Skip to main content

Sooviks osta rasvapõletajat

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Sooviks osta rasvapõletajat

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    kairito
    Member

käin 3-4 korda näd. seipingus ja treener soovitas mul hakata kasutama rasvapõletuse preparaate. Ehk oskate soovitada, olen kuulnud FitLine toodetest. Kui ohutud nad on?

kame
    Moderator

joo enne trenni pool liitrit alecog-i seda fitline-i l-carnitiiniga! 1.5 l maksab mingi 18 kr ja jätkub 3-ks korraks! fatburner on tiba kallim aga ka paljud kiidavad! ohutute toodetega on tegu kui just ei ole mõne komponendi vastu spetsiifilist allergiat!

parimat…

SiimN
    Member

käin 3-4 korda näd. seipingus ja treener soovitas mul hakata kasutama rasvapõletuse preparaate. Ehk oskate soovitada, olen kuulnud FitLine toodetest. Kui ohutud nad on?

Võid proovida näiteks All Starsi ECA’d-mõjub küll!:)Kuid pea meeles,et mitte ükski rasvapõletaja ei mõju,kui sa toitumist paika ei SEA!

V.K
    Member

kõige parema tulemuse annab ikka L-Carnitin liquid, looduslik ja kindla toimega.

klubikas
    Member

kõige parema tulemuse annab ikka L-Carnitin liquid, looduslik ja kindla toimega.
    birra
    Member

enne kui hakkad rsavapõletuseks preparaate ostmaosta endale Polari pulsimõõtja

jälgi palju energiat kulutad ja püüa seda kasvatada

kui käid 50 min “seipingus” ja kulutad 250 kcal ei aita sind ka fatburner

Ott Kiivikas
    Member

Eelnevate inimeste jutt on õige, toitumine on kõige alus, ise pakukisn lisainetena välja Fat Burner 2000 või 3000 need on tõsisemad kogused kui A.Le.Coq is ja erinevatelt inimestelt olen kuulnud tagasisidet – positiivset Universal AnimalCuts ja EAS Thermo Dynamx.

gmaster
    Member

ja üldiselt öeldakse isegi et L-karnitiin on lausa kasulik südamele:)

Titaan
    Member

Eat & Lose

birra
    Member

Eat & Lose
    Autor
    Postitused
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.