Spina Bifida
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Spina Bifida
- This topic has 8 replies, 5 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
märts 9, 2008 at 10:38 p.l. #9416
õlalihas
MemberKas kellegil siinsetest inimestest on antud haigus/sünni defekt? Mul endal on. Selle tõttu tuleb loobuda osadest harjutustest.
märts 9, 2008 at 11:08 p.l. #144966Existence
MemberMul on trennist sõltuvus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2008 at 12:36 e.l. #144973AlanBStard
ModeratorMillest loobuda tuleb ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nojah, selga tuleb rohkem hoida, see on selge.
märts 10, 2008 at 9:01 e.l. #144985asdfghjkl
MemberKas kellegil siinsetest inimestest on antud haigus/sünni defekt? Mul endal on. Selle tõttu tuleb loobuda osadest harjutustest.Aga kas seletaksid lihtsalt ja selgelt millega tegu on?
Vaatasin siit aga ei saanud suurt aru midagi:
http://en.wikipedia.org/wiki/Spina_bifida
Vene keeles tähendab sõna “spina” muidu “selga”.
—
Ok, sain juba selgituse:
“Charles says: kas sa muidu tead, mis haigus see
“Spina bifida”
on?
Rase says: see on selja aju välja sopistus
Rase says: ja alati saab seda sisse opereerida”
märts 10, 2008 at 7:49 p.l. #145096õlalihas
MemberAlaselja sünnidefekt, tal on mitmed raskus astmed, mul suht kerge seisund. Sõjaväkke kutsuti ka ei peetud seda suureks tervise rikkeks.
märts 10, 2008 at 8:29 p.l. #145104Hellboy
MemberMul on trennist sõltuvus
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väheke vale nali vales kohas?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2008 at 9:11 p.l. #145113Existence
MemberVäheke vale nali vales kohas?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah ,vabandused sellepärast.Ei võtnud teemat eelmine kord nii tõsiselt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alaselja sünnidefekt,võib see kuidagi pikemas perspektiivis tervist mõjutada kui mitte opereerida ?
märts 11, 2008 at 1:00 e.l. #145127AlanBStard
ModeratorMul on üsna kerge variant sellest, üks lülikaar ei ole luustunud. Selgroog ei ole sedasi piisavalt jäik ja vigastuse tulevad kergemini. Ma selga algul retsisin ka, tegin kükke ja jõutõmmet vale tehnikaga ja väga karmi koormusega, nii et radikuliidioperatsioon tuli üsna kiirelt kätte. Nüüd hoian selga.
märts 11, 2008 at 1:07 e.l. #145128AlanBStard
ModeratorJah ,vabandused sellepärast.Ei võtnud teemat eelmine kord nii tõsiselt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Alaselja sünnidefekt,võib see kuidagi pikemas perspektiivis tervist mõjutada kui mitte opereerida ?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle kerge variandi puhul pole vist midagi opereerida. Kui nad just titaanlülikaart ei pane vms ?
Mingeid metallvidinaid saab seljale sisse panna küll, aga enne hakkab kipskuju pissile kui keegi sul selja tugevuse pärast muretsema hakkab. Traditsiooniline meetod lülide ettenihke puhul nt on lülikaari eemaldades ehk selga lõhkudes sümptomeid leevendada. Või vähemalt siis oli kui ma viimati huvi tundsin.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.