Spordipesu Shock Absorber
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Spordipesu Shock Absorber
- This topic has 29 replies, 20 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
Hannela.
-
AutorPostitused
-
oktoober 28, 2005 at 8:54 e.l. #4969
Shokk
MemberOlen Keit, tegelen tööalaselt Shock Absorber spordipesuga. Mõtlesin, et kui keegi otsib endale õiget ja mugavat pesu, siis annaksin hea meelega nõu, kuidas leida see parim variant.
Kuigi võib tunduda, et pesu on pesu, siis tegelikult saab ka hea spordipesu juures jälgida väga olulisi nüansse, mis sportimise ja kandmise mugavamaks teeb.
Oma kogemusele toetudes, panen kirja mõningad olulisimad asjad:
RINNAHOIDJAD
(tavaliselt mõeldud suuremale büstile, nende toestus on tõhusam kui toppidel)
- eriti head on materjalid, mis sisaldavad Coolmax`i ja X-Staticut. Ei lähe trenni tehes märjaks ning lasevad kehal hästi hingata.
- õlapaelad peaksid olema paksenditega- seljuhul ei suru miski õlga ning jäta ebameeldivaid lohukesi
- hea oleks, kui õlapaelad käiksid seljapealt risti
- rinnahoidjad ei tohiks kindlasti liigselt ümber olla- rõhk on korvi tehnoloogial, mis toestab rinda, aga mitte tema elastsusel.
- toestav rinnahoidja peab olema seljas mugav, mitte ahistama
- head toestava rinnahoidjad pakuvad leevendust ka valulike rindade puhul
Toon teile näite- on leitud, et kui tavaline rinnahoidja hoiab rindade liikuvust kinni 30%, siis näiteks Shock Absorberi pesul on see protsent 60!
TOPID - hea oleks, kui haagid on külgede peal- sel juhul poleks midagi ebamugavat selja peal torkimas, kui näiteks maas võimlete
- jällegi väga olulised on materjalid -Coolmax, X-Static – kaasaja spordirõiva- tööstuse parimad lahendused
- topp ei tohiks kindlasti rindade alt pigistada, kuid samas peaks tunne olema kindel, aga mugav
- hea oleks, kui oleks võimalus ka topi suurust reguleerida -nii saad vastavalt vajadusele ka topi otstarvet muuta. Näiteks joostes oleks kindlasti olulisem tugevam toestus, kui jõusaalis.
Loodan, et saite midagi minu jutust kõrva taha panna.
Mina soovin teile igaljuhul mugavat ja tervislikku sportimist!
Keit
oktoober 20, 2007 at 9:36 p.l. #128689tiuxu
MemberMina olen oma ShockAbsorberiga 100% rahul. Nii mugav ja igati sportimiseks sobilik. Ainuke mure on see, et sportides rinnakorv laieneb ja kui pulsivöö on peal, siis hakkab see natsake nagu pressima ebamuagavlt seda pulsivöö jubinat.
Aga muidu soovitan seda kõigile aktiivselt sportivatele naistele, kes peavad lugu oma rindade ilusast väljanägemisest ka tulevikus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 19, 2007 at 1:18 p.l. #131641Kirsti
MemberMa sooviks vist omale ka soetada selle absorberi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kus neid müüakse? Ja kust maalt hakkab peale “suur rind”? Kas mu b-korvile on üldse mõtet või piisav toppidest?november 19, 2007 at 1:21 p.l. #131643Aile
MemberKas 70 D suurusele on ka midagi?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 19, 2007 at 2:05 p.l. #131646Hannela
MemberMul endal D-DD rind aga selle rinnaka ostsin hoopis C korvi. Siis oli mõnusalt ümber. Numbri valik muidu väga lai ja igast erinevaid mudeleid ja värve. Ja B korvile on sportrinnakas loomulikult väga vajalik, eriti kui aeroobikat vms liikuvamat spordiala harrastad.
veebruar 4, 2008 at 5:38 p.l. #138956Sirtsuke
MemberMul on selline küsimus et kui palju need maksavad?
veebruar 4, 2008 at 5:50 p.l. #138957Hannela
MemberMul on selline küsimus et kui palju need maksavad?rademaris näiteks on. teistes spordipoodides peaks ka olema.
veebruar 22, 2008 at 1:00 p.l. #142041punu
MemberHm, ma olen paar korda mõelnud endale mingi spordirinnahoidja muretseda, aga ikka ostmata jätnud. Et lähen proovikabiini, hüplen ilma, hüplen rinnahoidjaga ja minu meelest rapub täpselt ühepalju :S Tee või tina. St kuna need asjandused on silmipimestavalt kallid, siis ma ei ole nõus maksma kui ma käegakatsutavat efekti ei tuvasta. Mul on muidu numbriks 70-B ja enamasti pole seda numbrit ka tavalises pesupoes, rääkimata siis spordirinnahoidjatest. Igatahes mulle tundub, et need spordirinnahoidjad on ikkagi nendele mõeldud, kes konkreetselt tunnetavad ebameeldivat rappumist joostes vms. Mina olen siiani käinud jooksmas lihtsalt üliliibuvate tugevamast riidest toppidega, üldse ilma rinnahoidjata, sest rinnahoidja kui selline on ülimalt ebamugav vigur. Emal kusjuures on rinnad peale kolme lapse imetamist ja noores eas rohket kergejõustiku tegemist täpselt sama heas vormis kui mul. Nii et mul pole ka geneetilist soodumust mingeid spanjelikõrvu saada.
