Soovitake antikataboolikut
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Soovitake antikataboolikut
- This topic has 9 replies, 7 voices, and was last updated 19 years, 9 months tagasi by
Mr.Y.
-
AutorPostitused
-
mai 5, 2006 at 11:28 e.l. #7600
andkemulle
MemberTere!
Olen nüüd korralikult juba päris kaua trenni teinud, toidulisandeid korralikult tarvitand ja kaalus korralikult juurde võtnud. Nüüd hakkas südamest kahju, sest aeroobset pole praktiliselt üldse teinud. Kavas on hakata jooksmas käima ja kreatiini, glutamiini ja üldse toidulisadega teha vähemalt kuu ajane vahe.
Samas, et lihastest midagi alles jääks, tahaks kasutada mingit uut antikataboolikut.
Muidu kavatsen nüüd vähemalt kuu aega süüa tavalist (aga mitte rämps-)toitu, aga paraku lihastele on rohkemat vaja.
Niiet millist antikataboolset toidulisandit peale proteiinipulbri, glutamiini ja kreatiini, oskate soovitada(põhiline on just see, et toime oleks antikataboolne kuid toimeAINE erinev).
Aitäh!
mai 5, 2006 at 12:33 p.l. #82437bohemianrhapsody
MemberSee lihas ei kao sul kuhugi, kui teed aeroobset mõistlikult ja sööd korralikult.
mai 5, 2006 at 1:02 p.l. #82439andkemulle
MemberSee lihas ei kao sul kuhugi, kui teed aeroobset mõistlikult ja sööd korralikult.Kindluse mõttes tahaks midagi ikkagi.. selles suhtes et ÜRITAN süüa korralikult, põhiline probleem selles, et alati ei jõua. Aeroobset mõtlen teha mingi 3-4 korda nädalas, vast tund aega korraga, kui jaksan.
Kuu aega ei ole mingi pikk aeg, selles suhtes küll, aga hirm on suur.
mai 5, 2006 at 1:14 p.l. #82441bohemianrhapsody
MemberKui sul söök ei ole paigas, ega siis muud vahendid siin eriti ei aita.
Ja üldse ei soovitaks ma kohe alustada tunniga. Ise alustaks 15-20 minutist max, kui pole ammu aeroobset teinud.
mai 5, 2006 at 1:37 p.l. #82444muc
MemberHMB, BCAA või Leutsiin.
mai 5, 2006 at 1:52 p.l. #82445birra
MemberTere!Olen nüüd korralikult juba päris kaua trenni teinud, toidulisandeid korralikult tarvitand ja kaalus korralikult juurde võtnud. Nüüd hakkas südamest kahju, sest aeroobset pole praktiliselt üldse teinud. Kavas on hakata jooksmas käima ja kreatiini, glutamiini ja üldse toidulisadega teha vähemalt kuu ajane vahe.
Samas, et lihastest midagi alles jääks, tahaks kasutada mingit uut antikataboolikut.
Muidu kavatsen nüüd vähemalt kuu aega süüa tavalist (aga mitte rämps-)toitu, aga paraku lihastele on rohkemat vaja.
Niiet millist antikataboolset toidulisandit peale proteiinipulbri, glutamiini ja kreatiini, oskate soovitada(põhiline on just see, et toime oleks antikataboolne kuid toimeAINE erinev).
Aitäh!
Tere
Te võite ju minu postitused kinni keerata, kuid siin on ju selge näide millisesse lõksu ja sõltuvusse jäädakse kui sporti pulbrile toetudes tehakse.
Kurb lugu
Mina söön värsket fileed ja söön rohelist salatit ja püsin inimene.
mai 5, 2006 at 2:22 p.l. #82448andkemulle
MemberTereTe võite ju minu postitused kinni keerata, kuid siin on ju selge näide millisesse lõksu ja sõltuvusse jäädakse kui sporti pulbrile toetudes tehakse.
Kurb lugu
Mina söön värsket fileed ja söön rohelist salatit ja püsin inimene.
Hehe.. paraku see nii ei ole..
Uues trenni tsüklis tegin trenni pool aastat tavatoidu peal, siis hakkasin vaikselt kasutama ka toidulisandeid.
Need on toidu lisandid!
Ka mina söön värsket filled ja rohelist salatit, aga sellest paraku alati ei piisa!
Muide väga huvitav selge näide küll, kui ma just räägin kuuks ajaks tavatoidule minemisest?
Antikataboolikut oleks vaja sellepärast, et max lihast alles jääks. Ma saan täiesti aru, et ON VÕIMALIK praktiliselt kõik need ained, mida tarbin pulbri näol, saada kätte ka tavatoidust, kuid tihti oleksid need kogused tavatoitu müstilised. Rääkimata sellest, et nii mõnigi kord tuleb kokteil odavam!
Ma kahjuks ei saa sinusugustest aru. Kui kanast võtta välja valk(jah, ma tean, et tegelikkuses see nii ei ole) ja seda tarbida, on see halvem kui lihtsalt kana süüa? Paraku mitte.
Kuid praktika näitab seda, et räägitagu mis tahad, sinusugused ajavad oma … edasi.
mai 5, 2006 at 2:57 p.l. #82451TANK
MemberHMB peaks olema kõige kõvem laks kui suurtes kogustes sisse ajada….
mingis koguses pidi isega täielikult katabolismi ära hoidma…
ise ei ole katsetanud…
mai 5, 2006 at 7:09 p.l. #82467