Skip to main content

Soovitage head trennimussi (mehele)

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Soovitage head trennimussi (mehele)

• This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 9 years tagasi by Anonüümne.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Olen mees, käin jõusaalis ja otsin trennimuusikat. Enda lemmikud on juba ära tüüdanud (Metallica, AC/DC, Rammstein) ja otsin vaheldust. Netist, Youtubist leitud soovitused ja ideed on vist mõeldud ainult naistele. No offence girls, aga no kõik trennimuusikalistid, kogumikud mis ma leidnud olen, on sellised … eee … naistekad, disco, i’m lonely but strong, girlpower, armastus, igatsus, üksindus jne stiilis naistekad;) No see ei lähe kohe mitte. Või siis on ultramoodne elektrooniline techno trans (ok, võibolla pole see ultramoodne ja asi lihtsalt selles, et ma olen üle 30-nene saurus;).

Igatahes, otsin sellist kaasakiskuvat, ägedat rokki. Soovitage midagi.

Helena Mang
    Member

Ma ei tea kas sa Spotify oled enda jaoks avastanud aga seal on ka raskema raua liste nii et tapab, kirjuta vaid sisse gym või weightligting, final rep vms ja tuleb igasugused valimike. Ilma reklaamita premium pakett ei ole ka teab mis hullu hinnaga.

Sarge
    Member

Caliban, As I Lay Dying, Heaven Shall Burn, Lamb Of God, Slipknot, Suicide Silence, Amon Amarth, Slayer, Manowar, Evanescence, Linkin Park, Hed Pe jne. Kui neid YouTube’is kuulama hakata, siis peaks andma veel soovitusi juurde sarnastele muusikažanritele.

Anonüümne
    Guest

Kui tegemist mehega, siis peaks täitsa teemakohane lugu olema: LINK

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.