Skip to main content

Soovitage jõusaali Tartus…

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Soovitage jõusaali Tartus…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 57 total)
  • Autor
    Postitused
    linkin
    Member

Nii, varemalt käisin Arenaspordis. Täna pandi see remondi tõttu 6 augustini kinni(avastasin selle klubi ukse ette jõudes).

Treeninguid aga ei tahaks pooleli jätta. Tahaks niikauaks või siis pikemaks ajakski leida asenduse. Ise elan Raadi kandis. Nii et teises linna otsas ei tohiks jõusaal asuda. Samuti võiksid ajad normaalsed olla. Käin hetkel tööl, töölt saan vabaks 15.30. Jõusaali tahaks jõuda nii 4, poole 5 ajal.

Silma jäi Staadioni 21 jõusaal(ülikooli staadioni), aga seal jube nõmedad ajad. 9-17 ja 21-23.

Ootan soovitusi.

shreku
    Member

Suvel ongi enamus jõukaid suve aja peal. Enne sügist vist paremaid aegu Tartus polegi.

1Dhit
    Member

Sa mõtlesid arenat?- Ära seal käi. Vähe varustust ja ruumi. Ise soovitan MV-d.

Andrei8
    Member

Ma soovitaks ka MV-d Riia tn lõpus enne ringi. Õhtul lahti praegu alates kella 17:00-st.

linkin
    Member

Sa mõtlesid arenat?- Ära seal käi. Vähe varustust ja ruumi. Ise soovitan MV-d.

Arenas on nüüd väga palju masinaid…

MV kodukat külastasin, aga jama on jälle see, et ma jõuaks töölt bussiga sinna mingi enne nelja ja mis ma nii kaua teen? Mul kõik toidukorrad läbi mõeldud päeva peale jne…

tomster
    Member

Praeguseks on avatud taas Ujula tänava spordihoone, milles peale kergejõustikuhalli asuvad nii jõusaal, kui ka korralik tõstesaal. Hinnaks peaks olema 400 krooni 10 korra eest, kuid igaksjuhuks pead ei anna. Saad ise järele kontrollida.

Samas, odavam koht on veel Annelinnas Alecoq Spordihoone, kus 20-korra kaart maksab 550 krooni. Samuti peaks samasse hinnaskaalasse jääma Turu tänava spordihoone jõusaal, kuigi sealne sisustus jätab soovida.

Kaspar90
    Member

Arenas on nüüd väga palju masinaid…

MV kodukat külastasin, aga jama on jälle see, et ma jõuaks töölt bussiga sinna mingi enne nelja ja mis ma nii kaua teen? Mul kõik toidukorrad läbi mõeldud päeva peale jne…

Kuskil poole viie paiku tehakse isegi lahti, Oleneb kui hästi oskad neiudega läbi saada.

vend vähk
    Moderator

Avancia spordiklubi E-R 10:00-12:00, 15:00-21:00 ja saun iga päev! Ma ise seal teisipäeviti ja neljapäeviti alates 17:00 ning järgmisest nädalast võib seal veel näha Ivo Pärlet ja aeg-ajalt käib seal ka Marek Kalmus

asdfghjkl
    Member

Mina kui Tallinlane käisin 2006 september Tartu linnaga tutvumas töökomandeeringu käigus, muuhulgas käisin ka Avancia jõusaalis. Sellega on nii, et see klubi seal oli ülirahvastatud, nii see on. Aga jah, muidugi tore oli seal näha ühte eesti tegijat, aga ega jõusaali siis tegijat vaatama ei minda, seetõttu ma küll ei soovitaks minna kuskile, kus ruumi pole. Polnud kohta, kuhu istuda ega astuda, olin seal äripäeval kella 6 ajal.

Lisaks oli sealne jõusaali tehnika väga vana ja logises, tundus, et ristveomasin töötas ainult nii, et ühele poole plokile tuli panna 5kg suurem raskus kui teisele, et siis saavutas mõlemale trossile sama raskuse, või miskit sellist seal oli. Tehnika oli ikka vanem kui enamikes tallinna saalides. Aga tehnika pole oluline, oluline on see, et see oli ülerahvastatud. Jäi tunne, nagu oleks Õllesummeril inimeste vahel omale teed tegemas, pea sama palju rahvast oli.

Selline kogemus Tartuga, võtkem teadmiseks:)

vend vähk
    Moderator

Mina kui Tallinlane käisin 2006 september Tartu linnaga tutvumas töökomandeeringu käigus, muuhulgas käisin ka Avancia jõusaalis. Sellega on nii, et see klubi seal oli ülirahvastatud, nii see on. Aga jah, muidugi tore oli seal näha ühte eesti tegijat, aga ega jõusaali siis tegijat vaatama ei minda, seetõttu ma küll ei soovitaks minna kuskile, kus ruumi pole. Polnud kohta, kuhu istuda ega astuda, olin seal äripäeval kella 6 ajal.

Lisaks oli sealne jõusaali tehnika väga vana ja logises, tundus, et ristveomasin töötas ainult nii, et ühele poole plokile tuli panna 5kg suurem raskus kui teisele, et siis saavutas mõlemale trossile sama raskuse, või miskit sellist seal oli. Tehnika oli ikka vanem kui enamikes tallinna saalides. Aga tehnika pole oluline, oluline on see, et see oli ülerahvastatud. Jäi tunne, nagu oleks Õllesummeril inimeste vahel omale teed tegemas, pea sama palju rahvast oli.

Selline kogemus Tartuga, võtkem teadmiseks:)

Eile kl 18:00 oli ainult 2 inimest… See rahvaarv sõltub paljudest teguritest. Muide, septembris saab see saal täiesti uue sisustuse ning tuleb palju muudatusi.

Edu!

scorpion666
    Member

Ega suvel Avancias soodustus ole ? 100 eek. Kallis ühe korra pileti eest.

linkin
    Member

Kui muud üle ei jää, siis ma valin Avancia või ülikooli jõusaali vahel(lähen kasvõi kell 21.00 sinna). Avancia tundub muide jube kallis. Arenas sain ma 350 kuu(õpilase soodustus), muidu miski 550.

savi_
    Member

MV on ka tipptunnil ikka räigelt ülerahvastut … Avancias on vähemalt võimalik korraga rohkem kui kolmel mehel dushi kasutada. Lisaks sellele on Avancias vähem möla ja rohkem trenni (subjektiivne arvamus)

scorpion666
    Member

Hiljuti avati ka uus spordihoone ujula tänaval ja kuuldavasti pidavat seal sees olema ka jõusaal, kuid kahjuks pole ise sina jõudnud ning ka hindade kohta ei tea öelda, et äkki keegi valgustaks ? Milline hind, kuidas varustus ja saali suurus, pesemisvõimalused jne.

jrx
    Member

Minu teada Ujula tänava jõusaal ei ole veel lahti.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 57 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.