Tere,
Mure selline,et sooviks uuesti alustada treenimisega ja selle eesmärgiga, et lahti saada oma üleliigsetest kilodest ja rasvast.
Olen 170cm pikk ja kaalun 75 kilo, soov oleks umbes 10 kilo kaotada, ega ma nii väga seda ideaalkaalu taga ei ajagi tahaks lihtsalt hea välja näha.
Mõtlesin minna šeipingu trenni, et oleks millestki alustada ja sooviksin teada, mida sinna juurde teha. Varem tegelesin pikamaajooksuga, ei tea kas sellest oleks abi. Tahaks veel targematelt küsida, et kas kodus mingite lihastharjutuste tegemisest oleks ka kasu ja milline peaks olema minu menüü.
Põhilisteks murekohtadeks on jala siseküljele tekkinud rasvapadjad, päästerõngas ümber kõhu, veel sooviks teada kuidas käsi pisut peenemaks saada,kas oskate soovitada mingeid harjutusi või midagi muud, et saada ilusad pisikesed naiselikud käelihased, mitte käsi suuremaks aga just väiksemaks saada.
Korraga jah palju rumalaid küsimusi aga ei taha iseendatarkusest ka midagi tegema hakata, ei taha teha endale karuteenet ega ka tühja tööd.
Kuna pole aasta aega füüsiliselt just palju teinud siis sooviksin alustada mõõdukalt aga nii, et asjast ikka kasu ka oleks.
Suur tänu neile kes viitsivad mu pikka teksti lugeda ja omapoolseid lahendusi pakkuda. Ise olen 20 tütarlaps.