Sooviks väga abi!
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Sooviks väga abi!
- This topic has 37 replies, 15 voices, and was last updated 12 years, 5 months tagasi by
priibe.
-
AutorPostitused
-
märts 3, 2013 at 4:32 p.l. #337880
Tipsuke99
MemberKui jõusaalis hakkad käima siis seal on korralik kükipuur, kus natuke suuremat raskust proovida kui 8kg hantlid. Vot siis hakab “VORM” tulema
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti proovin ja pingutan eesmärgi nimel!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2013 at 4:35 p.l. #337881Tipsuke99
MemberNatuke head lugemist : http://www.fitness.e…shopi-veebipoes
Parem on ikka endale toitumiskava lasta teha.
Aga kui ma lasen endal toitumis kava teha, kas need toitumis kavad koosnevad ka sellistest ulme asjadest nagu mõned dieedid?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas on tavapärased söögid vöi koosneb sellistest ‘erilistest’ toitudest?märts 3, 2013 at 4:40 p.l. #337884Sarge
MemberAga kui ma lasen endal toitumis kava teha, kas need toitumis kavad koosnevad ka sellistest ulme asjadest nagu mõned dieedid?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas on tavapärased söögid vöi koosneb sellistest ‘erilistest’ toitudest?Nende 8kg hantlitega sa tõesti sellist tuharat ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tuleb kasutada ikka suuri raskusi ja maksimaalset amplituuti.Mina teen kavades täiesti tavalisi koduseid toite, millega saab iga inimene hakkama. Näiteks hommikusöögiks omlett, puder vms. Lõuna- ja õhtusöögiks tavaline praad – näiteks tatar lihaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisaks annan ka valikuvõimalusi. Minimaalselt üheks toidukorraks on 5 retsepti.märts 3, 2013 at 4:40 p.l. #337885eliviielo
MemberAga kui ma lasen endal toitumis kava teha, kas need toitumis kavad koosnevad ka sellistest ulme asjadest nagu mõned dieedid?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas on tavapärased söögid vöi koosneb sellistest ‘erilistest’ toitudest?Toitumiskavad ei koosne “ulme” asjadest.
Toit võib Teie jaoks olla võib-olla siis “eriline”, kui Te nt muidu ise kanaliha vmt ei söö ja on seetõttu uus ja harjumust vajav.
märts 3, 2013 at 4:45 p.l. #337886Tipsuke99
MemberNende 8kg hantlitega sa tõesti sellist tuharat ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tuleb kasutada ikka suuri raskusi ja maksimaalset amplituuti.Mina teen kavades täiesti tavalisi koduseid toite, millega saab iga inimene hakkama. Näiteks hommikusöögiks omlett, puder vms. Lõuna- ja õhtusöögiks tavaline praad – näiteks tatar lihaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisaks annan ka valikuvõimalusi. Minimaalselt üheks toidukorraks on 5 retsepti.Ei no naljakat pole siin midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>..On ju öeldud et kohe algul ei tohigi suure raskusega pihta hakata.Kui suur raskust ma siis pean kasutama, mis teie jaoks normaalne oleks?märts 3, 2013 at 4:47 p.l. #337888Tipsuke99
MemberToitumiskavad ei koosne “ulme” asjadest.
Toit võib Teie jaoks olla võib-olla siis “eriline”, kui Te nt muidu ise kanaliha vmt ei söö ja on seetõttu uus ja harjumust vajav.
Ei ma lihtsalt küsisingi, eks mõned teatud kavad ikka koosnevad sellistest asjadest mis on kallimad ja muidu ei söö neid.Tuttav rääkis lihtsalt et oli tellinud toitumis kava ja suhteliselt kulukas oli.
Eks ma ikka söön selliseid asju, sellepärast ma lihtsalt küsisingi mida enamasti pannakse sinna toitumis kavasse..
märts 3, 2013 at 4:53 p.l. #337890OldMan
MemberEi ma lihtsalt küsisingi, eks mõned teatud kavad ikka koosnevad sellistest asjadest mis on kallimad ja muidu ei söö neid.Tuttav rääkis lihtsalt et oli tellinud toitumis kava ja suhteliselt kulukas oli.
Eks ma ikka söön selliseid asju, sellepärast ma lihtsalt küsisingi mida enamasti pannakse sinna toitumis kavasse..
Mõned näited, mis võivad kavas olla.
Kaerahelbepuder, kohupiim, kodujuust, liha, kana, kala, valge/pruun riis, spatgetid, tatar, kartul ja salatid(kurk, tomat,kapsas) Ei ole see asi midagi nii kulukas. Mina ise nt teen sellised portsjonid kodused ette, mida saab süüa ka järgmine päev. Kõik on varieeruv
märts 3, 2013 at 5:00 p.l. #337892Tipsuke99
MemberMõned näited, mis võivad kavas olla.
Kaerahelbepuder, kohupiim, kodujuust, liha, kana, kala, valge/pruun riis, spatgetid, tatar, kartul ja salatid(kurk, tomat,kapsas) Ei ole see asi midagi nii kulukas. Mina ise nt teen sellised portsjonid kodused ette, mida saab süüa ka järgmine päev. Kõik on varieeruv
Selge, suur aitäh teile!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ega kõik olegi aga eks mõned üksikud ikka olemärts 3, 2013 at 5:07 p.l. #337894Tragl
MemberMina soovitaksin väljaasteid, puusa- ja jalatõsteid. 8 kg hantlid on alustamiseks natuke liiga rasked, sõltub muidugi harjutusest ka. Soeta reguleeritavad.
