Sparta POWERLIFTING TEAM – kerge kükk 365kg….!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Jõumehed » Sparta POWERLIFTING TEAM – kerge kükk 365kg….!
- This topic has 568 replies, 62 voices, and was last updated 10 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
juuni 26, 2012 at 5:03 p.l. #44008
ArgoErit
MemberArgo, esimest korda on Eesti jõutõstjatel võimalus osaleda sellel aastal võistlusel Oled Sa valmis seal osalema?
Western European Powerlifting Championships 2012.
On Sul seal soovi osaleda?
See aasta otsustasin mitte osaleda veel välisvõistlustel!
juuni 26, 2012 at 5:09 p.l. #43845ArgoErit
MemberKuna siin mitmes alafoorumis käib triitsepsi kordade peale piinamine:) siis otsustasin ise ka ühe videosse võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isiklik rekord hetkel siis nüüd 60x 109kg kehakaalu juures!
juuni 27, 2012 at 7:02 e.l. #39613Ott Kiivikas
MemberTore on Sparta meeste tegemisest ka kuulda, viimasest külaskäigust teie juurde saab täpselt kuu aega täis, st viimane kerge trenn enne Prantsusmaale sõitu sai viimati käidud ja see oli mai lõpus. Loodetavasti õige pea saan jälle mõne tugeva trenn ka Spartas teha.
juuni 27, 2012 at 8:37 e.l. #27560rait83
MemberKuna siin mitmes alafoorumis käib triitsepsi kordade peale piinamine:) siis otsustasin ise ka ühe videosse võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isiklik rekord hetkel siis nüüd 60x 109kg kehakaalu juures!
Valus vend, nüüd panid küll kõva märgi maha

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 27, 2012 at 6:28 p.l. #319006ArgoErit
MemberTäna siis RAW kettidega kükk!
esimene katse 175+100kg kette x5
teine katse 200+100kg kette x3
juuni 27, 2012 at 6:51 p.l. #319008Marko Terasmaa
MemberNo ei ole midagi öelda, annet Sul jõutõstjana on…
“>Kasulik harjutus.
juuni 27, 2012 at 7:09 p.l. #319010Ott Kiivikas
MemberMa ei ole kunagi nende kettidega proovinud, saan aru et need kõiguvad seal ka natuke veel küljes ja teevad tegemise ebastabiilsemaks…aga väge sees on ja eriti kükis ongi sul vaja edasi minna, nii et oled õigel teel.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 10, 2012 at 5:02 p.l. #319683ArgoErit
MemberSai täna siis proovitud suvevormi surumises
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> võib rahule jääda. kuigi veidi vajus ära:)juuli 10, 2012 at 5:13 p.l. #319684Ott Kiivikas
MemberPole paha, pura on jätkuvalt sees. Sa oled Sparata PWLT veel ainuke kes elumärki annab….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Silbaum tundub ,et on jälle kadunud asjade nimekirjas….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 10, 2012 at 9:33 p.l. #319709Sarge
Tubli tulemus. Kahju ainult, et võistlustel ühtegi ära ei loetaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga no, ma ise ei saaks sellegagi hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.juuli 11, 2012 at 7:27 e.l. #319716tarmop
MemberSai täna siis proovitud suvevormi surumises
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> võib rahule jääda. kuigi veidi vajus ära:)Uskumatu vend. Rulluisutamisega kasvatab oma rinna jõunäitajaid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga tubli!
juuli 11, 2012 at 8:52 e.l. #319717ArgoErit
MemberUskumatu vend. Rulluisutamisega kasvatab oma rinna jõunäitajaid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga tubli!
Eks see rullitamine on pannud organismi paremini tööle koos , aeroobse ja anaeroobse treeninguga on toitumine ka parem!
Mai alguses alustasin ja praegu olen maha sõitnud ~300 km , ei ole tegelt teab kui palju aga mõjunud on vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 11, 2012 at 10:15 e.l. #319726Ott Kiivikas
MemberMa olen kogu aeg rääkinud, et tehke aeroobset ja minge jooksma, rullitama või rattaga sõitma….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 1, 2012 at 9:07 e.l. #321003Margus Silbaum
MemberKirjutan siis ka vahepeal oma tegemistest.
