Soovitus Foorumi reeglitele
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Soovitus Foorumi reeglitele
- This topic has 28 replies, 14 voices, and was last updated 15 years, 12 months tagasi by
Jackie.
-
AutorPostitused
-
detsember 9, 2009 at 10:16 e.l. #240981
Lexusl
MemberToimib toimib. Kui leiad parema koha kuhu veel reeglid suuremalt ja jämedamalt kirja panna, anna (andke kõik) teada. Momendil toppisin ta üles reale. Järelikult pole piisavalt nähtavas kohas. Nii et soovitage kuhu veel panna.Ma pakuks, et see tühi ala mis jääb praegu Reeglitest vasakule. Võiks näiteks panna sinna niimoodi-
<<<<
>>>>>> Ja siis panna vilkuma ka veel!detsember 9, 2009 at 1:58 p.l. #241017emmimees
MemberMa arvan, et reeglite suurelt ja rasvaselt ja vilkuvalt esilehele toppimine ei muuda eriti paremaks midagi. Need kahe sõna postitajad või niisama lolli iba ajajad vaevalt viitsivad neid ostast otsani mõttega läbi lugeda ja vastavalt selle end muuta. Ja kas mitte foorumisse regades juba ei ole mingi kiri “OLEN TUTVUNUD REEGLITEGA JA NÕUSTUN NENDEGA”. Kui inimene neid juba siis läbi ei lugenud ja lihtsalt pani linnukese, siis vaevalt ta seda tagantjärele tegema hakkab, mis siis et vilgub kuskil esieletoodud kohas. Mingid reklaamid ka vilguvad esielehl suurelt ja värviliselt, mina nende peale küll vajutanud pole seetõttu. Pigem kutsub läbustaja korrale ainult karistus… ehk siis warn ja mingid variandid veel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2010 at 7:04 e.l. #255499Rookie21
MemberHea oleks kui saaks tagasisidet postituste kohta mis on ära kustutatud. Põhjus vms. miks post on ära kustutatud jne. Alessandro puhul on tegemist vist täieliku pedandiga kes kustutab kõik ära mis vähegi ei meeldi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Näiteks kasutasin sõna tainas ühe inimese kohta ja kohe tõstis hoiatustaset ning kustutas kommentaari. Ega ma kedagi p***e ei saatnud ju võiks vähe mõistlikum olla ma saan aru, et Alessandrol võibolla elab ennast siin veits välja aga võiks ikkagi vähe mõistlikum olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuupäev sellel teemal veid vana aga ikkagi ehk keegi näeb/võtab kuulda!
veebruar 11, 2010 at 7:47 e.l. #255505Jackie
MemberHea oleks kui saaks tagasisidet postituste kohta mis on ära kustutatud. Põhjus vms. miks post on ära kustutatud jne. Alessandro puhul on tegemist vist täieliku pedandiga kes kustutab kõik ära mis vähegi ei meeldi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Näiteks kasutasin sõna tainas ühe inimese kohta ja kohe tõstis hoiatustaset ning kustutas kommentaari. Ega ma kedagi p***e ei saatnud ju võiks vähe mõistlikum olla ma saan aru, et Alessandrol võibolla elab ennast siin veits välja aga võiks ikkagi vähe mõistlikum olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuupäev sellel teemal veid vana aga ikkagi ehk keegi näeb/võtab kuulda!
Noh, kui su postitusi vaadata, siis eriline ajuhiiglane sa nüüd küll ei ole. Võiksid veidi kirkam kriit karbis olla, kui enne postitamist viis korda sisse-välja hingad ja selle üle mõtled, kas on vaja teisi “tainaks” nimetada või neile Chappit soovitada… Sest no olgem ausad, 21-aastane noormees võiks end ka vastavalt oma vanusele ülal pidada. Või jäi sul mõni arenguetapp vahele?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(ära sa jumala eest nüüd ainult solvu/vihasta, sest ma ei ole sind ju p***e saatnud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)veebruar 11, 2010 at 8:34 e.l. #255511asdfghjkl
Memberveebruar 11, 2010 at 8:36 e.l. #255512Jarmo Oberst
MemberSiin on miskit sellsit:Mis seal on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2010 at 8:36 e.l. #255513Rebane
KeymasterEi jõua kõiki kustutatud sõnumi tegijatele sõnumeid saata – suht vaevarikas tegevus. Kujuta nüüd ette et moderaator kustutab sõnumi ja mõtleb sulle pika jutu välja, miks ta su sõnumi kustutas. Ja siis on vaja sellel päeval tavaliselt veel 20 postitust kustutada. Ja järgmine päev ka 30 postitust. Ja nii nädalast nädalasse. Ja kujuta nüüd ette, et sina oled see moderaator, kes seda tegema peab. Ma arvan et umbes kahe nädala pärast sa enam ei viitsiks üldse modereerida.
