Sooviks pisut nõu, menüü ja rasva %.
Tagged: toitumine
- This topic has 20 replies, 7 voices, and was last updated 11 years, 11 months tagasi by
biggereveryday.
-
AutorPostitused
-
veebruar 26, 2014 at 9:30 e.l. #360603
biggereveryday
MemberMa söön siis kui isu on, ja seda on kogu aeg. Ei kurda.
Vahva metamorfoos siin – düüdid, kes vähem kui aasta tagasi olid nii hädas pisiasjade teadasaamisega, isegi, on nüüdseks nõuandjate top5 .
Ma ei tea mida sa düüdi all mõtlesid, kuna ka õsis pold selle tähendust. Meenutab vene k sõna doit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei ütleks, et olin hädas pidiasjade teadasaamisega. Pigem the devil is in the details
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Reaalselt olen seda foorumit lugenud ca 10a…
MInu jaoks on siin ikka ainult kaks inimest, keda tasub tõsiselt võtta.
Näiteks nende kahe kunagistest omavahelistest aruteludest võis päris palju õppida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nõuandjatest ei saakski ma top5 üldse välja mõelda suht raske oleks.
Pigem minu jaoks jääb ikka kaks inimest. On siin tarku rohkem küll, aga keegi ei taha oma suud avada. VB ei viitsita vms…
Pealegi algajale pole palju vaja. Piisab enam vähem toitumisest ja trennist, et tulemusi näha.
Kui räägime edasijõudnust siis ongi iga detail oluline.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks kui võtta mind ja Rotterit kõrvuti. Sama toitumine ja sama treening. Kindlasti oleks tulemused erinevad. Siin juba oleks nii palju erinevusi…
veebruar 26, 2014 at 10:39 e.l. #360626ROtter
MemberTegelt väga vahva tõesti. Hea näha, et inimestel on teema vastu huvi ning tahavad ka teisi aidata. Aja hulk, mis möödunud on ei ole tegelikult mingi näitaja. Mõnel piisab paarist kuust, et omandada teadmiste tase, mis mõnel teisel võttis 10 aastat. Kõik sõltub pühendumisest ja õigetest õppematerjalidest, õigest suhtumisest.
Kuni vanemad tegijad ka siin hängivad, siis on alati ka niiöelda “turvavõrk” olemas. Kui millegagi puusse pannakse või ei teata, siis mõni teine vast ikka teab ning kõik saavad targemaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige parem areng toimubki minu meelest siis, kui pidevalt ninapidi teemas olla. Parim viis võõrkeeli õppida on samuti selle keele sisse sukelduda.
Paari kuuga ei ole kindlasti võimalik omandada arvestatavat teadmiste taset, isegi siis, kui sa selle ühe ja õige raamatu leiad. Selle ajaga ei ole võimalik kõiki PubMedi artikleid läbi sirvida.
veebruar 26, 2014 at 10:42 e.l. #360627Marxengel
MemberMa ei tea mida sa düüdi all mõtlesid, kuna ka õsis pold selle tähendust. Meenutab vene k sõna doit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei ütleks, et olin hädas pidiasjade teadasaamisega. Pigem the devil is in the details
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Reaalselt olen seda foorumit lugenud ca 10a…
MInu jaoks on siin ikka ainult kaks inimest, keda tasub tõsiselt võtta.
Näiteks nende kahe kunagistest omavahelistest aruteludest võis päris palju õppida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nõuandjatest ei saakski ma top5 üldse välja mõelda suht raske oleks.
Pigem minu jaoks jääb ikka kaks inimest. On siin tarku rohkem küll, aga keegi ei taha oma suud avada. VB ei viitsita vms…
Pealegi algajale pole palju vaja. Piisab enam vähem toitumisest ja trennist, et tulemusi näha.
Kui räägime edasijõudnust siis ongi iga detail oluline.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks kui võtta mind ja Rotterit kõrvuti. Sama toitumine ja sama treening. Kindlasti oleks tulemused erinevad. Siin juba oleks nii palju erinevusi…
Dude – got it?
veebruar 26, 2014 at 10:42 e.l. #360628Marxengel
MemberJa kes need 2 on, keda sa tõsiselt võtad? Miks nemad?
veebruar 26, 2014 at 10:54 e.l. #360632ROtter
Las ma arvan- kindlasti need kaks: tark teab, mida räägib, loll räägib, mida teab.
veebruar 26, 2014 at 10:56 e.l. #360633biggereveryday
Archangel ja Rotter. Miks? Erinevalt teistest suudavad nad ka alati oma seisukohad ära põhjendada ja vajadusel ka tuua ette uurimistööd, tulemused, materjaalid jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.