Spordiarstid
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Spordiarstid
- This topic has 28 replies, 26 voices, and was last updated 15 years, 4 months tagasi by
Janika Aavamägi.
-
AutorPostitused
-
juuni 13, 2007 at 9:39 p.l. #117510
MEE
Memberkäisin sportmedis täna, ei jätnud head muljet…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 3, 2008 at 12:43 p.l. #118370kuuliks
MemberMihkel Mardna, igati tegija!
oktoober 3, 2008 at 1:05 p.l. #110982artikkel
MemberIgati positiivse mulje on jätnud dr. Toomas Tein.
Mina olen käinud Medex-i erakliinikus Tartus: http://www.medex.ee
oktoober 6, 2008 at 9:23 e.l. #168012expertkenny
MemberSõber kes Mardna juures käis – olevat jäänud selline ülbe vennikese mulje temast.
oktoober 6, 2008 at 9:33 e.l. #1680135ander
Member
jaa..Mägi on väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just nii! Mind üllatas kõige enam see et mu kena klassiõde, kes samuti Agnes Mägi, on käinud samanimelise arsti juures

SA Tartu Ülikooli Kliinikum
Spordimeditsiini ja taastusravi kliinik
Puusepa 1a, Tartu 50406
Tel: 731 9134
oktoober 6, 2008 at 4:01 p.l. #168037Kratos
MemberAdministraator võiks amazoni üles riputadateadaolevad spordiarstide aadressid ja telefonid.
Foorumis alati palju rahvast kes minu arvates nende
nõu vajaksid.
See oleks väga hea mõte jh
oktoober 12, 2008 at 6:29 p.l. #168721Indrek K
MemberÄkki keegi oskab soovitada head spordiarsti Tartus? Muret teeb kunagi kukkumisel viga saanud küünarnukk! Triitsepsile kõiksugu pea tagant tõsted, kaasa arvatud Prantsuse surumine loomulikult on ülivalulikud, teha kannatab ainult kitsa haardega surumist ja kicpacki, äärmisel juhul ka plokki!
Tänud ette abi eest!
oktoober 12, 2008 at 6:33 p.l. #168723Annika Pärtel
Membersoovitan samuti omalt poolt Artrosportkliinikut. Endal hea kogemus dr. Meitern-iga. Sain tema juures korda õlatrauma, mida Mustamäe haigla isegi diagnoosida ei suutnud.
Kuidas ta selle trauma tekitas sulle?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See doktor on muide sama, kes soovitas mul lõpuks trenni hakata tegema mitte nn tüüpiline lodev noor olla, kui mul oli just trennist tingitud ülekoormusvigastus põlvedes…… “10 punni ” jah!
Ja Meitern peaks vist ikke kah ortopeed olema, kui õigesti mäletan..
juuni 8, 2009 at 8:13 e.l. #200790taliindrek
MemberTere!
Mina lugesin lehest, et nüüd on võimalus ka noortel sportlastel käia spordiarsti juures täielikul ülevaatel, tasuta. Kas keegi on seal käinud, mis arvab?
juuni 8, 2009 at 8:24 e.l. #200795väike kuradike
MemberMina olen väga rahul Arthrospordiga, käisin seal Dr Rahu juures. Arst oli väga kena suhtumisega, vastutulelik, ning võttis hiljem isegi konsultatsioonile ilma eelneva ajata. Samuti teeb ta koostööd väga hea taastusraviarstiga, Kirsti Pedakuga. Nende kahe juures sain mina korda oma õla, ning mu ema põlve ning õla.
Samuti julgen soovitada Dr Tiit Ilvest, samuti väga asjalik arst, seletab kõik ilusti ära, ja annab vastavalt vajadusele soovitusi või ravi. Ise käisin tema juures seljaga, kuid kuna ta on taastusraviarst, siis ilmselt saab tema poole pöörduda ka muude probleemidega.
Koduleht on http://www.tiitilves.ee
juuli 22, 2009 at 8:39 p.l. #208651LaurL
MemberIse soovitan Audentese kõrval asuvat Eesti Spordimeditsiini sihtasutust
Aadress Tondi 84 ja Telefon 6996515
Ise käin ka seal ja olen väga rahul nii teenindusega , kui ka arstidega!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 23, 2009 at 7:59 p.l. #208790Bulletproof
MemberSõber kes Mardna juures käis – olevat jäänud selline ülbe vennikese mulje temast.100% ülbe ja pealiskaudne. kui MMile või OMile ei lähe, siis ei soovita tema jutule minna!
september 12, 2010 at 9:06 p.l. #275998hera123
Memberkäisin Tartu Ülikooli kliinikumi spordimetsiini osakonna spordiarsti/taastusarsti Agnes Mägi vastuvõtul. Probleem on pikalt olnud v. põlve ülekoormusega ja kõhre vigastustega. Äärmiselt sõbralik ja meeldiv arst. Oli põhjalik, küsis, määras oma initsatiivil (haige kassa kulul) ajad füsioterapeudi juurde ja edasi ortopeedi juurde, et oleks asi kindlam. Sai rahulikult suhelda, küsida – ei olnud sellist tunnet, et oled konveieri lindi peal ja arst sinu vastu huvi ei tunne.
Agnes Mägi – soovitan.
september 22, 2010 at 12:58 p.l. #277052Janika Aavamägi
MemberPärnus.
Tuudor. Ta pole kiropraktik(selleks saab vaid üle ookeani õppija minema).
Tal on enda põhiseisukohad, enda ravimismeetodid, kuid ma ei vahetaks Tuudorit kellegi vastu.
51924206, võtab vastu Kalurihallis.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.