Skip to main content

Soovitatav jalats

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Soovitatav jalats

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
    compu
    Member

Kas keegi oskab soovitada mõnda head jalatsit jõusaali millega jalad ka hingata saaks.

olen proovinud tosse… kisub motivatsiooni alla sest jõusaalides on alati vastikult palav.

plätasid…. vajusid raskuste all jube mõlki, asi oli selles et pehm materjal.

vb peaks kasutama kõva tallaga plätasid?

või hoopis jõusaali jaoks mõeldud tosse, korra märkasin sportlandis mitu kuud tagasi aga nüüd pole neist kippu ega kõppu.

mida te ise kannate ja miks?

Heix89
    Member

Vahel, kui tuju poksikotti taguda või tõsine jalatrenn ees ootab, siis mugavuse pärast tossud(kuigi palav on). Samas kasutan ka ühtesid Columbia sandaale – täitsa mõnus, jalg hingab ilusti ja ei lähe haisema.

Raivo Piiber
    Member

Mul tavalised tossud, ei lähe haisema ega miskit. Ei tohi vaid jalatseid pärast trenni jätta kotti kopitama ja muidugi – samade sokkidega (ehk siis pesemata sokkidega) poleks ka soovitav teist trenni teha

compu
    Member

kellegil spetsiialsete jõusaali jalatsitega ka kogemusi on?

mõtlen et need tossud vast peavad vähem “puhkama” kui mingi üldtreeningu omad

Ranni
    Member

Mul on mingid vanad bullsi papud, jubehead on. Kuid on väga kulunud. Käin nendega nii kaua kuni saab maha kanda.

Anonüümne
    Guest

Ma kannan alati tosse ja poel hullu aga vb sellepärast ka et meil on korralik ventilatsioon jõusaalis

Mul on botased, aga tennised peaks head olema, sest mida lamedam tald, seda parem olevat raskusi tõsta.

rantel
    Member

Kindlasti on väga olulised ka sokid mis on tossude sees.

Ise kannan tosse, ei saa aru küll et palav oleks, olen ka sandaale kandnud, aga tossud on jõusaali jaoks natuke mugavamad.

gmaster
    Member

tossude ja ketside vahe on see, et tossud toetavad rohkem

erandiks rulatajateketsid, mis on spetsiaalselt ehitatud nii, et veel paremini kaitseks

cows
    Member

Plätad on mugavad ja jalg saab küllalt õhku nendega

Kaspar90
    Member

Korralikud Nike plätad ei vaju igaljuhul kuidagi sisse. Maksavad kuskil 250-300 krooni ringis. Minu arust parimad asjad nii saalis kui suvel.

Tossude desinfitseerimiseks võib kasutada jalgadele mõeldud Chemisepti või Cutasepti, ja haisuga probleeme ei tule. Edu!

Karu
    Member

Mina kasutan jalgpallitosse. Hea tugev aga lame tald ning jalas lihtne ja mõnus.

Pealegi on jalkatossud poes pea et kõige soodsamad.

Hi
    Member

Ma olen sokkis ja väga hea on (teeb jalad tugevaks) !!

trennineiu
    Member

Mina olen ka tossudega, aga aeg-ajalt lasen tossude sisse spets. pihustit, mis ei lase jalatsitel haisema minna, kuigi sokid on ikka märjad, kui trenni lõpetan (eriti, kui tulen spinnist või aeroobikast). Hetkel kasutan lavendlilõhnalist pihustit. Ja ega muu ei aita, kui tuleb sokke pesta:)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.