Mai alguses toimunud Ukraina EMi järel suundusin puhkusele Austraalia, mis oli väga mõnus vaheldus orav-rattas versioonile. Peale kuu ajalist reisi koju jõudes oli motivatsioon laes. Jäi ju EMil realiseerimata see milleks võimeline olin. Otsustasin, et 2.novembri Puerto Rico maailmameistrivõistlusteks teen kõik 5 kuud trenni. Olen ju viimastel aastatel ainult 2 kuud enne tiitlivõistlust korraliku trenni teinud, mis ei ole kindlasti normaalne.
Alustasin koheselt peale reisi trenniga, nädal pärast algust tegin ka kehakoostise selgeks. Võrreldes EMi eelse mõõtmisega oli tulemus kohutav. Lihasmassi kaal oli vähenenud 3,1kg (80,8kg>77,7kg). Teadsin, et lihasmass puhkusega langeb aga ikkagi 3,1kg!!! Rasva oli loomulikult juurde tulnud, täpsemalt siis 1,7kg. Õnneks olen nüüd 40 päeva hiljem kõik endised numbrid tagasi saanud.
Olen viimasel ajal tegelenud toitumise, treeningu ja tulemuste analüüsiga. Millest selgus päris huvitav seos. Mis selgitab väga hästi, miks EMil jäi realiseerimata tulemus, mida trennis suutsin teha. Võrdlesin nimelt nelja viimase tiitlivõistluste kogusummat ja lihasmassi võistlusmomendil. Lihasmassi ja kogusumma vahel on väga otsene seos. Minu puhul on võistlusmomendi lihasmassi kasv 1kg võrra tähendanud kogusummas 30kg kasvu. Viimasel EMil olin sunnitud viimasel päeval sauna ja jalutamisega kaalu langetama, mis viis lihasmassi 80,8kg pealt 76,7kg peale. Iseenesest lubab 76,7kg lihasmassi teha kogusummas kokku 935kg, kuid peale sauna ja jalutamist oli selle tegemine tiba raskem, kui arvasin. Kükis 355kg, surumises 230kg jäid napilt realiseerimata, kuid 345kg asemel 350kg tõmmet oleks sel päeva kindlasti ära tõmmanud.
Nüüd, kus maailmameistrivõistlusteni on jäänud 93 päeva on seis hea ja läheb paremaks. Hetkel üritan kardio ja täpse menüüga langetada rasvamassi nii palju, et see võimaldaks mul võistlusmomendil omada vähemalt 78kg lihasmassi. Mida on vaja, et tõsta kogusummas 955kg, see annaks kokku ka esmakordselt 600 wilks’i punkti, mis rahvusvahelistel tiitlivõistlustel annaks igas kehakaalus medali. Eriti oluline on see MM seetõttu, et seal jagatakse välja pääsmed 2013a. Maailmamängudele, mida korraldavad olümpiamängudele pürgivad spordialad iga nelja aasta järel. Ametlik koduleht http://www.theworldgames.org/
Võistlejaid on 30 ala peale kokku umbes 4000, hetkel Londonis 10500 ehk siis võistlejate arvu poolest üks suurimaid maailmas. Jõutõste võistlus on mängude raames väga karmiks tehtud, esiteks on 2 korda vähem kaalukategooriaid, kus võitjad selgitatakse välja wilks’i punktide alusel ja teiseks saan sinna võistlema ainult juhul, kui olen MMil vähemalt esikolmikus.
august 4, 2012 at 6:38 e.l. #321187Margus Silbaum
MemberEile sai proovitud kükki. Kuna vasakpõlv on viimsel paaril päeval kergelt hell olnud, siis otsustasin kasutada kumme ja kette. Panin ka varustuse selga, v.a. küki särgi, mis on Tartus. Loodan järgmine trenn ka selle tagasi saada, ilma selleta on ikka väga imelik kükkida.
Seeriad olid järgmised 3x325kg ilma varustuseta, 3x355kg ja 3x375kg varustusega. Huvitav oli see, et peale kükki tundsin esmakordselt säärelihase väsimust, tavaliselt ei ole kükk kunagi säärt mõjutanud. Põlv on täna hell, aga eks ma proovin teda rohkem hoida ja ravida.
Ketid ja kumm olid kokku -165kg. Pean ütlema, et see kükk oli taastumist arvestades raskem, kui eelmistes trennides RAW kükk 3×325 ja 2×335, need raskused olid siis -100kg kettidega tehtud. Ise arvasin, et varustus teeb asja keha jaoks lihtsamaks, kuid täna on lihased päris kanged. Polegi ammu sellist väsimust tundnud, väga mõnus tunne on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.