Sparta POWERLIFTING TEAM – kerge kükk 365kg….!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Jõumehed » Sparta POWERLIFTING TEAM – kerge kükk 365kg….!
- This topic has 568 replies, 62 voices, and was last updated 10 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
november 28, 2011 at 8:34 e.l. #293677
Reimo R
MemberEile oli siis EMV jõutõstmises, kus ka ise osalesin -83kg noorte seas. Esimene jama oli kaaluga, hommiku kell 8 olin 500g üle 83kg ja sõudsin pool tundi pusa/jopega ja õnnestus kaal saada 82,80 peale e. sain kaalu. Kükk aga läks totaalselt metsa, alguses plaanitud Eesti noorte -83kg küki rekordit 223kg piirdus kõigest 210kg kükiga. Sõudmisest ja üldse sellest kaalu langetamisest oli energiat ja jõudu ikka läinud. Surumises sain kirja plaanitud raskuse 130.
Viimane ala läks aga väga pingeliseks minu ja Rauno vahel. Kuna ta kükkis minust 5kg rohkem ja surus 7,5kg rohkem, siis ma pidin tõmbama temast vähemalt 15kg rohkem(kuna ta oli/on kergem). Algraskus 185 tuli ära, kerge oli. Nüüd pidin aga lähtuma sellest, et iga Rauno järgmisele tõmbe katsele panema 15kg otsa. Teine katse oli mul 210, mis oli ka trennis tulnud ja tuli ka võistlustel(oli isiklik rekord sinnamaani). Viimases katses pidi kangile panema 222,5 kg, et võita. Kuna 3ndaks langeda polnud võimalik enam, siis polnud midagi ka kaotada. Suurest adre laksust ja tahtest võita tuli 222,5kg ka ülesse – super. Kogusumma tuli 562,5 kg.
Absoluudis olin noorte seas kolmas – teisele kohale oli kaotus natukene üle 4 wilksi.
detsember 2, 2011 at 4:10 p.l. #289559Rait Sagor
MemberTere.
Järjekordne nädal möödas. Trennides põhiline ikka erineva kõrgusega pakkudelt kükkj a kiiruslikud trennid. Rind on korras ja saab korralikult rinda treenida. Kuna rinda teha ei saanud siis panime rohkem ülga sisse, ehk 2x nädalas tegin õlga. See nädal juba tuli esiõla taastumisega probleeme ja õla võtame vähemaks.
Eile sai käidud ka üle pika aja end mudimas. Käisin Raul Köstri juures ja kindlast külastan teda veel. Väga hästi tunneb oma tööd ja oli mu parim kogemus, iga lihas sai hästi läbi muditud. Peale massaasi olin täitsa laip. Nagu Raul eile ütles on täna raskem end trennis käima saada, et tuleb põhjalik soojendus teha. Tegin nagu ütles ja asi toimis.
Täna jätsin kogemata veel vöö koju ja tegin harjutused ilma vööta.
1. Kiiruslik kükk kastile 57%, 10×2+ 50 kg kette, raskus siis 170 kg.
2. kitsalt 6 cm. kõrguselt aluselt jõutõmme kolmestega üles. viimased seeriad 205×3, 225×3 ja 245×3, rohkem ei proovinud kuna vööd ei olnud kaasas.
3. ettekummardused kangiga 6×5
4. sügavad kummardused kangi ühe otsaga vasakule/paremale 4×8
5. seljatõsted 3×5
6. säär
7. kõht
detsember 2, 2011 at 5:00 p.l. #289504Sarge
MemberVäheke “kollast” reklaami ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pipi alistas käesurumises Serbia tippkulturisti!
http://www.elu24.ee/…tippkulturisti/
Eleri, lugesin välja, et oled nüüd Ott Kiivikase lemmikõpilane!
Hakkavad jälle pihta jutud, et kulturistidel pole jõudu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 2, 2011 at 6:20 p.l. #289483htilga
MemberHakkavad jälle pihta jutud, et kulturistidel pole jõudu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavalugejal pole ju siinkohal eriti variante järelduste tegemiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…ja see pilt annab ka sellisel “kujul” nagu ta on vastavateks järeldusteks potentsiaali juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 2, 2011 at 7:30 p.l. #289477ArgoErit
MemberTere,
Täna sai siis proovitud uut surumise trenasööri ja sellega muidugi peale surumise põhi harjutusi maximumini proovitud, nii et 250kg suutsin ära suruda sellega!
Ja proovisin wattbike 200m sprinti . ma küll sealseid reegleid ei tea. esimene katse sain ajaks 9.91 istudes ja raskus oli 5 peal..

siis tegin teise katse veel proovisin ja sain ajaks siis 9.47 jalanõud siis mõlemal juhul sussid ehk siis pehme jalats!

Ja kuna wattbike võistlustel on tegu lendstardiga siis mina tegin need siis kohapealt , et ei kujuta ette mis aeg tuleb lendstardiga, vaatab vb kui homme veel võimalus vb võtab spartas 200m sõidust osa , et teada saada kui valesti või õieti ma midagi tegin..
http://wattbike.com/ee/edetabel siin aadressil siis eesti ja rahvusvahelised tulemused!
http://www.proklubi.ee/wp-content/uploads/2010/12/2etapp_protokoll.pdf siin veidi reaalsemad tulemused!
detsember 3, 2011 at 7:25 e.l. #289267Ott Kiivikas
MemberVaatasin, et ma olen oma ühe korra sõidetud kilomeetri ajaga maailmareitingus 13. kohal ….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , Eesti etapil oli üks kiirem aeg sellest….13 Ott Kiivikas 34 Male – Estonian 1:01.94 0 05/01/2010
detsember 15, 2011 at 6:45 p.l. #277790ArgoErit
MemberTere,
Sai täna tehtud küki ja tõmbe päev ja mõlemas tegin isiklikud rekordid!
varustuseta kükis tuli 240kg videot kahjuks ei õnnestunud teha!
