spagaat
- This topic has 33 replies, 20 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
veikot.
-
AutorPostitused
-
märts 23, 2006 at 8:58 e.l. #7140
puma2003
MemberMul siis selline kysimus,et tahaks spakaati ära teha,aga mis moodi ma ennast venitama või treenima peaks,et see ära tuleks
märts 23, 2006 at 9:12 e.l. #76992jrx
MemberOtsi netist infot isomeetrilise venitamise kohta.
S.t. tegema pead mõlemat – staatilist ja isomeetrilist. Staatiline siis see, et paned jalad harki end teleka ette maha ja vaatad pooleteist tundi telekat. Isomeetriline see, et aktiivselt tegeled lihaste pingutamise-lõdvestamisega venituse suurendamisega. Kui netist infot ei leia/oska otsida ja Tartus oled, siis võin õpetada, foorumis jube keeruline.
märts 23, 2006 at 9:12 e.l. #76993Heix89
MemberTeed lihased soojaks ja hakkad venitama. Küll ühtepidi, siis teistpidi. Algul on valus, väga valus, aga see valu tuleb ära kannatada. Ära üle pinguta, kui varem eriti venitanud ei ole, võib asi lõppeda lihaserebendiga…väga vastik asi, omal nahal kogetud
märts 23, 2006 at 9:18 e.l. #76996Mr.Y
MemberOtsi netist infot isomeetrilise venitamise kohta.Ma sooviks ka spagaati teha, niisiis otsisin ja leidsin peale selle venitamise jutu fakti et isomeetrilist venitamist ei tohiks teha keegi alla 18 aasta
märts 23, 2006 at 9:23 e.l. #76998Heix89
MemberOtsi netist infot isomeetrilise venitamise kohta.Ma sooviks ka spagaati teha, niisiis otsisin ja leidsin peale selle venitamise jutu fakti et isomeetrilist venitamist ei tohiks teha keegi alla 18 aasta

Minu teada on spagaadiga nii, et mida nooremalt venitama hakkad, seda valutumalt, kiiremini ja korralikumalt sa sellega hakkama saad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2006 at 9:25 e.l. #76999puma2003
Memberma ei leidnud erlist midagi sealt
Keegi äkki saab anda mingi venitus kava vms
märts 23, 2006 at 9:34 e.l. #77001Fredy
MemberOleks ka huvitatud sellest isomeetrilisest venitamisest. Äkki saab keegi mõne lingi anda?
märts 23, 2006 at 10:18 e.l. #77010puma2003
Memberma siis täna juba tegin nii,et
1)soojendus
2)istusin maha jalad laiali ja hakkason keha liigutama yhe jala poole ja siis teise (5minti)
3)istusin uuesti maha jalad laiali ja vahtisin telekat 15minti
Tasub nii teha või tegin midagi valesti
märts 23, 2006 at 10:54 e.l. #77022PuReSuruja
Memberise pead tundma kas venid või mitte… keegi ju ei oska foorumis öelda mis tunne sul oli. kui ise tunned et aitab siis lase käija aga tee mitmeid erinevaid harjutusi.
märts 23, 2006 at 11:21 e.l. #77026Heix89
MemberEt spagaati teha, tulebki spagaati venitada. Otse ja küljega. Mida soojemaks lihased saad, seda kergemini venib. Kui ühel päeval ikka korralikult venitad, siis järgmine päev lase olla, suure tõenäosusega on sul jalad lihtsalt nii kinni ja kanged, et pole mõtet proovida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui korralikult venitad, siis alla aasta teed ilusti spagaadi ära.
Ise venitasin 3-4 korda nädalas vähemalt pool tundi.märts 23, 2006 at 11:52 e.l. #77029Kurupt
Membernii, räägin sulle nüüd ära kuidas minu treener mind spagaati tegema sundis. Tulemused on kiired tulema. Igasugused muud jalavenitusharjutused peale spagaati on igakell teretulnud ja nende juures olgu sama suhtumine, mis spagaadi juureski. Ja see oleks, kui venitad spagaati ja tunned et enam ei lähe-no ei lä
he enam – SIIS NATUKE IKKA LÄHEB! – ja kui enam üldse ei lähe – SIIS LÄHEB VEEL NATUKE – ja kui no üldse enam ei saaaaaa nii põrgulikult valus on – SIIS PEAB VEEL SAAMA! Seejärel puhkus ja soovi korral võib protseduuri korrata. Tegelikult piisab ühest-kahest korrast päevas. Õppige kannatama ja taltsutama valu
märts 23, 2006 at 12:00 p.l. #77030puma2003
Memberex ma proovin siis nii
märts 23, 2006 at 3:05 p.l. #77064jrx
MemberVALU eriti veel talumatu valu ei ole VAJALIK!
Mr. Y – see 18 on suhteline… 16-18 see on individuaalne, aga pmst õige küll.
Ja nooremalt alustades saab küll kergema spagaadi, aga ka üliliikuvad liigesed, mis on hiljem vigastustele tundlikumad, sest lihased ei ole adekvaatselt järgi arenenud. Laste võimlemine ja ballett on mõrv.
märts 23, 2006 at 3:16 p.l. #77068TANK
Membernii, räägin sulle nüüd ära kuidas minu treener mind spagaati tegema sundis. Tulemused on kiired tulema. Igasugused muud jalavenitusharjutused peale spagaati on igakell teretulnud ja nende juures olgu sama suhtumine, mis spagaadi juureski. Ja see oleks, kui venitad spagaati ja tunned et enam ei lähe-no ei lähe enam – SIIS NATUKE IKKA LÄHEB! – ja kui enam üldse ei lähe – SIIS LÄHEB VEEL NATUKE – ja kui no üldse enam ei saaaaaa nii põrgulikult valus on – SIIS PEAB VEEL SAAMA! Seejärel puhkus ja soovi korral võib protseduuri korrata. Tegelikult piisab ühest-kahest korrast päevas. Õppige kannatama ja taltsutama valu
ma tean ka ühte kes nii tegi… koos eelsoendusega muidugi… ja sai rebendi… pärast seda ei teinud ta enam midagi…
VALU on organismi häire… see näitab et midagi on valesti… ilma valuta saab ka….
venitusharjutustes on tulemused kiired tulema mida rohekm aega sellele pühendada…. näiteks kodus telekat vaadates…
märts 23, 2006 at 4:23 p.l. #77080Kurupt
MemberTank : Loomulikult tegin ka mina seda eelsoojendusega ja rebenditest polnud asi kaugel, kuid trenni jooksul pole koirdagi rebendit saanud. See-eest külmast peast tehes rebestasin ära ja siis soovitus : külmast peast pole kindlasti mõtet spagaati lasta!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.