sperma koostis;)
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » sperma koostis;)
- This topic has 27 replies, 22 voices, and was last updated 19 years, 1 month tagasi by
Raul1.
-
AutorPostitused
-
detsember 11, 2006 at 6:48 p.l. #98042
westmark
Memberei saa eriti loksutada jh sheikeris
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei no ma ei tea,las need lihased kasvavad enne aeglaselt kui ma seda jama pean sööma hakkama….eriti naq ei kutsu see jook mind jooma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2006 at 6:49 p.l. #98043ranger
Memberei saa eriti loksutada jh sheikeris
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ei no ma ei tea,las need lihased kasvavad enne aeglaselt kui ma seda jama pean sööma hakkama….eriti naq ei kutsu see jook mind jooma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks mitte proovi järgi siis räägi mulle ka.
detsember 11, 2006 at 7:14 p.l. #98056Kuup
MemberNaised, neelake
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2006 at 7:53 p.l. #98063katsi
MemberNaised, neelake
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seemnevedeliku kogus on ligikaudu 1tl, mille energiasisalduseks pakutakse 2kcal (nagu TIC-TAC, ainult 2 kalorit). Mõningatel andmetel annab seemnevedelik 15 kcal 1 tl kohta. Sperma on täiesti rasvavaba ja toiteväärtus sel peaagu puudub. See ei põhjusta kaariest ega paranda jumet, nagu arvatakse. Sperma paneb ainult beebid kasvama. Väidetakse, et spermarakk liigub 42 km/h, seega sama nagu buss linnaliikluses. Samas ei soovita bussi alla neelata …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Tekst pärineb Angelika Erini raamatust “AHTRIPROJEKT – põhjalik toitumisraamat”)Mis tast tühjast ikka neelata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2006 at 8:05 p.l. #98068M.M.
MemberSeemnevedeliku kogus on ligikaudu 1tl, mille energiasisalduseks pakutakse 2kcal (nagu TIC-TAC, ainult 2 kalorit). Mõningatel andmetel annab seemnevedelik 15 kcal 1 tl kohta. Sperma on täiesti rasvavaba ja toiteväärtus sel peaagu puudub. See ei põhjusta kaariest ega paranda jumet, nagu arvatakse. Sperma paneb ainult beebid kasvama. Väidetakse, et spermarakk liigub 42 km/h, seega sama nagu buss linnaliikluses. Samas ei soovita bussi alla neelata …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Tekst pärineb Angelika Erini raamatust “AHTRIPROJEKT – põhjalik toitumisraamat”)
Mis tast tühjast ikka neelata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kui väidetakse, et sperma liigub 42 km tunnis siis peaks naine saama paugu purskega sellise hobaduse, et hoia ja neela ! Ja kui veel silmade vahele saab siis võib lõppeda see tõenäoliselt surmaga. Ehk siis oleks ma juba ammu sarimõrvar : )
detsember 11, 2006 at 8:06 p.l. #98069Heix89
MemberSeemnevedeliku kogus on ligikaudu 1tl, mille energiasisalduseks pakutakse 2kcal (nagu TIC-TAC, ainult 2 kalorit). Mõningatel andmetel annab seemnevedelik 15 kcal 1 tl kohta. Sperma on täiesti rasvavaba ja toiteväärtus sel peaagu puudub. See ei põhjusta kaariest ega paranda jumet, nagu arvatakse. Sperma paneb ainult beebid kasvama. Väidetakse, et spermarakk liigub 42 km/h, seega sama nagu buss linnaliikluses. Samas ei soovita bussi alla neelata …
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Tekst pärineb Angelika Erini raamatust “AHTRIPROJEKT – põhjalik toitumisraamat”)
Mis tast tühjast ikka neelata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>42 km/h…jobi nüüd nii püss ka pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meile koolis küll õpetati, et need sabadega jurakad liiguvad 2 cm tunnis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2006 at 8:08 p.l. #98071katsi
MemberNo kui väidetakse, et sperma liigub 42 km tunnis siis peaks naine saama paugu purskega sellise hobaduse, et hoia ja neela ! Ja kui veel silmade vahele saab siis võib lõppeda see tõenäoliselt surmaga. Ehk siis oleks ma juba ammu sarimõrvar : )Spermarakk e. spermatosoid ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kes käseb Sul seda silmadevahele sihtida??? Kummalised hobid teil
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2006 at 8:09 p.l. #98072Heix89
MemberNo kui väidetakse, et sperma liigub 42 km tunnis siis peaks naine saama paugu purskega sellise hobaduse, et hoia ja neela ! Ja kui veel silmade vahele saab siis võib lõppeda see tõenäoliselt surmaga. Ehk siis oleks ma juba ammu sarimõrvar : )Kas just surmaga… kogused vast nii suured pole, et 10 kg korraga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga 42 km/h tuleks ikka paraja kolakaga… naisega siis pizdets – üks pauk ja mäluauk!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2006 at 8:10 p.l. #98073Raivo Piiber
MemberSee 42 km/h on väljumiskiirus!
detsember 11, 2006 at 8:23 p.l. #98075Onkel Roy
Membernu kui see 42 km/h on väljumiskiirus siis ma loodan et ta ei kiirenda väga palju!!!
detsember 12, 2006 at 2:57 e.l. #98093Aiky
MemberMa pakun, et asi ei olene ainult kiirusest, massi on ju vähe, bussil on ikka inerts taga kui otsa sõidab. ja üleüldse spermal on võrreldes bussiga hoopis väikesem tihedus. Kiirendus, ma usun on ikka negatiivses suunas ehk siis gravitatsiooni ja õhutakistuse mõjul kiirus väheneb…
detsember 12, 2006 at 5:22 e.l. #98095kame
Moderator42 km/h saab kätte ainult ,,turbo mootoriga´´!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 12, 2006 at 7:36 e.l. #98100Raul1
Memberjah 42 km/h saab kätte turbomootoriga, allamäge ja taganttuules
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.