Skip to main content

Soovitake antikataboolikut

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Soovitake antikataboolikut

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    andkemulle
    Member

Tere!

Olen nüüd korralikult juba päris kaua trenni teinud, toidulisandeid korralikult tarvitand ja kaalus korralikult juurde võtnud. Nüüd hakkas südamest kahju, sest aeroobset pole praktiliselt üldse teinud. Kavas on hakata jooksmas käima ja kreatiini, glutamiini ja üldse toidulisadega teha vähemalt kuu ajane vahe.

Samas, et lihastest midagi alles jääks, tahaks kasutada mingit uut antikataboolikut.

Muidu kavatsen nüüd vähemalt kuu aega süüa tavalist (aga mitte rämps-)toitu, aga paraku lihastele on rohkemat vaja.

Niiet millist antikataboolset toidulisandit peale proteiinipulbri, glutamiini ja kreatiini, oskate soovitada(põhiline on just see, et toime oleks antikataboolne kuid toimeAINE erinev).

Aitäh!

See lihas ei kao sul kuhugi, kui teed aeroobset mõistlikult ja sööd korralikult.

andkemulle
    Member

See lihas ei kao sul kuhugi, kui teed aeroobset mõistlikult ja sööd korralikult.

Kindluse mõttes tahaks midagi ikkagi.. selles suhtes et ÜRITAN süüa korralikult, põhiline probleem selles, et alati ei jõua. Aeroobset mõtlen teha mingi 3-4 korda nädalas, vast tund aega korraga, kui jaksan.

Kuu aega ei ole mingi pikk aeg, selles suhtes küll, aga hirm on suur.

Kui sul söök ei ole paigas, ega siis muud vahendid siin eriti ei aita.

Ja üldse ei soovitaks ma kohe alustada tunniga. Ise alustaks 15-20 minutist max, kui pole ammu aeroobset teinud.

muc
    Member

HMB, BCAA või Leutsiin.

birra
    Member

Tere!

Olen nüüd korralikult juba päris kaua trenni teinud, toidulisandeid korralikult tarvitand ja kaalus korralikult juurde võtnud. Nüüd hakkas südamest kahju, sest aeroobset pole praktiliselt üldse teinud. Kavas on hakata jooksmas käima ja kreatiini, glutamiini ja üldse toidulisadega teha vähemalt kuu ajane vahe.

Samas, et lihastest midagi alles jääks, tahaks kasutada mingit uut antikataboolikut.

Muidu kavatsen nüüd vähemalt kuu aega süüa tavalist (aga mitte rämps-)toitu, aga paraku lihastele on rohkemat vaja.

Niiet millist antikataboolset toidulisandit peale proteiinipulbri, glutamiini ja kreatiini, oskate soovitada(põhiline on just see, et toime oleks antikataboolne kuid toimeAINE erinev).

Aitäh!

Tere

Te võite ju minu postitused kinni keerata, kuid siin on ju selge näide millisesse lõksu ja sõltuvusse jäädakse kui sporti pulbrile toetudes tehakse.

Kurb lugu

Mina söön värsket fileed ja söön rohelist salatit ja püsin inimene.

andkemulle
    Member

Tere

Te võite ju minu postitused kinni keerata, kuid siin on ju selge näide millisesse lõksu ja sõltuvusse jäädakse kui sporti pulbrile toetudes tehakse.

Kurb lugu

Mina söön värsket fileed ja söön rohelist salatit ja püsin inimene.

Hehe.. paraku see nii ei ole..

Uues trenni tsüklis tegin trenni pool aastat tavatoidu peal, siis hakkasin vaikselt kasutama ka toidulisandeid.

Need on toidu lisandid!

Ka mina söön värsket filled ja rohelist salatit, aga sellest paraku alati ei piisa!

Muide väga huvitav selge näide küll, kui ma just räägin kuuks ajaks tavatoidule minemisest?

Antikataboolikut oleks vaja sellepärast, et max lihast alles jääks. Ma saan täiesti aru, et ON VÕIMALIK praktiliselt kõik need ained, mida tarbin pulbri näol, saada kätte ka tavatoidust, kuid tihti oleksid need kogused tavatoitu müstilised. Rääkimata sellest, et nii mõnigi kord tuleb kokteil odavam!

Ma kahjuks ei saa sinusugustest aru. Kui kanast võtta välja valk(jah, ma tean, et tegelikkuses see nii ei ole) ja seda tarbida, on see halvem kui lihtsalt kana süüa? Paraku mitte.

Kuid praktika näitab seda, et räägitagu mis tahad, sinusugused ajavad oma … edasi.

TANK
    Member

HMB peaks olema kõige kõvem laks kui suurtes kogustes sisse ajada….

mingis koguses pidi isega täielikult katabolismi ära hoidma…

ise ei ole katsetanud…

Madis232
    Member

mis HMB on?

Mr.Y
    Member
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.