Skip to main content

Soovitage põlvearsti

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Soovitage põlvearsti

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Aken
    Member

Oskab keegi äkki Tallinnas soovitada mõnda head arsti, kes vaataks mu põlve üle? Nimelt parem põlv ragiseb teatud asendis jube kõvasti juba 3a, kuid ei valuta. Enamik arste on põlve väänanud ja pööranud, vaadanud röntgenit ning öeldnud, et kõik korras. Kui ei valuta, on korras. Magnet uuring aga näitas põlvel mitu viga, kuid arst seda eriti ei tahtnud vaadata või uskuda, ütles et siis ma ei kõnnikski normaalselt. Trenni ei sega, kuid mind huvitab ragina põhjus. Järgmine aasta tuleb palju jooksmist lisa koormusega, tahan et siis kõik korras oleks.

samuil
    Member

Oskab keegi äkki Tallinnas soovitada mõnda head arsti, kes vaataks mu põlve üle?

Artrosport Kliinik,Tallinn Pärnu mnt.67A.

http://www.artrosportkliinik.ee

Ise käisin dr.Annuse juures,kodulehelt saad teiste arstide kohta teavet.

explode
    Member

Oskab keegi äkki Tallinnas soovitada mõnda head arsti, kes vaataks mu põlve üle? Nimelt parem põlv ragiseb teatud asendis jube kõvasti juba 3a, kuid ei valuta. Enamik arste on põlve väänanud ja pööranud, vaadanud röntgenit ning öeldnud, et kõik korras. Kui ei valuta, on korras. Magnet uuring aga näitas põlvel mitu viga, kuid arst seda eriti ei tahtnud vaadata või uskuda, ütles et siis ma ei kõnnikski normaalselt. Trenni ei sega, kuid mind huvitab ragina põhjus. Järgmine aasta tuleb palju jooksmist lisa koormusega, tahan et siis kõik korras oleks.

Dr Mardna Spordimeditsiini sihtasutuses on väga hea ekspert.

kuuliks
    Member

Mihkel Mardna http://www.ortopeediaarstid.ee. Ortopeediaarstides on hulga mugavam ja parem käia kui Audenteses, pealegi Audenteses ta vaid 1x nädalas võtab vastu, kuid Magdaleenas Ortopeediaarstides on ta tihemini ja seal ka odavam.

Tema lõikas minu põlve viimati ja oluliselt parem kui enne.

marjasha
    Member

Dr Krista Ühtegi Lääne- Tallinna Keskhaiglast

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.