P.s. see on küll teemast natuke välja, aga kas naised päriselt ka armastavad vatiga rinnahoidjaid??? Mina nimelt keeldun mingit poroloonilasu ringi kandmast, aga sellisel juhul tundub, et pean elu lõpuni praegu olemasoleva kolme paariga läbi ajama, millest kaks ostsin hoopiski ameerikast
veebruar 22, 2008 at 3:05 p.l. #142050Aile
MemberHm, ma olen paar korda mõelnud endale mingi spordirinnahoidja muretseda, aga ikka ostmata jätnud. Et lähen proovikabiini, hüplen ilma, hüplen rinnahoidjaga ja minu meelest rapub täpselt ühepalju :S Tee või tina. St kuna need asjandused on silmipimestavalt kallid, siis ma ei ole nõus maksma kui ma käegakatsutavat efekti ei tuvasta. Mul on muidu numbriks 70-B ja enamasti pole seda numbrit ka tavalises pesupoes, rääkimata siis spordirinnahoidjatest. Igatahes mulle tundub, et need spordirinnahoidjad on ikkagi nendele mõeldud, kes konkreetselt tunnetavad ebameeldivat rappumist joostes vms. Mina olen siiani käinud jooksmas lihtsalt üliliibuvate tugevamast riidest toppidega, üldse ilma rinnahoidjata, sest rinnahoidja kui selline on ülimalt ebamugav vigur. Emal kusjuures on rinnad peale kolme lapse imetamist ja noores eas rohket kergejõustiku tegemist täpselt sama heas vormis kui mul. Nii et mul pole ka geneetilist soodumust mingeid spanjelikõrvu saada.P.s. see on küll teemast natuke välja, aga kas naised päriselt ka armastavad vatiga rinnahoidjaid??? Mina nimelt keeldun mingit poroloonilasu ringi kandmast, aga sellisel juhul tundub, et pean elu lõpuni praegu olemasoleva kolme paariga läbi ajama, millest kaks ostsin hoopiski ameerikast
veebruar 22, 2008 at 4:24 p.l. #142054hehee
MemberTrennis käin Sloggy pesuga ja olen väga rahul, hea pehme, kuskilt ei hõõru ega kisu.
veebruar 22, 2008 at 4:39 p.l. #142055punu
MemberMina olen 70 D kandja… Oleneb rinnahoidjast, kas “lisad” kaunistavad v6i ei. Triumph on yks minu lemmikuid, ma olen kindel, et neil on ka v2ga ilusaid 70 B numbrit (peenikeste 6lapaeltega, ilma 6lapaelteta ja kukla tagant yhe ribana jooksev jne jne) pesu.Hm, ma täna kurtsin ka oma muret poes ja sealt see tädi ütles, et siuksed rinnahoidjad nagu ma tahan on olemas küll, aga need on kaubamajas ja maksavad 800 krooni
veebruar 22, 2008 at 5:15 p.l. #142060Aile
MemberHm, ma täna kurtsin ka oma muret poes ja sealt see tädi ütles, et siuksed rinnahoidjad nagu ma tahan on olemas küll, aga need on kaubamajas ja maksavad 800 krooni
veebruar 25, 2008 at 3:30 p.l. #142439maimu
Membermul on 70 või 75E suurus, nii et ilma korraliku pesuta ei ole isegi mõeldav trennis käia. ja shock absorberid on tõesti ka ainsad, mis aitavad. level 3 vähem intensiivsemate jaoks, level 4 jooksmiseks ja aeroobikaks. aga vaat ma leian ka, et 900-1000 on natuke paljuvõitu. seega ärgu teema-algataja pahandagu, kui ma soovitan osta oma shockid sealt kus minagi, ebay.co.uk nimelt – maksan keskmiselt 10-15 naela nende eest.
märts 10, 2008 at 9:32 p.l. #145115bianchi
Memberhehee, jätkates “õnnistatud figuuride” jada oma 75DDga, siis ühinen viimase postitajaga arvamuses, et eesti poodide kaubavalik on mõne koha pealt ikka suht mõttetu

triumphi ja la senza igapäevapesu on ainuke, mida on mõtet üldse vaadata (ma läheks vist otsustamatusest lolliks, kui oleksin 75B ja peaksin pesu valima!) ja mis on ka päriselt mugav ja toestav.
trennis on kasutusel üks fila ja üks mingi soome soodukalt ostetud top, schock absorbereid kavatsen kuu aja pärast inglismaalt vist hulgi osta, on mure kauaks lahendatud, sest sellise büstiga trenni tehes eriti lihtne hakkama saada ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuigi, kui õige pesu seljas on, siis on see ikka metsikult kena, onju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2008 at 1:52 e.l. #145129AlanBStard
ModeratorJa siis räägitakse et mehed kiitlevad oma mõõtmetega…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega te veel pole mõelnud vestluse elavdamiseks ja publikuhuvi hoidmiseks arutelule illustreerivaid pilte ja videosid lisada ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.