Skip to main content

Spordiast!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Spordiast!

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    sundance
    Member

Olin ka vähemalt pool aastat hädas õla ja muude liigeste valudega. Käisin mõned korrad massaa?is ning käisin perearsti juures ja palusin välja kirjutada retsept sellisele arstimile nagu ” Arthryl”. Kui Ultragel’is on ühes manustatavas toosis 100 mg glükoosamiinsulfaati, siis Arthrylis on ühes manustatavas toosis 1500 mg glükosamiinsülfaati. Kui Ultragel’i saad kasutada ca 20 päeva ja purk maksab ca 150 krooni, siis Arthryl’i saad 40 pakikest, mis maksab repseptiga ostes 120 krooni. Õla valu kadus kuuga. Kindlasti tuleb ka soola sisaldust oma toidumenüüs kontrollida.

Jann2004
    Member

Asjalikud spordiarstid leiad ajakirjandusmajast,nende nimesid kahjuks ma ei mäleta,aga mitmed jalgpalluritest sõbrad,kellel põlved pees on sealt head abi saanud.Sporditraumadega pole polikliinikusse mõtet minna,sellest olen ammu aru saanud.Ainuke asi,mida nemad määrata oskavad on elektriravi.

läx
    Member

spordiarstide jmt.kohta leiad infot – http://www.sportmed.ee

Ott Kiivikas
    Member

Spordiarstidest soovitan dr. Sergei Voronetskit, dr. Virve Vaske, Muza Lepikut.

Taavi Eplik
    Member

Voronetski asub regati pst.1 , 05077308, väga asjalik lugu.Olen koormustesti käinud seal tegemas ja muidu kontrollis! Head nõu võiltlusaladega tegelejatele ja kõigile!

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.