Ja varustuseta jõutõmme tuli 300kg . tehnika jätab küll soovida aga sain üles vähemalt:P selle sain video peale ka! Lukud peaks teinekord ka peale keerama:P
detsember 15, 2011 at 7:02 p.l. #277758Ott Kiivikas
MemberHakkavad juba inimsese moodi numbrid tulema…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas kükk oli siis ilma mingite sidemeteta – või varustuseta tähendab eelküige trikood? Kuidagi suur tundub küki ja tõmbe vahe.detsember 15, 2011 at 8:07 p.l. #277643ArgoErit
MemberHakkavad juba inimsese moodi numbrid tulema…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas kükk oli siis ilma mingite sidemeteta – või varustuseta tähendab eelküige trikood? Kuidagi suur tundub küki ja tõmbe vahe.Kükis oli kasutusel ainult vöö.. sidemed puudusid!
detsember 15, 2011 at 8:09 p.l. #277621ArgoErit
MemberKükis oli kasutusel ainult vöö.. sidemed puudusid!
eelmise aasta suvel oli jõutõmbe rekord täpselt 250kg toorelt ja kükk 180-190 vahemikus! Aga jah selline see vahe mul jäänud on:D
detsember 15, 2011 at 8:18 p.l. #277588Ott Kiivikas
MemberKükis oli kasutusel ainult vöö.. sidemed puudusid!
Ole sa ettevaatlik nende ilma sidemeteta tegemistega. 1999 suvel kui olin Soomes tööl – ehk meie ajast ees…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tegin ka kükki ilma sidemeta 220kg ja peale seda sain vigastuse – põlvesidemete venitus ja ei saanud kükkida järgmised paar aastat. Seega selliseid 1 korduseid ei ole küll mõtet enam sul proovida, kui spordis tahad jätkata. Sidemed ei ole lõpmatu jõu ja vastupidavusega – kui praksud käima hakkavad, siis enam nalja ei ole. Seega kasuta ikka sidemeid.detsember 15, 2011 at 8:24 p.l. #277580ArgoErit
MemberOle sa ettevaatlik nende ilma sidemeteta tegemistega. 1999 suvel kui olin Soomes tööl – ehk meie ajast ees…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tegin ka kükki ilma sidemeta 220kg ja peale seda sain vigastuse – põlvesidemete venitus ja ei saanud kükkida järgmised paar aastat. Seega selliseid 1 korduseid ei ole küll mõtet enam sul proovida, kui spordis tahad jätkata. Sidemed ei ole lõpmatu jõu ja vastupidavusega – kui praksud käima hakkavad, siis enam nalja ei ole. Seega kasuta ikka sidemeid.Eks ta nii ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vahest on küll huvitav proovida ilma. aga kunagi ei tea mis selle taga järjed võivad olla.detsember 16, 2011 at 3:49 p.l. #276899tonn999
MemberNoh eks vigastus võib alati tulla, ega sellepärast jõutõstja ei saa hüljata üheseid korduseid! Westside treeningsüsteemits maksimaalsed kükipäevad koosnevadki kahestest ja ühestest enamasti – iga nädal teevad mehed maksimaalse piiri lähedal kükke ja raskused suurenevad pidevalt. Mitte keegi neist ei kasuta treeningu ajal põlvesidemeid, aga noh eks nad teevad kükki umbes paralleeli ka ja 99% pakule. Eks vigastus tuleb ilmselt viletsa soojenduse, tehnika või lihtsalt sita päeva tõttu
Ilma sidemeteta tavainimesel vb ei tasu lihtsal liiga järsult ja mitte liiga sügavale lasta, tehnikat peaks ka muidugi hoidma – kui põlved sisse/ välja hakkavad käima, siis võib vigastus kergelt tulla…
Jah inimeste võimete piir on erinev – üks vigastab end 100kg teisele ei tee ka 300 midagi. Las läheb aega, vaata mis juhtus saaremaa poistega Sagor ja Raigo – varem või hiljem vigastused tulevad, mõistlik on lihtsalt mitte lõhkuda. Trenni ja ka 1 korduseid peab ka tegema, kuid mõistlik on kasvõi pehmed sidemed peale panna. See on minu arvamus läbi oma kogemuse ja selle mida 20 aasta jooksul näinud olen – seega las igaüks ise otsustab kas ta riskib või ei.
Sai täna siis küki varustusega proovitud!
Läksin siis 305 ni välja viimane katse oli peaaegu .. jõupoolest veab välja aga .. veidi vajab veel harjumist et tasakaal ka säiliks.
peale kükki tegin ka jõutõmmet!
250kg 4 seeriat 7x7x4x3!
Esimese seeria sai ka videosse paraku esimesed 2 kordust ei jäänud peale:P
lõpetuseks siis venitused ja siselihased!
- You must be logged in to reply to this topic.