Skip to main content

sooviks nõu toitumise kohta.

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » sooviks nõu toitumise kohta.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Kiizukrissu6
    Member

Tere

Ma sooviks teada mis aitab sellel et ma õhtuti enam ei sööks, et tekiks täiskõhutunne:) Mul sõbranna soovitab mulle seda uut dietmixi, et kas se tõesti aitab ja on hea?

või mis teie soovitaksite?

Aile
    Member

Tere

Ma sooviks teada mis aitab sellel et ma õhtuti enam ei sööks, et tekiks täiskõhutunne:) Mul sõbranna soovitab mulle seda uut dietmixi, et kas se tõesti aitab ja on hea?

Sööd õhtuti vähem, kui sa oled hommikul ja päeva jooksul korralikult toitunud. <_<“>

Kassisilm
    Member

Mõtled seda õhtust näksimist või päris nälga kohe?

Näksimise puhul aitab tugev iseloom, või mõni porgand ja veel natuke iseloomu.

Kui mul näljendamistuju tuleb, ma võtan trennikoti ja kaon trenni – juba jalutuskäiguga jõuan selle unustada.

Ma lugesin selle dietmixi kohta.. vaevalt see nüüd toidukorra asenduseks on mõeldud, pigem peale trenni tarvitamiseks. <_<“>

Angel K
    Member

Muidu Dietmix sobib küll vahepalaks…

Eluminal
    Member

Tere

Söö aedvilju, need joogid kõhtu küll ei täida(minul vähemalt)

Tere

75g sarapuupähkleid ja ei taha midagi enam näksida õhtul peale nende tarvitamist

Amarillo
    Member

300g rasvatut kodujuustu ja tass ülikanget teed – pikka aega ei taha süüa midagi

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.