Skip to main content

Soovitusi, soovitusi, soovitusi….

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Soovitusi, soovitusi, soovitusi….

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    snoop
    Member

Nagu juba teemast selgub ootan soovitusi jõusaalide ja treenerite kohta. Olen 24a. ja olen tegelenud jõusaaliga ca 4 aastat millest esimesed 3 aastat olid vahelduva eduga pulli tegemine. Ja ega eriti tulemust ei olnud ka. Ca aasta olen nüüd asjaga tõsisemalt proovinud tegeleda kuid hakkab jube yksluiseks muutuma. Ei oska omapeaga treeningkavasid välja mõelda- just seda milline kava oleks kasulik ja milline aitaks arengule kaasa. Hea oleks kui soovitate häid saale heade treeneritega. Kas oskate midagi nõmme ujulas asuva saali kohta midagi öelda? Ette tänades!!

G
    Member

njaa, mina käisin seal paar kuud. Koht on iseenest ilus, kuid väike. Seadmeid oli seal vähe – põhiharjutused saad siiski ära teha. Tipptunnil muidugi viskab saali täis (aga eks see on mujalgi nii) Üks suuremaid plusse oli see, et klaasseina taga käivad ilusad tibid aeroobikad jne tegemas, siis oli endal ka nagu mõnus trenni teha. Üks suur miinus oli ka veel see, et aeg on limiteeritud, ei mäleta täpselt kui pikk see oli, aga tavaliselt läks jube kiirustamiseks, muidugi võis iga yleoldud minuti eest suts juurde maksta, aga miks…

Mina kasutasin saali rohkem niisama kohanemiseks peale suvevaheaega, mis ma lolli peaga tegin – sai veidi jälle asjasse sisse elada ja saunas/ujumas käia. Aga üldiselt, minu soovitus on – kui tahad tõsiselt teha, ära sinna mine. See rohkem asjaarmastajate koht.

Kui otsid sealkandis saali – siis oli kuskil paar tänavat linna poole, kui ma nüüd väga mööda ei pane, siis sõbra tänaval, mingi jõukas. Ise pole seal käinud, seega ei tea soovitada.

Edu otsimisel!

Alfonze
    Member

ei sa ei eksi jah, s6bras on jah j6ukar, selline v2ike ja hubane, ma k2isin seal u. 3a.

dj
    Member

külastan Nõmme ujula jõukat u 2 korda nädalas. Miinuseks on seal see, et pole kangi rinna tegemiseks ja natukene väikene on. ajalimiit on 1,5 tundi ja sellest kipub väheks jääma. Sellepärast teen rinna trennid mujal ja Nõmmel käin õla päeval. Kuna töökoht plekib pool kinni, siis võib seal käia…

Plussid: saab peale jõukat ujuma, tavalisse ja aurusauna ning loomulikud ilusad tüdrukud teisel pool klaasi.

Rääkige sellest Sõbras asuvast jõukast, palju maksab ja kas on norm agrekaatide valik?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.