Spordikreem lihastele ja liigestele??
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Spordikreem lihastele ja liigestele??
- This topic has 6 replies, 3 voices, and was last updated 23 years, 11 months tagasi by
hary.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 18, 2002 at 5:21 p.l. #226
Anonüümne
Guest>to hary
Paar teemat tagasi oli juttu mingist kreemist Okopnik (Mülleri toode), kust seda osta saab, pole siiani leidnud?
Järsku keegi soovitab mingit muud kreemi, mida on kasutanud? Mul vaja just liigestele, probleem oli jalgadega! Ei tahaks minna ja lihtsalt lambist osta, kuna ei oma mingit infot selliste toodete kohta.
jaanuar 18, 2002 at 5:48 p.l. #28066dr.Zook
MemberSellest Okopnikust ei tea ma midagi. Kui liiges korralikult valutab, siis on soovitav koguni võtta suukaudu tablettidena valuvaigistit (keskmises või tugevamas annuses) kas ibuprofeeni, paratsetamooli või diklofenaki, viimane on retseptiravim (karbis ja apteegist saad infot). Ise olen määrinud tulitavaid kõõluste kinnituskohti Fastum-geeliga, on aidanud.
Samas! Tegelikult peaks trenn ikka kulgema suurema valuta – püsiv tugev valu viitab kas vigastusele või tugevale liigese ülekoormusele (lihas areneb kiiremini kui liiges kohaneb). Pea nõu harjutuste tehnika osas ka treeneriga.
jaanuar 18, 2002 at 5:55 p.l. #28067dr.Zook
MemberTäiendus! Valuvaigisteid mitte tarvitada vahetult enne trenni (soovitavalt ka enne võistlusi). Valu piir on üks tähtis subjektiivne piir, mille ületades võid saada vingema vigastuse – sa ei taha ju pikemat pausi treeningutes!
jaanuar 26, 2002 at 1:40 e.l. #28068hary
MemberOkopnik saadaval näit. Kaubahalli apteegis.
Fastum ka OK. Kui määrid, pea silmas elementaarset: 1 kord hõõru naha sisse ja teine kord paksemalt peale. Sooviavalt ka ööseks marli vms. abil kombress teha.
Üldiselt on nede liigesvaludega ikka ka hilisemalt probleeme(vanaduses), sestap kui miski ikka kauem kui paar nädalat tunda annab, mine arsti juurde. Mitte polikliinikusse seal naeravad välja, noore kodaniku tühiseid muresi. Soovitaks oma positiivsete kogemuse najal profesjonaalsetliiges kliinikut(spordi): AstroSportKliinik(Ajakirjandusmaja 2k).Esma vastuvõtt 200eek. Minuarust sigaodav, saab jutule samal päeval!
Sealt saadud õpetuste najal veedan nüüd ikka venitussaalis märgatava osa trenni ajast. Tuli välja, et venitus harjutused mida olen siiamaani teinud on juba aegunud ja hoopistükis liigeseig-kõõluseid kahjustavad…
veebruar 26, 2002 at 4:11 p.l. #28069hary
MemberVäike vihje: Enne teise nimetusega määrde kasutamist kindlasti korralikult pesta muidu võib juhtuda nii nagu ühe mehega kes peale Fastumi kreemi lõppemist määris Eesti imerohtu Tabs 20 ja tagajärjeks oli nagu oleks nakatunud ebola viirusse.
Ja kui valu või vaevused ei tagane lao 7 sotti letti ja mine http://home.uninet.ee/~mammogr/mrt.php
teevad kohe kindlaks mis värk on ja kuidas õieti ravida…
veebruar 27, 2002 at 7:04 e.l. #28070Ott Kiivikas
MemberMinu soovitus liigeseprobleemide käes vaevlejatele on mitte ravida haigust väljastpoolt, vaid sisemiselt. Väline effekt ei pruugi kaua toimida. Ise olen valutavaid põlvi määrinud väljastpoolt samuti saanud nii laser kui mudaravi, rääkimata tablettidest, tulemust ei olnud. Kõige paremini mõjusid hüdrolüüsitud kollageeni valgud (Protein No1) ja liigeseprobleemid on tänaseks unustatud.
veebruar 27, 2002 at 2:21 p.l. #28071hary
MemberJuba kasutan lahkel soovitusel, see efekt saabub vist ikka kuude järel(eeldades et on täidetud muud nõuded, noh ei luba koormust jms) ?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.