Sooviks siis samuti soovitust.
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Sooviks siis samuti soovitust.
- This topic has 10 replies, 6 voices, and was last updated 20 years, 5 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
august 24, 2005 at 11:51 e.l. #5211
Anonüümne
GuestTere siis,
Olen 15 ja kaalun 50 kilo, ning mure on selline, et oleks hädasti vaja juurde võtta.
Olen juba mõningad kuud trenni vaikselt teinud, kuid massilist lihaskasvu ei ole kyll juurde tulnud.
Keemiat pole ma ka võtnud, äkki oskate soovitada mida tuleks teha.
Elan samuti sellises kohas kus jõusaali läheduses ei ole.
Mure missugune.
august 24, 2005 at 1:05 p.l. #58336pound 4 pound
MemberLoe kulturismi ABC-d. Teemasi ja artikleid on küllaga.
august 24, 2005 at 2:12 p.l. #58343acer
MemberEga nii lihtsalt see lihasmass ei tulegi. Enne pead paar aastat trenni tegema ja alles siis hakkab tulema.
august 24, 2005 at 4:23 p.l. #58354Anonüümne
GuestSelge aga et siis tuleb ikka 3-4 korda nädalas teha mitte iga päev jah ?
Ja kas tulemused tulevad ka siis kui midagi ei söö (kreatiini näiteks).
august 24, 2005 at 4:34 p.l. #58355Anonüümne
GuestSelge aga et siis tuleb ikka 3-4 korda nädalas teha mitte iga päev jah ?Ja kas tulemused tulevad ka siis kui midagi ei söö (kreatiini näiteks).

Maksimaalselt 5 korda nädalas …
Kui oled täiesti algaja, siis võta algajate üldfüüsiline kava ja tee seda 2 kuud vähemalt … 3 korda nädalas … Alguses kui korralikult teha tulevad tulemused nii mis kole

Tööriistad–>Treeningkavad kas see algajatele sealt ?
august 24, 2005 at 4:45 p.l. #58356Anonüümne
GuestJa kui kaua umbes ajaliselt peaks see olema ?
august 24, 2005 at 4:46 p.l. #58357Gert
MemberOleneb kui kiiresti teed, alguses läheb kauem aega, õpid harjutusi tegema, puhkad rohkem, mul endal läks sellise kava peale alguses kusagil poolteist kuni 2 h
august 24, 2005 at 4:57 p.l. #58360Makaveli
MemberSaaksin sind aidata raamatuga “Kulturism kõigile” , seal on kõik näpunaited olemas. Nii toitumine kui ka treening . Ühesõnaga kõik , mida vaja läheb. Kui on huvi , saada mail henrir@hot.ee
august 24, 2005 at 7:58 p.l. #58375Anonüümne
GuestKahjuks hetkel ei saa raamatut soetada (finantsseis ei luba).
august 25, 2005 at 6:10 e.l. #58386Tsaar
MemberKui sa tahad kangesti juurde võtta, siis puhta lihase arvelt võtab see ikka päris kaua aega. Igasuguste rasvade pealt läheb see natuke kiiremini ikka. Ei mõtle siin seda, et peaxid ennast rasvarulliks sööma hakkama, aga päevased kalorid võiksid kyll läbi vaadata. Põhiline on ikkagi toitumine ja siis alles treening!
august 25, 2005 at 11:44 e.l. #58408Anonüümne
GuestKui sa tahad kangesti juurde võtta, siis puhta lihase arvelt võtab see ikka päris kaua aega. Igasuguste rasvade pealt läheb see natuke kiiremini ikka. Ei mõtle siin seda, et peaxid ennast rasvarulliks sööma hakkama, aga päevased kalorid võiksid kyll läbi vaadata. Põhiline on ikkagi toitumine ja siis alles treening!Ei noh, kui väha mul nyyd juurde vaja võtta aga ma mõtlen seda, et lihast oleks vaja rohkem. Selles mure.
AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)- You must be logged in to reply to this topic.