Kui sõnum on läind, on ta läind. Järelikult eksisid mingi reegli vastu – enamalt jaolt siis tühja mulli ajamise ja sõimamise eest. Ka inimest tainaks kutsumine pole kõige parem tegevus. Selle asemel et emotsiooniga postitus teha ja teisele sisse lennata, mõtle rahulikult asi läbi ja tee mõistlik postitus. Samamoodi oleks võinud ma siia jutu asemel kirjutada ‘MINE PE***E IDIOOT, MINA OLEN ADMIN JA TEEN MIS TAHAN’ ja sellega oleks teema lõpetanud. Ma arvan et selline asi ajaks kordades veel rohkem närvi ja postituse sisu ei jõuaks üldse teisele inimesele kohale.
Alati võid minuga suhelda. Administraator vastutab oma moderaatorite töö eest, nii et saada oma murekiri mulle, kirjuta mis vaevab ja soovid teada mille eest said hoiatuse ja miks on sinu sõnumid kaduma läinud. Kahlan prügikasti läbi, räägin vajadusel moderaatoriga ja proovime probleemi lahendada. pean küll ka ütlema, et siiski teevad moderaatorid siiani head tööd ja kõik postitused ning hoiatused on asja eest olnud.
Kui on hoiatus olnud paar kuud, võid alati tülitada mingit moderaatorit ja palude et ehk on võimalus hoiatustaset vähendada ning tõenäoliselt seda ka tehakse.
veebruar 11, 2010 at 8:38 e.l. #255514asdfghjkl
MemberMis seal on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no seal moderaator katsetas, et paneb mingi põhjuse või asja ülese selgelt nii:
“[Moderaator: sulatasin sinu kaks järjestikust postitust kokku, edaspidi katsu ühe postitusega oma küsimus formuleerida]”
veebruar 11, 2010 at 10:49 e.l. #255533Alexander Andrusenko
Moderatorno seal moderaator katsetas, et paneb mingi põhjuse või asja ülese selgelt nii:“[Moderaator: sulatasin sinu kaks järjestikust postitust kokku, edaspidi katsu ühe postitusega oma küsimus formuleerida]”
Seda saab teha siis, kui moderaator muudab postitust või teemat. Kui ta aga teema ära kustutab, siis ei ole kuhugi seda põhjendust panna ju.
veebruar 11, 2010 at 12:17 p.l. #255546Rookie21
MemberVaidleks kurjale kibestunud tädi Jackiele vastu aga pole mõtet nagunii kustutab kommentaari ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2010 at 12:21 p.l. #255548Jarmo Oberst
MemberKas vahest pisut nalja tõsisema jutu sekka ei või teha v? Ma võin ka sinu postitusest suvaliste kohtade pealt mingied lauseid välja võtta ning öelda, et sa oled jumala labidas ju?Tundub, sa pole eriti vana aga sinu jutust loeks välja,et oled pisut nagu kibestunud vanamutt
veebruar 11, 2010 at 12:25 p.l. #255552Alexander Andrusenko
ModeratorKas vahest pisut nalja tõsisema jutu sekka ei või teha v? Ma võin ka sinu postitusest suvaliste kohtade pealt mingied lauseid välja võtta ning öelda, et sa oled jumala labidas ju?Tundub, sa pole eriti vana aga sinu jutust loeks välja,et oled pisut nagu kibestunud vanamutt
veebruar 11, 2010 at 12:25 p.l. #255553Goleteral
MemberVaidleks kurjale kibestunud tädi Jackiele vastu aga pole mõtet nagunii kustutab kommentaari ära
veebruar 11, 2010 at 2:30 p.l. #255575Jackie
MemberKas vahest pisut nalja tõsisema jutu sekka ei või teha v? Ma võin ka sinu postitusest suvaliste kohtade pealt mingied lauseid välja võtta ning öelda, et sa oled jumala labidas ju?Tundub, sa pole eriti vana aga sinu jutust loeks välja,et oled pisut nagu kibestunud vanamutt
Vaidleks kurjale kibestunud tädi Jackiele vastu aga pole mõtet nagunii kustutab kommentaari ära

Sa olid nüüd ideaalne näide sellest, kuidas inimesed reageerivad, kui neile veidi halvemini öelda. Selleks tegin ka selle provokatiivse postituse ennist.
Nüüd kasuta loogikat ja järelda, mida need inimesed tundma peaksid, kellele JUST SINA tainas jne öelnud oled….
Loodan, et sulle jõuab kohale… kui ei jõua, siis pole suga tõesti enam midagi peale hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.