Speed ladder Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Speed ladder This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 17 years tagasi by jrx. Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) Autor Postitused jaanuar 14, 2009 at 9:41 e.l. #16215 MOTep3aMember Kas keegi teab kus kohast saaks Eestis osta speed ladderit? Ja mis hinnaga. jaanuar 14, 2009 at 10:33 e.l. #179607 jrxMember wwww.yessport.ee minu arust oli. Aga mina arvan, et see on siuke moeasi:) Soojenduseks ja treeningute huvitavamaks muutmiseks on muidugi hea. jaanuar 16, 2009 at 11:00 e.l. #179957 MOTep3aMember wwww.yessport.ee minu arust oli. Aga mina arvan, et see on siuke moeasi:) Soojenduseks ja treeningute huvitavamaks muutmiseks on muidugi hea. http://www.yessport.ee-s oli olemas, tänan. Eks saab näha palju ta realselt arengut toob. jaanuar 16, 2009 at 12:18 p.l. #179976 jrxMember Et nagu sporditeoorias ei ole tegelt selliste harjutuste ülekanne hästi tõestatud… pigem on tähtis lihtsalt palju mängida (mänguharjutusi teha) ja kiirust ja jõudu treenida kiiruse ja jõutreeninguga, mitte teha selliseid “vahepealseid” asju. Aga edu katsetamisega! Autor Postitused Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse