sooviks veits alla võtta ja lihasmassi kasvatada
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » sooviks veits alla võtta ja lihasmassi kasvatada
- This topic has 9 replies, 7 voices, and was last updated 14 years, 9 months tagasi by
Killhoven.
-
AutorPostitused
-
märts 25, 2011 at 11:06 e.l. #17065
eerik110
MemberMa olen 21a 171cm pikk ja ma sooviks veits alla võtta ja lihasmassi kasvatada selline on
mu treening kava on põhimõtteliselt selline,käin jooksmas umbes 5-7 km siis veits puhkan siis hüppan hüpenöriga mingi 10 minutit,puhkus,siis teen kätekõverdusi 3×10 siis puhkus edasi
Lõuatõmbed 3×6-10 puhkus,Küünarvarte kõverdamine kangiga seistes 3x 6 – 10,siis puhkus ja peale puhkust teen kõhulihaste harjutusi.põhimõtteliselt igapäev peale kõhulihaste.
mul on mingi toitumis kava ka aga ei tea kas õige .
Hommikusöök kell 9.00-10.00
70 – 100gr. Kuivainena helbeid (kiirkaerahelbed, neljaviljahelbed,jne
200 – 300 ml. Piima väherasvane soovit.
½ pakki magusat kohupiima (125 gr. Müüakse 250 gr.pakkides)
1 puuvili vabalt valitud võib lõigata pudru peale näiteks banaan
1 tass kohvi või teed.
Trenn 12.00-13.30
Peale trenni kohe
Tavatoidust sobib magus rosinatega kohupiim 200gr. + 1 klaas mahla.
Hilislõuna 15.00-16.00
100 – 150gr. Kanafilee (Talleggil on suht palju valmis marinaadis tooteid, mida on lihtne kas pannil või ahjus valmistada, samas võib olla see ka lihtsalt kanafilee maitsestatult hautatud või praetud.)
3-4 viilu leib või sepik
150 – 200gr. Toorsalatit, vabal valikul kurk,tomat jne
2 spl. Oliiviõli lisada toorsalatile
Õhtuoode kell 18.00-19.00
1 puuvili omal valikul (banaan või õun) 200 gr. lahjat kohupiima, võib segada 100ml jogurtiga ühtlaseks massiks. 1 klaas keefirit või piima.
3-4 viilu leiba või sepikut
Õhtusöök 21.00-22.00
150 – 250 gr. Kodujuustu 4% või kaks kuni kolm tervet muna (võib teha ka salti segades kokku 2 muna + 100 gr kodujuustu, sisse veel tomat, kurk .
1 – 2 viilu leiba või juustuga max 26% (kui kaal ei lange, siis jätad õhtul leiva ära.)
1 tass rohelist teed, suhkruga.
Ette tänades.
märts 25, 2011 at 11:37 e.l. #294508Bulletproof
MemberToitumiskava tundub küll igati OK.
Kahtlen, et lihase kasvatamiseks sellisest treeningkavast piisab.
aprill 11, 2011 at 3:32 p.l. #296883tmks88
MemberToitumiskava tundub küll igati OK.Kahtlen, et lihase kasvatamiseks sellisest treeningkavast piisab.
jep tundub ok
oleneb su kaalust ka tegelikult
rasva põletamiseks selline treening ilmselt sobib, kuni mingi hetkeni millal keha pmst ära harjub sellega ja enam rasva ei põle (nagu lihast kasvatades tuleb vahel treeningut muuta, et platoodest mööda saada)
aprill 11, 2011 at 4:02 p.l. #296890vrsm
Memberkrt, ma ei saa jätta mainimata seda, kui ühesugused on kõik need toitumiskavad, mida siin viimasel ajal näeb.
pean silmas seda, et on on väga lihtne ära tunda, kelle toitumiskava on fitness.ee-st tellitud, sest need on 98% samasugused.
ärge saage valesti aru, need toiumiskavad on igati ok-d ja tervisliku eluviisi aluseks, kuid lihtsalt tekib küsimus, et kas igaüks, kes tellib siit toitumiskava, saab copy-paste´i…?
endal on kah üks selline… “koopia”…
aprill 11, 2011 at 4:07 p.l. #296893ROtter
Memberkrt, ma ei saa jätta mainimata seda, kui ühesugused on kõik need toitumiskavad, mida siin viimasel ajal näeb.pean silmas seda, et on on väga lihtne ära tunda, kelle toitumiskava on fitness.ee-st tellitud, sest need on 98% samasugused.
ärge saage valesti aru, need toiumiskavad on igati ok-d ja tervisliku eluviisi aluseks, kuid lihtsalt tekib küsimus, et kas igaüks, kes tellib siit toitumiskava, saab copy-paste´i…?
Kellaajad ja toidukogused on kindlasti erinevad, sõltuvad kehakaalust ja päeva füüsilisest aktiivsusest.
aprill 11, 2011 at 5:11 p.l. #296916Bulletproof
Memberkrt, ma ei saa jätta mainimata seda, kui ühesugused on kõik need toitumiskavad, mida siin viimasel ajal näeb.pean silmas seda, et on on väga lihtne ära tunda, kelle toitumiskava on fitness.ee-st tellitud, sest need on 98% samasugused.
Eks ta laias laastus nii kipub olema jah. Ega siin ei ole vaja ju iga kord ratast leiutada.
aprill 11, 2011 at 6:43 p.l. #296956Archangel
MemberTäpselt. Iga inimene on erinev, kuid heade toitainete olemasolu ei muutu eriti.
Liha on ikka liha, riis on ikka riis ning puuviljad on puuviljad jne.
Miks inimesed kava tellivad on see, et pannakse neil kella-ajaliselt kõik paika, samuti individuaalselt vajalikud kogused. Võetakse arvesse inimese maitse-eelistusi nii palju kui võimalik ning leitakse alternatiive.
Muidugi võib igaüks seda ise teha, kuid millegi pärast on tunne – et kui ise tehakse, siis ikka leiutatakse jalgratast ning kokkuvõttes on kõik pudru ja kapsad ning vorm ei parane.
Keskmine inimene võtab selle sama kava ning failib jubedalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2011 at 2:53 p.l. #297485Killhoven
MemberSiin on jah see probleem, et kiputakse fragmente teiste kavadest üle võtma kuid need töötavad ikka enamasti terviklahendustena. Hea koht failimiseks.
Loomulikult on kavad sarnased, sest otstarbekad ja tervislikud toiduained on ju samad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2011 at 2:59 p.l. #297486Anonüümne
GuestKahte jänest korraga püüdes jääd mõlemast ilma. Ennem rasv maha, siis lihas peale. Vastupidi võid ka.
aprill 14, 2011 at 3:16 p.l. #297490Killhoven
MemberMa olen 21a 171cm pikk ja ma sooviks veits alla võtta ja lihasmassi kasvatada selline onmu treening kava on põhimõtteliselt selline,käin jooksmas umbes 5-7 km siis veits puhkan siis hüppan hüpenöriga mingi 10 minutit,puhkus,siis teen kätekõverdusi 3×10 siis puhkus edasi
Lõuatõmbed 3×6-10 puhkus,Küünarvarte kõverdamine kangiga seistes 3x 6 – 10,siis puhkus ja peale puhkust teen kõhulihaste harjutusi.põhimõtteliselt igapäev peale kõhulihaste.
Eesmärk ja tegevus ei ole kooskõlas. Lisaks toitumisele on sul vaja piisava mahu, intensiivsuse ja sagedusega jõutreenigut. See sul ju täiesti puudub.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.