Skip to main content

sõrmeotstes kasvavad lõpused

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » sõrmeotstes kasvavad lõpused

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    asdfghjkl
    Member

Kuidas seda nähtust seletada, et küüne alguses kasvab nahariba?

2mm pikkune, olen kasvatanud ka 5mm pikkuseks.

Kas saate aru, millest räägin?

Millest see tuleb, kas toidust, geneetikast, ilmast…?

trennineiu
    Member

Kasvab jah, aga mina lükkan need küüneviiliotsaga tagasi, kui maniküüri teen. Ei usu küll, et toidust vms., see lihtsalt on sinna loodud, ma arvan.

asdfghjkl
    Member

Kasvab jah, aga mina lükkan need küüneviiliotsaga tagasi, kui maniküüri teen. Ei usu küll, et toidust vms., see lihtsalt on sinna loodud, ma arvan.

Ega sa ei räägi küünega kontaktis olevast naharibast, mis on nagu silmalaug silmale?

Ma e iräägi sellest, ma räägin sellest naharibast, mis on ristkülikukujuline mõõtmetes 1mmx3mm, ja see kasvab nagu juuksekarv sõrmest välja ja küünt ei puuduta! Et selline nahatükike kasvab sõrmeotsast 1-2cm kaugusel sõrme pealisosal.

Mõistad millest jutt?

No seda on mul keerukas seletada, mind huvitabki, kas kõigil on sellised lõpused või minul ainult võib-olla.

See osa küünest, mis pole sõrmeotsas, vaid on nahka/sõrme kasvanud, ehk küüne algus siis, et selle ümbruses raadiuses 2mm-6mm kasvavadki need “lõpused” sõrmest välja, ristkülikukujulised naharibad mõõtmetes 1mmx3mm. Et ma teisiti seletada ei oska.

Ma teen lähiajal siis pilti neist, kui te aru ei saa millest jutt käib. Ma tean ,et nii mõnelgi o nneed lõpused.

cvtec
    Member

pilt oleks ka abiks…

asdfghjkl
    Member

pilt oleks ka abiks…

joonistasin väheke, see võiks välja nähe nii:

http://img176.imageshack.us/my.php?image=fingeragrle9.jpg

Aga eks ma kasvatan siis väheke lähiajal, siis teen pildi oma sõrmest ja saate mutanti näha ja seletada asja. Praegu tundub ,et keegi ei saa aru, millest täpselt jutt käib, kuna ilmselt ikka vähestel on sedalaadi nähtusi.

stainless
    Member

joonistasin väheke, see võiks välja nähe nii:

http://img176.imageshack.us/my.php?image=fingeragrle9.jpg

Aga eks ma kasvatan siis väheke lähiajal, siis teen pildi oma sõrmest ja saate mutanti näha ja seletada asja. Praegu tundub ,et keegi ei saa aru, millest täpselt jutt käib, kuna ilmselt ikka vähestel on sedalaadi nähtusi.

Kõikide sõrmedega nii?

asdfghjkl
    Member

Kõikide sõrmedega nii?

2 sõrmel korraga tavaliselt, siis kui eemaldan (kitkun välja ja ära söön) siis ei pruugi lõpus niipea kasvada, siis pistab pea mõne aja pärast teisest sõrmest välja. Hetkel on vasaku käe nimetis-sõrmel 0.4mm lõpus arenemas, ja mujal nagu ei ole rohkem hetkel näha, lasen tolle lsiis kasvada.

Rääkisin ühe inimesega sellest, sain vist ka usutava seletuse nüüd.

Et see on nähtus, kui sõrmeotsa väga kergelt nahapinnalt oskuslikult vigastatakse, et siis tekib selline lahtine nahariba, mis ühtotsapidi ainult on siis sõrmes kinni ja saab seda otsapidi toitu siis ja siis ta elab seal väheke ja niipea ära ei kuiva. Ala, et näiteks kui noaga tõmmata või pinnalt siis too ka rullub nii, et üks osa nagu jääb või sisse, ülejäänud on lahti katkutud, et too üks osa siis on ühenduses ja annab nagu elujõudu lahti kangutatud asjale. Et ilmselt siis sõrmeotsa ka vigastab kergelt ,et hööveldab sealt oskuslikult lahti nahariba ja to osiis elutseb seal ja maha ka ei kuiva, kuna saab ühest otsast vajalikke aineid. Et selline seletus võib-olla sobiks.

4Qlimax
    Member

Kust sa selle lolli mõtte võtsid, et need lõpused? Saad sa hingata nende kaudu või mis?

Need naharibad tulevad, siis kui toit ei sisalda kõike vajalikku ja ka vigastades seda kohta (etc. botast jalga pannes).

asdfghjkl
    Member

Kust sa selle lolli mõtte võtsid, et need lõpused? Saad sa hingata nende kaudu või mis?

Need naharibad tulevad, siis kui toit ei sisalda kõike vajalikku ja ka vigastades seda kohta (etc. botast jalga pannes).

Noo lõpused või uimed, pole oluline, ütlesin “vabas vormis”, vähemalt üks inimene siis sai aru millest jutt!

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.