Kõhulihaste treenimine kindlasti plaani võtta.
märts 3, 2013 at 5:15 p.l. #337896ROtter
MemberHarjutus, mida saad kodus teha:
http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/butt-lift-bridge
märts 3, 2013 at 5:18 p.l. #337898Sarge
MemberEi no naljakat pole siin midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>..On ju öeldud et kohe algul ei tohigi suure raskusega pihta hakata.Kui suur raskust ma siis pean kasutama, mis teie jaoks normaalne oleks?Ei olegi naernud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Jah, kohe ei tohigi suure raskusega alustada. Kui õigesti trenni teed, siis sa kasutaksid poole aasta pärast juba selliseid raskuseid, mis tunduksid sulle väga ulmelised
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ma usun, et kui ma ütlen, et poole aasta pärast teeksid sa kükki vähemalt 60kg, siis sa ei usuks seda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kergitan nüüd enda saba natukene. Kes siis muu koera saba kergitab, kui mitte tema ise?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavaline koduperenaine kükkis minu käe all 3-4 kuuga 65kg’ga 4×8 ilma probleemita. Mu tüdruk, kes võistles eile ja on treeninud ainult 6 kuud, kükib vabalt 60kg 4×15 ja rekordkükk on 90kg. Aga no, tal on selline tuhar ka, et sõbrad küsivad selja taga, et palun Taavi, räägi kuidas ma oma tüdrukule sellist tuharat saaksin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Miski pole võimatu, kui tahet on ja õige treening ning toitumine.
Kodus soovitan sama harjutust, mis ROtter välja pakkus, siis lisaks veel kükid, üleshüpped, väljaasted (väljaasted ka toolile) jne. Jalgade- ja puusatõsteid ei soovita väga palju teha, piisab, kui 1-2x nädalas teha ja pärast venitada puusapainutaja lihast, kui ei taha endale seljavalusid.
märts 3, 2013 at 5:24 p.l. #337900Tipsuke99
MemberMina soovitaksin väljaasteid, puusa- ja jalatõsteid. 8 kg hantlid on alustamiseks natuke liiga rasked, sõltub muidugi harjutusest ka. Soeta reguleeritavad.
Kõhulihaste treenimine kindlasti plaani võtta.
Ja, väljaasteid ma juba teen ja kõhulihaseid samuti. no sellessuhtes, et ma olen mingi 2-3 nädalat teinud ja olen enam vähema harjunud selle koorumsega. mõned harjutused on veel rasked nt käed kõrval üles tõsta, kuna rüht on mul ka ära siis pean ka selle nimel vaeva nägema
märts 3, 2013 at 5:24 p.l. #337901Tragl
MemberMu tüdruk, kes võistles eile ja on treeninud ainult 6 kuud, kükib vabalt 60kg 4×15 ja rekordkükk on 90kg. Aga no, tal on selline tuhar ka, et sõbrad küsivad selja taga, et palun Taavi, räägi kuidas ma oma tüdrukule sellist tuharat saaksin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.See vajab tõestamist.
märts 3, 2013 at 5:34 p.l. #337902martinkink
MemberEi no naljakat pole siin midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>..On ju öeldud et kohe algul ei tohigi suure raskusega pihta hakata.Kui suur raskust ma siis pean kasutama, mis teie jaoks normaalne oleks?Alustad tühja kangiga. Teed mõned kükid ja siis saad aru, kas liiga kerge. Kui liiga kerge lisad natuke juurde, aga alguses ma usun, et piisab tühjast kangist, sest ma saan aru, et sa just alustasid treeningutega.
märts 3, 2013 at 5:36 p.l. #337904Tipsuke99
MemberEi olegi naernud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Jah, kohe ei tohigi suure raskusega alustada. Kui õigesti trenni teed, siis sa kasutaksid poole aasta pärast juba selliseid raskuseid, mis tunduksid sulle väga ulmelised
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ma usun, et kui ma ütlen, et poole aasta pärast teeksid sa kükki vähemalt 60kg, siis sa ei usuks seda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kergitan nüüd enda saba natukene. Kes siis muu koera saba kergitab, kui mitte tema ise?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavaline koduperenaine kükkis minu käe all 3-4 kuuga 65kg’ga 4×8 ilma probleemita. Mu tüdruk, kes võistles eile ja on treeninud ainult 6 kuud, kükib vabalt 60kg 4×15 ja rekordkükk on 90kg. Aga no, tal on selline tuhar ka, et sõbrad küsivad selja taga, et palun Taavi, räägi kuidas ma oma tüdrukule sellist tuharat saaksin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Miski pole võimatu, kui tahet on ja õige treening ning toitumine.
Kodus soovitan sama harjutust, mis ROtter välja pakkus, siis lisaks veel kükid, üleshüpped, väljaasted (väljaasted ka toolile) jne. Jalgade- ja puusatõsteid ei soovita väga palju teha, piisab, kui 1-2x nädalas teha ja pärast venitada puusapainutaja lihast, kui ei taha endale seljavalusid.
Ega eriti ei tahaks uskuda jah sellist asja:) Eks ma nüüd sellest nädalast hakkan käima jõusaalis ja vaatab kui palju ma lõpus teen ja kui raskete kangidega:D
Kindlasti teen neid harjutusi, mida välja pakkusite.paljud on mul juba kasutusel ka:)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.