Skip to main content

Soovitage jõusaali Tartus…

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Soovitage jõusaali Tartus…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 57 total)
  • Autor
    Postitused
    savi_
    Member

Minu teada Ujula tänava jõusaal ei ole veel lahti.

Ootan samuti põnevusega täpsemat infot

on küll lahti ja 1 korra olen käinud 2 nädalat tagasi vist. Väga korralik tõstesaal, palju varustust, kuid ainuke jama, et töötab kella 20-ni.

scorpion666
    Member

on küll lahti ja 1 korra olen käinud 2 nädalat tagasi vist. Väga korralik tõstesaal, palju varustust, kuid ainuke jama, et töötab kella 20-ni.

Ja millist hinda pidid tasuma ?

linkin
    Member

Lähen käin sealt homme läbi, uurin asja(on pühapäeval lahti?).

scorpion666
    Member

Endal sama plaan. Oma silm on kuningas.

hindu ei tea, ma sain tasuta sisse. staadionil olid võistlused ja siis ma palusin seal ujula tänaval administraatorit, et laseks sisse, sest staadionile ei saa.

linkin
    Member

hindu ei tea, ma sain tasuta sisse. staadionil olid võistlused ja siis ma palusin seal ujula tänaval administraatorit, et laseks sisse, sest staadionile ei saa.

Täna polnud aega vaatama minna, homme lähen. Aga mille poolest see tõstesaal jõusaalist erineb?

tõstesaalis ei ole masinaid, seal on vaid kangid, hantlid ja sangpommid. Ja neid on piisavalt palju. Samuti on olemas kohad, kuhu saab rahulikult kangi maha visata (kummist alused vms). Jõusaal asub teisel korrusel, seal on olemas masinad ja hantlid, kuid ise ma sinna tookord ei sattunud ja olukorda kommenteerida ei oska.

Bonsuna
    Member

Ootan samuti põnevusega täpsemat infot
    jrx
    Member

Aujee ma hakkan Septembrist seal majas töötama

linkin
    Member

Ujula 4 on lahti iga päev kella 8.00-20.00 ni. Esimesel korrusel spetsiaalselt jõutõstjatele ja tõstjatele 100 r/m-ne saal, teisel korrusel samasuur saal väga korralike masinatega. Korra hinne peaks olema 80-90 krooni. Pesemisvõimalused on OK. Nii meestele kui naistele on kaks riietusruumi kus düšše igas kuus tükki. Sauna kahjuks ei ole. Vähemalt mitte jõusaali hinna sees. Kas eraldi on, ei oska öelda. Korralik trenni koht, hantlite valik on super, väikeste vahedega üleminek 6kg-50kg-ni. Neid seal lausa kaks komplekti, all ja üleval saalis. Saalist avaneb vaade sisehallile.

Kuumaksu kohta ei oska midagi öelda? Või siis 10/20x pileti?

Bonsuna
    Member

Kuumaksu kohta ei oska midagi öelda? Või siis 10/20x pileti?

Kahjuks ei tea, küsi infost Ujula telefon ja küsi järgi. tasuta info 7404020

shreku
    Member

Kas kehakultuuri tudengitele seal mingi soodustus ka on? Oskab keegi kommenteerida.

rantel
    Member

Loen ja mõtlen, et suurlinnades on ikka päris kallis jõusaalis käia.

Mul on praegu jõusaalis käik selline, et maksan 25.- kord, ja olen seal täitsa üksi.

Jõusaalis on küll vanad seaded, aga pole hullu, kõik asjad on olemas mis vaja, ainuke puudus on see et alakeha ei saa teha (täpsemini jalgu), aga jalgade päeval pean käima lihtsalt teises jõusaalis kus on korralik invertar jalgade jaoks ja maksab 35.- kord.

Ainuke probleem on see, et üksi on igav.

Kas kehakultuuri tudengitele seal mingi soodustus ka on? Oskab keegi kommenteerida.

Ei tea, kas kehakultuurlastele eraldi on (kahtlen), aga Tartu Ülikooli tudengitele ja töötajatele on alati soodustus olnud.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 57 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.