Skip to main content

Sõrmed, randmed, kael.

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Sõrmed, randmed, kael.

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
    matjusm
    Member

Rippudes hoiad tervet oma kehakaalu üleval, randemaharjutusi tehes kasutad tunduvalt väiksemaid raskusi.

Mitte tingimata. Ütleme kui teed raskeid jõutõmbeid- need raskused võivad olla oluliselt kehakaalust suuremad.

Goleteral
    Member

Rippudes hoiad tervet oma kehakaalu üleval, randemaharjutusi tehes kasutad tunduvalt väiksemaid raskusi.

Rippumisel ja raskuse liigutamisel on päris suur vahe..

jokk
    Member

Randmeharjutusi tehes hoiad sa samamoodi näppe nö lukus. Kui niisama rippumine tundub igav, eks siis võib lõuga ka tõmmata.

Arvan siiski, et haaret (näppe) saab tugevaks raskusi ülevalhoides ja ilma rihmadetta treenides. Eraldi harjutused tunduvad suht mõttetud.

Edit: ülevalhoides = liigutades

Mulle mõjus haarde tugevdamisel palju paremini igasugune raskuste hoidmine (hantlite, kangide, ketaste) ja kõndimine raskustega kui rippumine.

ROtter
    Member

Rippumisel ja raskuse liigutamisel on päris suur vahe..

Staatiline töö vs dünaamiline töö.

Rannet otseselt mu meelest jämedamaks treenida võimatu, olen nagu seda kusagilt lugenud ka. Võin muidugi eksida.

Mart Muru
    Member

Näppudel kätekõverdused, igasugused rippumised, jõutõus, lõuatõmbed ning (maadlejate pea rullimise harjutus) – kõik need on väga head sõrmede, randmete, käte, kaela jms treenimiseks :o

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.