Skip to main content

Spordijoogid jn

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Spordijoogid jn

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
    P-A-U-L
    Member

Ranni kirjutas: Pärast kolme kuud treeningut tuleks hakata kreatiini tarvitama…nii öeldi mulle.

Öelda võib igasugu asju, tavaliselt on need kõige “targemad” õpetajad ise suht võhikud.

Sa võid ennast peale kolme kuud süstima ka hakata, kuid mina soovitaks enne igasugu

lisandite tarvitama hakkamist 1×100 rinnalt ära teha. Ise võtan praegu kreatiini ja

proteiini.

SiimN
    Member

Ranni kirjutas: Pärast kolme kuud treeningut tuleks hakata kreatiini tarvitama…nii öeldi mulle.

Öelda võib igasugu asju, tavaliselt on need kõige “targemad” õpetajad ise suht võhikud.

Sa võid ennast peale kolme kuud süstima ka hakata, kuid mina soovitaks enne igasugu

lisandite tarvitama hakkamist 1×100 rinnalt ära teha. Ise võtan praegu kreatiini ja

proteiini.

Mis see 1x100kg mingi näitaja on?Mõni mees tuleb saali ja surub kohe ära.See ikka nii individuaalne asi.ISe lähen ainult siis mõne lisandi järgi,kui areng tõsiselt maha jäänud ja ei ole suutnud muust abi leida.

P-A-U-L
    Member

No neid mehi ikka väga-väga vähe on, kes ilma treeninguta 100 ära suruvad, usu mind. Mu jutu mõte pole niivõrd kilodes kinni, vaid point on selles, et mitmel pool saalides olen näinud selliseid 20cm biitsuga imemehi(kes kolmandat korda jõusaalis on, omamata lihtsamaidki algtõdesid trennist ja toitumisest) endale igasugu šheike sisse kallamas. Enne tuleks ikka selgeks teha, mis jõusaalis üldse tehakse, mitte hakata kohe lisandeid sisse kühveldama.

kristokaru
    Member

minu arusaam kreatiinist on selline, et kui ikka enne trenni teinud ei ole, siis ei ole mõtet kohe seda näost sisse ajama hakata. Tuleks enne ikka minisugunegi vorm saavutada. alustada kasvõi alguses valgu jookidega ja siis hiljem kui ise tunned et areng ei ole enam nii kiire kui enne, siis hakata krestiini poole vaatama:D

Autor
    Postitused
Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.