Skip to main content

Soovitusi jõutreeninguteks

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Soovitusi jõutreeninguteks

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Mul on selline mure

Ma ei panusta reljeefile nagu paljud meist igalpool ega taha saada valgupommiks vaid arendada oma jõudu ja vastupidavust

Olen aru saanud et harjutusi tuleb teha paljude seeriatega ja väikeste kordustega ja siis ka suuremate raskustega

Millised võiks olle veel soovitused selle teostamiseks ja näiteks kui palju peaks sooritama harjutusi ühele lihasgrupile järjest?

Kas on ka mingeid erilisi tähelepanekuid või ettevaatusabinõusid jõutreeninguteks?

Kuidas on sellel alal erinevate ainete ja toitumisega? kas on ka mingeid erilisi viise?

Ise olen aktiivselt käinud jõusaalis paar kuud sel aastal ja eelnevatel aastatel ka, kuid mitte nii intensiivselt

Tänud soovituste eest

painkiller
    Member

Valku pead sa nii või naa sööma. Kordused hoia 1-6 sees. Seeriaid tee tunde järgi. Kava võid siit samalt lehelt võtta. Ohtlik on see, kui pole tehnikat. Raskust pane jõukohaselt, sest kui liiga palju pingutad ja juba väsinud oled siis läheb tehnika käest ja vigastused võivad väga lihtsalt tulla. Toituda tuleb korralikult. Puhkust ei tohi ka ära unustada!

54321
    Member

Valgupommiks

kelleks siis veel ? Rasvaämbriks ?

Vägivaldur
    Member

nn “ringtreening” on üks selline variant, millega saab treenida jõudu ja jõuvastupidavust korraga. Avalikus jõusaalis seda natuke keeruline teha, kus natuke rohkem rahvast.

Teine variant on teha jõuperiood ja vastupidavuse periood. Teed ühte kava mingi perioodi ja siis teist. Puhta jõu treenimiseks on seeriates kuni viis kordust. Vastupidavuse puhul sõltub, millist vastupidavust täpselt otsid.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.