Spordiarstid
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Spordiarstid
- This topic has 28 replies, 26 voices, and was last updated 15 years, 4 months tagasi by
Janika Aavamägi.
-
AutorPostitused
-
august 22, 2005 at 5:42 e.l. #5195
jolkipalki
MemberAdministraator võiks fitnessi üles riputada
teadaolevad spordiarstide aadressid ja telefonid.
Foorumis alati palju rahvast kes minu arvates nende
nõu vajaksid.
august 22, 2005 at 7:29 e.l. #57859Rebane
KeymasterRahvas võiks ise aktiivne olla ja mingi teema alla numbrid/info üles panna, kellest temal endal kasu on olnud.
Ise kahjuks spordiarstide juures ei käi, seega ei oska ka ühtegi numbrit kirja panna – kui rahvas on ise aktiivne, küll ka spordiarsti info ‘tähtsaks’ teemaks teeme.
august 22, 2005 at 8:29 e.l. #57930pumper
MemberTartus asub Maarjamõisa Polikliinikus spordimeditsiini ja taastusravi kliinik.
Vastuvõtuajad (lehekülje alumises osas).
Doktorid Ignatjeva, Mägi ja Kuik on jätnud kõik väga meeldiva ja kompetentse mulje. Ja mis kõige olulisem – hädad on saanud leevenduse.
august 29, 2005 at 12:16 p.l. #58549Fysio
Memberhttp://www.artrosportkliinik.ee
Siit peaksite leidma arste igale maitsele…isiklikult võin soojalt soovitada M.Rahu-teen temaga koostööd ning usaldan ta teadmisi täielikult.
september 13, 2005 at 8:31 p.l. #59254Joumees1
Membersoovitan samuti omalt poolt Artrosportkliinikut. Endal hea kogemus dr. Meitern-iga. Sain tema juures korda õlatrauma, mida Mustamäe haigla isegi diagnoosida ei suutnud.
oktoober 28, 2005 at 7:34 e.l. #46963kent
MemberAudentese spordikooli juures on spordiarst
Tel. 6996515, aadress Tondi 84
Ise käisin seal ja jäin rahule. Seal saab teha ka koormusteste, et enda vormi teada.
oktoober 28, 2005 at 7:44 p.l. #43930taks
Memberigaüks kel vaja see uurigu ise! ise käisin tartus spordiarst Mägi vastuvõtul- ja väga jäin rahule!
september 23, 2006 at 6:30 e.l. #91169Djud
Member
jaa..Mägi on väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 1, 2007 at 4:28 p.l. #110971Mary-Ann
MemberMinul on samuti ainult positiivsed kogemused Artrosportkliiniku ja dr Meiterniga, kes minu valu tegevale põlvele lõpu tegi.
aprill 1, 2007 at 4:40 p.l. #110973Marielito
MemberMinul on samuti ainult positiivsed kogemused Artrosportkliiniku ja dr Meiterniga, kes minu valu tegevale põlvele lõpu tegi.Karmid arstid seal. Ma eelistaks amputatsioonile siiski midagi vähem lõplikku.
Sügavad vabandused järjekordse rumala nalja pärast, aga ma kohe mitte ei suutnud vastu panna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 1, 2007 at 4:57 p.l. #110980theONE1
MemberSiin tekib juba küsimus spordiarsti sõnastuses
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mõned räägivad ortopeedidest mõned aga spordiarstidest, seda peab ka jälgima kui kuhugi minema hakata. Ma ei kahtlegi selles, et nt. Meitern, Rahu jt. ei ole ka teistes küsimustes kompetentsed, aga setsialiseerumine on ikkagi teine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 1, 2007 at 5:04 p.l. #110981kuuliks
MemberDr. Mihkel Mardna. Super!
juuni 12, 2007 at 9:54 p.l. #117447Sergei Iljukov
MemberSiin tekib juba küsimus spordiarsti sõnastuses
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mõned räägivad ortopeedidest mõned aga spordiarstidest, seda peab ka jälgima kui kuhugi minema hakata. Ma ei kahtlegi selles, et nt. Meitern, Rahu jt. ei ole ka teistes küsimustes kompetentsed, aga setsialiseerumine on ikkagi teine
??:”>Ki rääkida spordiarstidest siin on sul õïgus, suurt rolli mängib see kas küsimus on spetsialiseeritud arstist või mitte, aga samas eelpoolmainitud ortopeedid-traumatoloogid on spetsialiseerunud spordmeedikud. Minu teada vähemalt Meitern on TÜ spordimeditsiini õppetooli vilistlane.
Siis kui küsimus on traumadest, artrosportkliinika ja M. Mardna on kõige tuntuimad. Artrospordis on muide tööl mitu head spordiarsti: Sergei Voronetski, Gunnar Männik.
http://www.artrosportkliinik.ee/?page=personal〈=est …lisaks sellele abi saab ka Tallinna Spordimeditsiini Keskusest.
http://www.sportmed.ee:8080/www
Ja Tartus:
juuni 13, 2007 at 1:32 p.l. #117481Jultsik
MemberMihkel Mardna
AS Ortopeedia arstid juhatuse liige
Eesti suve- ja talispordialade rahvuskoondiste arst ning nõustaja
tel 50 64 961
e-post mihkel @ ortopeediaarstid.ee
juuni 13, 2007 at 3:11 p.l. #117489Sergei Iljukov
MemberMihkel MardnaAS Ortopeedia arstid juhatuse liige
Eesti suve- ja talispordialade rahvuskoondiste arst ning nõustaja
tel 50 64 961
e-post mihkel @ ortopeediaarstid.ee
Sellest linkist ei teadnudki:)
Ortopeedia arstid:) Seda olen juba näinud, kuid mitte eestis. http://www.orto-laakarit.fi/
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.