suurustele ning erineva liikuvusastmega tegevustele. Hetkel müügil ainult spordiklubides – Arcitc Spordis ja Stuudio99-s. Lähiajal peaks jõudma ka poodidesse. Valmimisel webileht http://www.shock.ee. Lisainfot saab info@shock.ee

dahlia
    Member

Ostsin mingi 4-5 aastat tagasi Linette pesupoest spordirinnakad…või sellise topi moodi. A ei tea mis seal nüüd toimub, sest ostsin 2 paari ja siiamaani kannan iga päev treenides. Niiet tasub ka sealt otsida

Shokk
    Member
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.