Soovin vabaneda kõhu rasvast!
- This topic has 48 replies, 30 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
märts 6, 2009 at 3:09 p.l. #185132
PumaZ
Memberhttp://www.eiselt.ee/ Seal hetkel kõik väga odavalt saadaval sinu pekkide põletamiseks!Tabletid ei aita, kui sul pole trenn ja toitumiskava paigas.
märts 6, 2009 at 4:21 p.l. #185154protekas12345
MemberPaar tabletti või supilusikatäit mingit pulbrit suhu ja keharasv kaob justkui iseenesest.Saunabelt pidi rasvapõletuseks väga hea olema ja kui six-pakki ka nähtavale tahad, siis butterfly-abs on ainuõige valik! PS! Trenn ja korralik toitumine on nõrkadele.
Sarkasm
Eks söö siis kohupiima edasi!
märts 6, 2009 at 5:22 p.l. #185164ROtter
Memberhttp://www.eiselt.ee/ Seal hetkel kõik väga odavalt saadaval sinu pekkide põletamiseks!Exercise Performance
Although carnitine is often taken to improve exercise performance, there is no evidence it works.
Weight Loss
Although L-carnitine has been marketed as a weight loss supplement, there is no scientific evidence to show that it improves weight loss.
märts 6, 2009 at 6:22 p.l. #185172oss
MemberEks söö siis kohupiima edasi!Söö oma pulbreid siis edasi. Praeguse majanduskriisi ajal küll oma raha nende peale ei raiskaks.
märts 6, 2009 at 8:13 p.l. #185183protekas12345
MemberExercise PerformanceAlthough carnitine is often taken to improve exercise performance, there is no evidence it works.
Weight Loss
Although L-carnitine has been marketed as a weight loss supplement, there is no scientific evidence to show that it improves weight loss.
Mis mõttega sa siin toidulisandite foorumis üldse võitled nende ainete vastu ja maha teed neid?L-carnitiin on väga hea südamele ja aitab ka transportida rasvu energijaks.
Mäletan kui Kiivikas isegi rääkis kuidas ta peale trenni taastumiseks L carnitiini võtab.
märts 6, 2009 at 10:16 p.l. #185206jorsik
MemberKeeda riis või tatar eelneval õhtul valmis. Siis hommikul prae 3 muna ja sega tatart või riisi sisse. Ma teen vaheldumisi riisi ja tatraga. Ülihea hommikusöök minu arvates. Segan veel ca 100g koort koos majoneesi, ketšupi ja soolaga sisse. Mingit omletti või neljaviljaputru mina hommikuti süüa ei suuda.See on üks retsept mis pani mind hommikul sööma. Ja seda korralikult.
Ot kas ma saan õigesti aru, sa segad kõik need asjad munale juurde PEALE nende ärapraadimist?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 6, 2009 at 10:31 p.l. #185208sigaloom
MemberMis mõttega sa siin toidulisandite foorumis üldse võitled nende ainete vastu ja maha teed neid?L-carnitiin on väga hea südamele ja aitab ka transportida rasvu energijaks.Mäletan kui Kiivikas isegi rääkis kuidas ta peale trenni taastumiseks L carnitiini võtab.
Võitlen nende vastu ja teen neid maha? Kui üldine toitumine ei ole korras, siis ei ole ka sinu imelistest toidulisanditest mitte mingit tolku — see on see, millele ma oma teravmeelse postitusega vihjasin. Toidulisandid olgu teisejärgulised.
märts 7, 2009 at 5:12 e.l. #185212ROtter
MemberMis mõttega sa siin toidulisandite foorumis üldse võitled nende ainete vastu ja maha teed neid?L-carnitiin on väga hea südamele ja aitab ka transportida rasvu energijaks.Mäletan kui Kiivikas isegi rääkis kuidas ta peale trenni taastumiseks L carnitiini võtab.
Usually, the body can make all the carnitine it needs.
Milleks promoda asju, mille kasutegur on olematu.
Südamele on märksa efektiivsemaid ja odavamaid preparaate taastumiseks.
märts 7, 2009 at 5:53 e.l. #185214Aile
MemberSöö oma pulbreid siis edasi. Praeguse majanduskriisi ajal küll oma raha nende peale ei raiskaks.Elagu majanduskriis!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 7, 2009 at 7:06 p.l. #185337kiiking
L-carantiin on olemas! aga hetkel ei kasuta seda!
märts 10, 2009 at 11:29 e.l. #185881jalgadegamadu
MemberJoo jogurtit hommikul. Või pool liitrit keefirit. Asi seegi, ja läheb lihtsalt ja kiiresti alla…
märts 10, 2009 at 11:32 e.l. #185883jrx
MemberExercise PerformanceAlthough carnitine is often taken to improve exercise performance, there is no evidence it works.
Weight Loss
AITÄH AITÄH AITÄH! Palun rohkem ekspertide kriitilisi hinnanguid sellele, kas mingi lisandi toimivusele on teaduslikku tõestust või mitte:) Minusuguseid lambivendi ei kuulata ju. Paraku enamus selles foorumis kirjutavaid pädevaid ja kogemustega inimesi on oma (ärilisest) taustast kallutatud.
märts 10, 2009 at 12:07 p.l. #185890explode
MemberAITÄH AITÄH AITÄH! Palun rohkem ekspertide kriitilisi hinnanguid sellele, kas mingi lisandi toimivusele on teaduslikku tõestust või mitte:) Minusuguseid lambivendi ei kuulata ju. Paraku enamus selles foorumis kirjutavaid pädevaid ja kogemustega inimesi on oma (ärilisest) taustast kallutatud.Kogemused L-carnitiiniga on mul olemas.Rasva põletas korralikult ja mis kohe eriti muljet pakkus oli energija lisandumine-taastumine.
Olen kasutanud universali vedelas olekus l-carnitii ja ka kapsleid.
märts 10, 2009 at 12:11 p.l. #185893Jackie
MemberKogemused L-carnitiiniga on mul olemas.Rasva põletas korralikult ja mis kohe eriti muljet pakkus oli energija lisandumine-taastumine.Olen kasutanud universali vedelas olekus l-carnitii ja ka kapsleid.
Sa vist oled mingi erand…. Oled inimene ikka? Sest teaduslikult on tõestatud, et l-karnitiin EI MÕJU inimestele rasva põletavalt. Puhas reklaamitrikk!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2009 at 12:14 p.l. #185894Karu
MemberKas saaks ehk viiteid nendele teaduslikele katsetele?
Endal mul samuti tuttavaid, keda on karnitiin kaalulangetamisel abistanud ja seda hästi.
Isiklikku arvamust ei avalda.
Võibolla on tegemist ka väga tugeva platseeboga?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.