Skip to main content

Sooviksin nõu toidulisandite kohta vanusega seondu

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Sooviksin nõu toidulisandite kohta vanusega seondu

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    poiss15
    Member

Nimelt mul tekkis huvi kreatiin kasutamise kohta.. Ma olen 15-aastane ja tahaksin teada kas te soovitaksite mul kreatiini kasutama hakata, et kasvatada veidi lihaseid ja parandada vastupidavust, seda trennile lisaks… Millised võivad olla vastunähud selle kasutamisega seonduvalt noorelt? (Kas keegi on täheldanud mingeid probleeme peenisega vms. nagu kuskil keegi oli väitnud?)

Tänan ette ja loodan vastustele :ph34r:

Axer
    Member

Ei tekita se kreatiin mingeid terviseprobleeme…..ainult oodata võiksid väheke, sest 15 on loomulik lihaskasv ka kiire…..söö korralikult ja käi trenni pole seda kreatiini veel vaja…..kasvad niikuinii

poiss15
    Member

Olgu.. Aga mis oleks soovitatav toit? Ja mida süüa/ juua peale treeningut? Praegu söön peale trenni neid kellogsi bare või neid jullasid… Oskate ehk midagi muud soovitada või need sobivad?

vend vähk
    Moderator

Hmmmm…

Vaatasin selle teema pealkirja ja olin päris kindel, et siin on juttu kreatiinist. Mina alustasin kreatiini tarbimist alles 24 aastaselt, enne seda olin aastaid ilma selleta treeninud. Parima efekti annab see ikkagi siis, kui sul on juba olemas korralik baas ja erinevad kogemused ja oskad oma vormi ja arengut loogiliselt hinnata. Esialgu vaata siit fitness.ee poest teisi toidulisandeid- proteiini ja massilisajaid. Valik on lai ja kindlasti leiad omale sobivad lisandid!

EDU!

Kaval
    Member

mix kõik jsut kreatiinist räägivad?… kas mitte vadak pole parem?… või oskate öelda?

theONE1
    Member

need ju erinevad lisandid :ph34r:

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.